Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamila ladnie pospalas
Ja buszuje na necie i ogladam filmiki na yt
Co do wagi to nie pytaj bo to chore, wczoraj niby 0.2 wiecej a dzisiaj 0.9 takze olewam to bo mam dosc nerwow
W brzuszku na poczatku jak sprawdzalam to jakby nic nie poszlo, ale pare razy mierzylam wiec teoretycznie 2 cm i jest 113 ale nie wiem czy dobrze mierze, bo tak to wychodzilo 111-112..
Jestem nawiedzona i zjadlam juz arbuzaCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Daria oczywiscie zostane z Wami tyle ze na tel bo wygramolilam sie juz z lozka i kawusie pije:)
Kamila to pospalas:)
Kada najwazniejsze zeby z szyjka sie poprawilo a skurcze moze to tez przez ta szyjkeCamille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDaria jutro pewnie jak sie zwazysz to bedzie mniej
Faktycznie nie ma co sie przejmowac, a z brzuszkiem to ja tez nie wiem czy dobrze mierzetrzeba by bylo linie na brzuchu namalowac zeby mierzyc zawsze w tym samym miejscu
Kada a co sie dzieje z szyjka? Mojej siostrze sie skracala ale donosila ciaze tylko sie musiala oszczedzac.
Ruda27, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
camila ja leze on stop i tez skurcze biora wczoraj wieczorem juz chcialam jechac na szpital bo lezalam i mne skurcze brały ze plakalam bo juz nospy nie moglam wziasc bo tylko 2 nospy forte mam brac jak cos a szyjka cos tam lekarz zobaczyl i za duzo nie chcial gadac bo bylam sama z corka moze dzis cos powie wiecej
-
heheh też to kiedyś czytałam i przeczytałam mężowi, to oczywiście nie zajarzył i stwierdził, że to wcale tak nie wygląda.
Nezumi wracaj!!
Ja patrzyłam na swojego "szkolnego" maila i jeden mój wykładowca napisał tam (pozmieniam nazwiska), że "Pani Iksińska, Igrekowa i Zetkowa (to. ja), proszone są o zabranie na zajęcia książki, w celu zajęcia się czymkolwiek". Gdzie te 3 nazwiska, to największe gaduły i te które przeszkadzają. Ahahhahaha ja mu dam książkę! 2 miesiące się z dziewczynami nie widziałam i on myśli, że będę cicho? hahahah niedoczekanieRuda27, Camille87, Magda2013, Dodi, Sylka, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/trymer-golarka-bikini-3-nasadki-babyliss-okazja-i4205322620.html taką golarkę chyba kupię
Tak, Moniś, rzeczywiście zabawny
ja przez weekend zjadłam sama prawie 2kg arbuza
teraz wcinam biały serek ze śmietaną i szczypiorkiem
Kada, trzymaj się :*Ruda27, Dodi, Moni&, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez czekam na ten wynik crp... Chyba aie poloze bo spie po 3-4 godz
Kada ze mna lezy dziewczyna ktorej twardnieje brzuch... Szyjka dluga i zamknieta... Ale brzuch jej sie "stawia" i nie chca jej wypuscic... Plus z lezenia jest taki ze odpoczywasz od obowiazkow domowych... Bo w domu jak to w domu zawsze cos do zrobienia sie znajdzie szczegolnie przy dziecku...
Mila i z toba tez czekam na wyniki... -
Hej ;)dzisiaj sobie pospalam do 9
W koncu moge Was nadrobic
Madziu super to lozeczko
Aggie ja kupiłam proszek dzidzius, odplamiacz dzidzius i plyn do plkania, dzis albo jutro bede w nim prala ubranka, zobaczymy jak sie spisze !
Sylka dobrze ze dostalas zwolnienie, teraz duzo odpoczywaj!
Z tymi sprzedawami na allegro to jest roznie, ciezko przewidziec czy wszystko wysla i jak bedzie przebiegala wysylka. Mi na szczescie szybciutko przyslali, czekalam tylko 2 dni.
Niebieska super ze maluszek rosnie
Kamilka Kubus bedzie troszke mniejszy najwazniejsze ze wszystko w porzadku
Daria moja mala czesto w nocy kopie, jak wstaje w nocy na siusiu to wtedy czuje jak sie wierci.
Ciekawa jestem ile moja mala bedzie miala 9 czerwcaRuda27, Dodi, Camille87, Madzikovy, Moni&, Sylka, celia, Aggie lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Czy wy mozecie przestac robic mi smaka... Ja tu w zamknieciu jestem... Do arbuzow i szczypiorku mam daleko...
Kajoni wklej zdjecie tej golarki bo nie moge przez tel otworzyc linka a tez chce kupic bardzo...celia lubi tę wiadomość
-
Hej ja sie dzis obudzilam przed 8 ale lezalam sobie w lozeczku
nie chcialo mi sie wstawac,obiad wczoraj ugotowalam takze nie mam nic takiego do roboty
moze w pokoju troche ogarne co nieco
Moni,Mila ja tez mialam takie sny za dzieciaka ze wydawalo mi sie ze siedze na kibelku i za chwile poczulam mokro w lozkuale jaja
myslalam ze tylko ja mialam tego typu sny
Mila gratulacje kolejnego tyg
Kada wypytaj dokladnie lekarza co i jak,niech nic nie ukrywa, bo to naprawde sie zaczyna robic powazniesama wiesz najlepiej. Skurcze nie powinny byc jeszcze bolesne.Daj znac po powrocie
Co do uprawiania sportu to ja najbardziej lubie rower i rolkijak mieszkalam jeszcze z rodzicami to bardzo duzo jezdzilam na rowerze-do pracy..na wycieczki.. Raz z takim kolega jechalam 50 km w jedna i druga strone
to byl moj najwiekszy maraton w ciagu jednego dnia
a teraz rower stoi w piwnicy. Chyba z 4 lata juz nie jezdzilam..
Ruda27, Dodi, Moni&, Sylka, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPositive ona ma czesto taki twardy brzuch tak? Ja tez tak mam, to nie skurcz ale mega twardy brzuch ktory trzyma jakis czas.. Musze w sobote o tym mojemu lekarzowi powiedziec..
Kada trzymamy kciuki!
Camilla zas ciezko bedzie sie przestawicdobrze ze dalas znac hehe
Ja wlasnie zamowilam przewijak i materacykDodi, Magda2013, Camille87, Moni&, Sylka lubią tę wiadomość
-
positive ja i tyak leze bo maz robi wszytsko ale moja corka jest kochana sama robi kolo siebie ma 4 lata w lipcu i choc ta noge w gibsie ma to robi i robi sama wyciagnie sobie z lodowki danonka picie ma juz zrobione bo jej robie do takiego kubka duzego a ona duzo nei pije wiec jej wystracza a teraz sie sama bawi no i jak chce to idzie do mojej mamy hehe a co do brzucha tez mi twardnieje ale lekarz cos zobaczyl przy szyjce ze niby troche otwiera itp
Magda2013 lubi tę wiadomość