Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny wrocilam!
No i sa dwie kwestie - pierwsza to taka ze dzidzius zdrowy, doktor sprawdził wszystko dobrze serduszko ok przeplywy w pepowinie ok. Ale druga kwestia to waga dzidziusia, ktora mnie na początku zmartwila, bo Kubus wazy tylko 1108 gram (z pomiarow wychodzi tydzien, poltora mniejszy)zapytalam gina czy to kwestia nieprawidlowego rozwoju czy takiej urody, ale uspokoil i powiedzial ze w zadnym wypadku, po prostu bedzie "z tych mniejszych" i nie mam sie w ogole martwic. Zapytalam czy na podstawie tej wagi jest w stanie przewidziec z jaka waga sie urodzi, on na to zw jesli zachowa tempo wzrostu to ok 3 kg, ja na to "to moze i lepiej" a on - tez tak uwazam, ze to zaden grzech szczegolnie przy porodzie
Zatem urodze malego synka.
No i wizyty juz co dwa tygodnie
Mam piekne zdjecie z profilu to wstawie
Ma meza nosek juz mu powiedzialam ze syna sie nie wyprze
A teraz jem najlepszego arbuza w tym sezonie - mega czerwony slodki i bez pestek
Sylka, Ruda27, MILA, Aggie, Dodi, Moni&, Kajoni, celia, amela, Niebieska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:ruda on moze teraz tak ci przybiera a potem w pewnym momencie stanie mojej znajomej tak przybierał a juz sie zbliza do konca a wazy 2600g wiec spokojnie
Kada nie wydaje mi sieod poczatku byl o tydzien wiekszy, i rosnie ladnie i szybko.. Po drugie ja mialam jakies 3900 i maz tez, wiec mysle ze on tez tak sie urodzi
nie martwi mnie to, przezyje
Camille87, Dodi, MILA lubią tę wiadomość
-
To w koncu nadrobilam
Musialam po pracy polezec a i teraz tylko do toalety wstaje, cala obolala jestem
Dzis spotkalam kolezanke ze starej pracy, stwierdzila ze bardzo ladnie wygladam
w koncu sie doczekalam
Positive, u nas wszystko ok, malutka sie rusza, tylko ja slabo czuje, podobno plynow jest sporo i mozliwe ze to dlategoMa wege 856g nie mam pewnosci teraz co do dlugosci (inczej tu podaja) ale wychodzi ze ma 46cm... jeszcze to jutro po pracy sprawdze
Sylka, to masz teraz labowpozazdroscic tylko
u mnie jeszcze troche ponad miesiac
Kamilka, nie przejmuj sie waga, mysle ze jest ok
Kasienka, wozek i lozeczko super
I nie pamietam co mialam pisac
Dodi, MILA, Sylka, Kajoni, celia, amela lubią tę wiadomość