Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCiekawa ta sytuacja u gina.. Ale tez dziwne ze akurat to bylo slychac w poczekalni.. Moze to wymyslona historia
bo nie wyobrazam sobie jak brudna ... trzeba miec i isc tak do lekarza...
Ale u mnie nudy. Lezalam z moim on zasnal od razu zaczal chrapac, tak wiec ja tylko leze i czytam -
nick nieaktualnyKasienka dobra jestes
Ja to tak w tyle jestem ;/ jeszcze mowie mamie dziaiaj ze chce kosmetyki i inne rzeczy pokupowac, to sie pyta czy nie za wczesnie...wkurzaja mnie czasami takie teksty.. Co mam czekac do ostatniego tygodnia?!
Kasienka pokaz wozek -
Ruda, ten tekst jest standardowy "nie za wcześnie??" nie no lepiej z porodówki jechać z dzieckiem pod pachą...oglądam Twoje foty na fb, w rudym pięknie! widzę eksperymentujesz z kolorami ale rudy mistrz!
Ruda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualny
-
Wróciłam z pracy i... nie mogę uwierzyć, że przez najbliższy rok już nie będę pracować. Nie dociera to jeszcze do mnie
Ruda ja też uważam, że w rudym było Ci bardzo ładnie. Taka kocica z charakterkiemRuda27, MILA, Kajoni, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiu wiem, że można zablokować, ale mimo to wiem z autopsji, że nie zawsze się to sprawdza. Miałam do czynienia z kilkoma wózkami i za każdym razem był problem z tymi kółkami. Wystarczyła drobna nierówność, albo po prostu złe zablokowanie i kółka nie kręciły się równolegle co sprawiało, że bardzo źle prowadziło się wózek...
Daria mój maluch jest bardzo aktywny w nocycelia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKtos jeszcze wypowie sie o ruchliwosci maluszkow w nocy?
Ja w sumie troche sie zmartwilam, bo czytam ze w nocy powinno byc max ruchliwe, a ja prawie nigdy nie czuje mojego w nocy.. A budze sie czesto, co zmieniam pozycje i nic.. Kiedys cos bardziej czulam, a teraz cisza. Nie wiem czy to normalne