Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daria, moja nieraz kopie mnie nad ranem..miedzy 4 a 6 i wtedy sie budze a potem kolo 8-9. Wieczorem przewaznie jak sie klade ok 22-23 to nic nie czuje
Camilla jesli ogolnie wszystko jest w porzadku to synus ma jeszcze czas zeby przytyc. Widocznie moze byc mniejszy przy porodzieja sama jestem ciekawa ile moja corcia juz wazy i czy wszystko z nia ok.
Kasienka super wozeczek,tez chce podobny kupic. Lozeczko tez bardzo ladne
Ja tez chce miec wszystko kupione i porobione wczesniej a nie zostawiac to na ostatnia chwile. Po co? na wszystko trzeba byc przygotowanym. Mysle ze zaczne z poczatkiem czerwca ostro dzialacRuda27, Camille87, Dodi, MILA, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
Kajoni a tej dziewczynie co jej ginekolog zwrocil uwage to chyba Jus pisala jak dobrze pamietam
Sylka ciesz sie teraz wolnym czasem,niedlugo bedzie nam go brakowac
Niebieska super ze wszystko w porzadku.
A zaraz beda w TVP1 mowic o siostrach ktore po urodzeniu sie trzymaly za receRuda27, MILA, Sylka, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobrze dobrze
Daria co do Twojego pytania to ja jak wstaje na siku w nocy to nie czuje zeby Kubus sie ruszal bo szybko zasypiamale jak sie rano budze to po kilku minutach zaczyna sie wiercic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 20:07
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Camilla ja mam tak samo,dzisiaj 3 razy wstawalam w nocy i wogole nic nie czulam. Dopiero rano jak sie budze to nieraz po chwili czuje pukanie a nieraz gdzies tak po 30-40 min.
Ja ogl.Hell's Kitchen a potem pewnie mecz bo dzis Polska gra i maz chce ogladac ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 20:15
Ruda27, Dodi, Camille87, Kajoni, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAha no to dobrze, czyli nie tylko ja nie czuje intensywnych ruchow w nocy.. Nad ranem moj tez pokopie czasami od razu jak sie obudze ale tez nie zawsze..
Madzia wlasnie na necie ogladalam te blizniaki co sie za rece trzymaly, slodziutkie
Ja wcinam juz arbuzaojjj pycha
Zamowilam wlasnie kocyk
http://allegro.pl/letni-kocyk-minky-sowy-2x-minky-bez-wypelnienia-i4179020920.html nr 5
Aaa i z tej apteki jednak zamawiac nie bede, bo akurat te rzeczy co chcialam sa drozsze niz gdzie indziejWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 20:16
Dodi, Aggie, Camille87, MILA, Sylka lubią tę wiadomość
-
Daria, sliczny ten kocyk
a ja juz wiem, co mialam pisacChyba Mila pytala co z moja glukoza? Mieli dzis dzwonic jesli wynik bylby brzydki, wyglada na to ze jest ok, w ciagu tyg powinnam dostac list potwierdzajacy
A teraz wanna
Moje Sloneczko sie rozbiegalo po owocach
A, moja Zuzula (siostrzenica) dzis AGA wolala przez telefon
cioci dawno nie widziala
Ruda27, MILA, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila oliwka z nivea kosztuje 16,90 a na all jest nawet za 9... Oilatum kosztuje 49 zl, a na all znajde za 35 juz, bephanten za 23 zl, na all za 10 zl
straszne to sa roznice.. Musze poszukac moze u jednego sprzedawcy, zobacze tez po ile normalnie w aptekach jest... Sudocrem tez nie nalezy do najtanszych
Aggie to milego relaksu w wannie
Kamila tak maz przywiozl, ale juz pekam... Chyba wiecej nie zjem, bo mi brzuch rozsadziWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 20:27
Camille87, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
Daria moglas sprawdzic na tablica.pl za tymi kocykami. U mnie w kuj-pom.sa takie same i sa tansze tylko troche inny kolor
http://olx.pl/oferta/nowy-ocieplany-kocyk-minky-do-wozka-i-lozeczka-kolderka-75x100-prezent-CID88-ID4ZeHH.html#6fba072901Ruda27 lubi tę wiadomość
-
hej kochane
Ja niedawno wróciłam ze szkoły rodzenia, było całkiem fajniedostałam mnóstwo rożnych gadżetów, smoczek, gazetki, płyty itd fajna sprawa
Jestem taka padnięta że nie mam siły nawet Was nadrobić, strasznie dziś dużo się nałaziłam, strasznie mnie bolą nogi... także jutro Was nadrobię obiecuje ;)a teraz ide się położyć, buziaczki miłego wieczorku, do jutra ;*
Ruda27, MILA, Sylka, Dodi, Kajoni, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hejka.
Kamilka bardzo sie cieszę ze synek zdrowy, a ze nie bedzie kluska to lepiej przy porodzie naturalnymnie umeczysz sie tak.
Sylka musisz uważać na siebie. Dobrze ze masz juz wolne. Teraz ciesz sie w pełni ciąża i odpoczynkiem
Ruda, robisz ochotę na arbuza a jeszcze nie wróciłam do domu a nowy leży w bagażnikuw biedronce sa ostatnio taaaakie pyszne
Moja mała budzi sie rano po mnie jakieś pół godziny. Ma dni ze więcej śpi i odsypia, a ma dni tak jak dziś ze buszuje naprawdę często i kopie nawet jak chodzę. Nie wiem czemu tak śmiesznie. Dziś jak sie koło 13 położyłam na chwile bo mnie scielo to nie mogłam zasnąć bo tak sie szkrab ruszał. A nieraz sa dni ze trzeba ja prawie prosić aby sie odezwała. I nie wiem czy to do końca normalne.Ruda27, Camille87, Sylka, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość