Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaa i musze powiedziec, wczoraj poruszylam temat aktywnosci dziecka w nocy.. I dzisija moj pokopal haha
nie wiem czy obudzilam sie i czulam, czy on mnie tym obudzil
maly wie co jest grane i co mysli mamusia
Sylwia mi brakuje tez jakies 1.5 kg hahaha takze zaczynam to olewac
Kada nie martw sie, napewno jest wszystko ok! O ktorej idziesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 08:03
Sylka, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Nasze dzieci są bardzo mądre i rozumieją nas. Ja też ostatnio przesadziłam z aktywnością i martwiłam się o maluszka, bo nie ruszał sie.. Poprosiłam go grzecznie żeby dał znać czy wszystko z nim ok i kopnął kilka razy
Teraz wiem, ze moje samopoczucie bardzo odbija się na nim. Gdy ja jestem zmęczona - On też i też potrzebuje odpoczynku.. Jestem teraz spokojniejsza
Kada tylko spokojnie! Wszystko będzie dobrze :*Moni&, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Jakie plany na dzisiaj jak zwykle sama nie wiem:P Poopierdzielam sie troche:P Nie wiem o której M wróci z pracy, pewnie dopiero ok 18 bo znowu jakieś szkolenie mają wiec wieczorkiem pewnie jakiś spacerek znowu. Na razie słucham sobie radia internetowego a synek buszuje:P
Sylwia tylko sie ciesz! Teraz juz najwyzszy czas, żebys odpoczęła przed porodem, przed pojawieniem sie synka na świecie, nie martw sie potem sie nudzic nie bedziesz napewno:P
Pomysl sobie jak mnie na początku przeraził ogrom wolnego czasu, na l4 poszłam od razu gdy sie dowiedziałam o ciąży, zresztą już byłam wyganiana przez kierowniczke, bo w markecie byłabym kompletnie nieprzydatna w tym momencie. A tak siedze na l4 i zarabiam prawie tyle, ile wcześniej pracując, fakt ,że wyrabiałam czasem ponad cały etat, a jestem zatrudniona na pół, eh Polska
kada nie stresuj sie, daj znac jak wizyta:*
A ja nie wiem ile waże, bo na ostatniej wizycie nie było ważenia, lekarz stwierdził, że bedziemy sie ważyc raz w miesiacu, bo moja waga idzie w góre prawidłowo:P A położna uważała że za dużo wrr. Nie przejmuje sie wagą teraz, bede sie martwic po porodzie:) Zastanawiam sie tylko w co ja sie zmieszcze po porodzie, bo do spodni o rozmiarze 38 od razu nie wejdeAle co tam
Bede miała cel - powrót do tego rozmiaru hehe
Sylka, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Zauważyłam, że lubisz spacerować
Ja jeszcze zanim zaszłam w ciążę codziennie biegałam, a tutaj po tych górkach to nie lada wyczyn
Brakuje mi tego, ale synek rekompensuje wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 08:26
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To i ja się witam z rana
Ruda śliczna ta pościelPrzypominacie mi cały czas, że należy się zabrać za zakupy. Ale tak sobie myślę, że to chwila moment teraz w internecie
Wczoraj mieliśmy kolejne 3h szkoły rodzenia. Bardzo fajna babeczka opowiadała o sprawach okołoporodowychZ grubsza wiem już jak to przebiega, czego się po sobie spodziewać
Uczulała tatusiów, że w fazie pierwszej kiedy już pojawiają się regularne skurcze, nie należy zadawać głupich pytań typu "boli?"Że możemy wydawać sprzeczne komunikaty - "wyjdź!" i "stój, gdzie idziesz?!"
Niby większość rzeczy już gdzieś czytałam, ale ona wszystko usystematyzowała, no i co jest nieocenione - dowiaduje się tego mój MRuda27, Moni&, Sylka, Aggie, Kajoni, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Hej jednak zostaje do jutra... No coz przezyje... W sumie to nawet sie ciesze bo moze ka kase z ubezpieczenoa sie zalapie...
Tearaz czekam na sniadanie... Niedobre no niedobre ale zawsze to cos do jedzenia...
Kada czekam na wiesci jak tam twoje crp...
Kamila jak przyjdzie twoja paczka pisz... A czego tam nie ma? Tzn brakuje?
Sylka odpoczywaj na wolnym... I super ze masz juz juz wszystko...Sylka, Aggie, Moni&, celia, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ruda ja też zawsze uważałam, ze mogę robić wszystko tylko nie biegać
Ale małymi kroczkami, powolutku do przodu
Doszłam do takiego momentu, ze przebiegałam 10km, nauczyłam się czerpać z tego ogromną przyjemność, a samopoczucie po.. Nie do opisania
Moniś ja rower też uwielbiam, mój w PL sprzedałam bo tylko stał i się kurzył w garażu. Pewnie pomyślę o kupnie tutaj jakiegoś, ale to sprawa na przyszłość
Pytanie z innej beczki - co robicie dziś na obiad?Muszę jechać po zakupy a nie mam w ogóle pomysłu...
Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Doberek
Daria sliczna ta posciel i lampki faktycznie wygladaja na takie co by mozna samemu zrobic, zwlaszcza jak ma sie odrobine zdolnosci w lapkach
Kamilka o sama paczke z polski nie chodzi, bo to mozna zalatwic, ale te polskie ceny sa kosmiczne, to jak babulinka wyrobi z cinkiej emerytury na te wszystkie pierdoly? Poradze soebie, pogrzebie po necie, moze cos wynajde.
Co do proszku, to dziekuje za odpowiedzczytalam tez na necie wiele pozytywnych opinii wiec pewnie sie zdecyduje
moze uda mi sie Pania wlascicielke ze sklepu namowic na przywoz w plynie
Kolejny dzien praacy przede mna... ehhh moze zleci, duzo juz nie zostaloRuda27, Sylka, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Positive oczywiście trzymam kciuki, by wyniki były dobre i byś mogła wyjść już ze szpitala
No ale już wiem, że jutro
Sylka ja też przed ciążą sporo biegałam i chodziłam na fitness. Wrócę do tego po porodzie i będzie dobrzeBieganie jest świetne, bo tylko zakładasz buty i biegniesz. Nie musisz nigdzie dojeżdżać, przebierać się itp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 08:44
Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCelia super ze sie tak przygotowujecie!
Dzisiaj tez Amela zda relacje jak u niej szkola rodzenia
Positive jeden dzien wytrzymasz
Sylwia, moze kiedys sie tez zmotywuje do biegania
A na obiad sama nie mam pojecia.. Poczutam wasze pomyslycelia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie Ty mozesz pozamawiac do babci a babcia odesle wszystko Tobie
ale napewno cos wymyslisz
Ja sie jutra doczekac nie moge, wyjazd do polskitylko weekend, ale wizyta i zakupy czyli to co cieszy najbardziej
Moni&, Aggie, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość