Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzia ja slyszlam ze uczulaja.. Ale wiem ze duzo osob tez zachwala
Kamila ja nie chce od zwyklych sprzedawcow ale z aptek na all zamawiac, mysle ze oni nie wysylaja z krotkim terminem waznosci, ale i tak szukam i dupa, jak cos jest to nie ma nic wicej ten sprzedawca dla mnie, takze chyba bede kupowala na miejscu..
Mnie tez czasami boli jak na miesiaczke.. Podobno to normalne, jak nie boli mocno..
Smacznego Kamila -
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:A takim plynem do kapieli mozna tez umyc glowke czy musi byc szampon np?
Emulsjami do kapieli tez myjesz glowke dziecku, szamponu nie trzeba.. Im mniej kosmetykow tym lepiej
Dlatego ja tez chce oilatum bo dobrze nawilza, czesto nie trzeba nawet pozniej oliwki..mja bede tylko uzywala w zgieciach skory dziecka..Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:To jest promocja dla posiadaczy karty Rosssne.. 500ml za 51,79
A to ja karty nie mam i takie tanie to to nie jest.. Dobrze ze mam czas jeszcze, to kupie w nastepnym miesiscu jak cos..
Dzieki dziewczyny
Wlasnie wcinam pistacje mmczuje ze waga jutro pokaze swoje haha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale skrobiecie...odzywacie na noc jak maluchy czy jak...
Ja tez sie klade ... Moja wspollokatorka gada i gada... Ide spac by tego nie sluchac... PaRuda27, Dodi, Camille87, MILA, Moni&, Sylka, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Zostawic Was na godzine
i prosze, tona do czytania
powylegiwalam sie w wodzie, ksiazke skonczylam, Majka potanczyla, nawet pare mocnych kopniakow dala
a tak to trzy dni prawie nic
ach te dzieci
Quendi, Daria ma racje, nie puka bo jestes smutna... moze moja nie pukala bo sie martwilam? Dzieciaczki wyczuwaja... a dla meza badz twarda, sie nie daj
A ja nie wiem, co za kosmetyki kupowacnie mam tu za duzego wyboru z polskich produktow, to samo z polskimi aptekami online w uk., a do angielskich nie mam przekonania, proszek mialam Fairy uzywac bo tu polecaja, ale do polskiego sklepu przywoza dzidziusia i czytalam ze dobry jest, i juz pewnie fairy nie kupie
ehh ciezko tak na obczyznie... chce co najlepsze dla mojego Sloneczka
Dodi, Ruda27, Quendi, Camille87, Moni&, Sylka, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
A wiecie co moja rodzicielka powiedziala, jak okazalo sie ze mala sie sporo rusza na tym usg a ja nie czulam?? Ze jestem GRUBOSKORNA!!
dowciapna kurnaa
sie zdecydowalam na podciecie wlosow, i moze grzywe se zrobie bo dawno nie mialamtrza jak czlek wygladac
Ruda27, Quendi, Dodi, Camille87, celia, Sylka, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie Twoj awatarek jest najlepszy
nie da sie nie usmiechnac patrzac na niego
pelen luz
Gruboskorna dobre
A co do kosmetykow, to mysle ze ten dzidzius lepszy niz fairy..
Nie masz nikogo kto bedzie do polski jechal i by pokupowal pare rzeczy?Dodi lubi tę wiadomość
-
Daria, dzieki
chyba to zdjecie do ramki pojdzie, najlepsze jakie do tej pory mialam
a do polski nikt ze znajomych nie bedzie jechal, a nie chce babci obarczac zakupami i wysylka paczki, bo biedna na emeryturze, to za co zaplaci? a z przelewami do niej to masakra
Sie objadlam kanapek z twarozkiem ze szczypiorkiem i chyba pekne, Darek bedzie mnie pchal na goredobranoc mamusie :*
Ruda27, Camille87, Dodi, celia, Moni&, Sylka, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny