X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zjadlam dwa rzadki milki troche cheetosow serowych i jablko :P mieszanka wybuchowa hehe ;)

Ruda27, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria pokaz posciel ja nie spie jeszcze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/posciel-do-lozeczka-kubus-puchatek-135x100-bawelna-i4190944839.html
    Ta 2 kubus puchatek :P
    A szukalam z sowami, mialam pare upatrzonych a kupilam calkiem inna :P przekonalo mnie tez to ze ma jakies atesty czy cos :P

Camille87, Dodi, Sylka, Aggie, Magda2013 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/lampka-nocna-dla-dziecka-sowa-motylki-3d-rozne-i4212926883.html taka lampke chce, ale zrobie sama :P ta biala lampa w ikei 19,90 kosztuje i kupie jakies ozdoby sowy czy cos i udekoruje :D

Camille87, Dodi, Aggie, Magda2013 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliczna ta posciel! Taka delikatna i jest moj ulubiony prosiaczek ;)
    Sprzedawce sprawdzilas? :P

Co do lampki to masz racje, ja jak zyrandole ogladalam to niektore wygladaly tak ze bym je sama zrobila a kupe kasy kosztuja..

Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zauwazylas ze na ostatnim wzorze poscieli na poszewce siedzi sowa na chmurce? :P

Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila sprawdzilam :P ma pare negatywow, czy neutralnych, ale przy 18 tys komentarzy to i tak dobry wynik :P
    No teraz modne sa rzeczy hand made, ale licza za nie sobie niemale kwoty.. Czasami lepiej cos samemu zrobic, zwlaszcza jak jest latwe :P

Camille87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    A zauwazylas ze na ostatnim wzorze poscieli na poszewce siedzi sowa na chmurce? :P

Aaa hahah nie :P ale masz oko :P
    A co Ty ostatnio zamawialas? Lubie ogladac co kto kupuje :D

Camille87, Magda2013 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No te ozdoby na lampkach wygladaja jak z filcu :) faktycznie mozna samemu zrobic :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje ostatnie zakupy to te nieszczesne w healthworld :P
    dostalismy maila z potwierdzeniem nadania wiec licze ze jutro bedzie :)
    A tak poza tym to nic.. w tym miesiacu moj maz ma urodziny i siostrzeniec ktory jest meza chrzesniakiem wiec trzeba troche pieniedzy odlozyc :/ a w czerwcu komunia siostry meza a dzieco teraz to maja wymagania albo xbox albo quad :P

Ruda27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quad?! O matko..
    Mnie za rok czeka taki wydatek..
    Wy i tak juz duzo dla Kubusia macie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana uciekam spac, do jutra <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj spokoj quada jej nikt nie kupi ale w dzisiejszych czasach lancuszek czy zegarek w gre nie wchodza :P

No w zasadzie najwieksze wydatki to materacyk do lozeczka i wozek :-) resztabto jakies pierdolki chyba :D

Ruda27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dobranoc ja film ogladam :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

• positive Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 05:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja witam sie z rana... Kolejna nocka do bani...

Aggie ja stale zapominam by ci odp o tym dzidziusiu... Ja uzywalam go przy starszej corce i byl na prawde ok... Nigdy jej nie uczulil ani nic... Polecam go z czystym sumieniem...
    Wiem ze jest bardzo polecany proszek JELP ale nie pamietam jaki byl... Glownie uzywalam dzidziusia ze wzgledu na cene... A prania zawsze mnustwo bylo...

Co do poscieli to nie pochwale bo poki co nie moge otworzyc ... Ach te tel... Ale na pewno jest sliczna..
    Ruda tez mialam mega faze na sowki... Po czym skonczylo sie na jednej pieluszce flanelowej ;-)

Quendi ja nie w temacie ... Ale mam nadzieje ze wszystko sie dobrze ulozy...nie przejmuj sie slabszymi ruchami ... Maluszki wyczuwaja nasze samopoczucie i adekwatnie do niego sie zachowuja... Glowa do gory... Gdy ty sie lepiej poczujesz i malenstwo bedzie szczesliwsze i ruchliwsze...

Ok ide sie wykapac... Bo jak zaeaz ten tlum zacznie do lazienek walic...czarno bedzie :-)

Dodi, Ruda27, Sylka, celia, Aggie, MILA, Camille87 lubią tę wiadomość

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • agapast Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello. widzę , że tutaj szaleństwa zakupowe sie wczoraj działo, Ruda ja mam upatrzone większość rzeczy bardzo podobne do Twoich, też mi się sowy podobają, bo sowa to mądra głowa:)
    my byliśmy w kinie, ale mojemu dziecku było chyba za głośno bo strasznie kopał, szczególnie przy jakiś głośniejszych akcjach, al e popcorn mu smakował:)
    a co do kopania w nocy to raczej też nie czuję, a jak już poczuję to takie porządne, oznaczające że mam wstać i zjeść. ogólnie jakoś wydaje mi się, że mało kopie, chyba muszę częściej do kina chodzić, przynajmniej czuję, że mam dziecko w brzuchu:)

Dodi, Ruda27, Moni&, celia, Aggie, Magda2013 lubią tę wiadomość

Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 <3 <3 <3
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Was z rana! widze ze zzalenstwo zakupowe trwa:)
    U mnie pogodadzis taka sobie pochmurno:/ a ja o dziwo jestem juz wyspana.
    wczoraj wieczorem Kacperek byl tak aktywny, wypychal sie az bylo widac na brzuchu uwypuklenie w okolicach pepka, a jakk dotylalam w tym miejscu to sie tak wiercil:)
    Daria sliczna posciel:)
    Aga tez bym na Twoim miejscu wziela Dzidziusia gdyby byl taki maly wybor.

Dodi, Ruda27, Sylka, celia, Aggie, MILA, Magda2013 lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Positive daj znac jak bedziesz miala juz wyniki :) mam nadzieje ze dzisiaj wrocusz do dimku. A usg zadnego nie robili??
    Aga, ja wlasnie sie obawiam usc do kina, ze sie dziecko moze wystraszyc tych glosniejszych momentow.. Ale masz racje, wtedy przynajmniej wiadomo ze tam jest haha :P
    Aga jak kupisz cos fajnego to wyslij :)
    Monia wazne ze wyspana jestes :D jakie plany dzisiaj?

Stwierdzam ze olewam wazenie sie, zwlaszcza na mojej wadze.. To co wyprawia nie jest noemalne :P kooooniec z przejmowaniem sie waga.. Raz w miesiacu bede sprawdzala, nie u gina bo tam to juz w ogole mam wage z kosmosu zawsze :P

Dodi, Sylka, Moni&, celia lubią tę wiadomość

• Sylka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Pierwszy dzień wolnego a ja od 7 na nogach bo już spać mi się nie chce... Tzn synek ćwiczył akrobatykę i nie dał już pospać :) Poza tym meega głód mnie dopadł. No i tak sobie siedzę przerażona nadmiarem wolnego czasu :D

Daria śliczna ta pościel :) Kurcze ja kupiłam tak na szybko, a teraz dopiero widzę ile ładnych rzeczy jest na allegro. W ogóle mam już całą wyprawkę łącznie z laktatorem i środkiem do pępuszka :) A teraz będę siedziedzieć, oglądać i się wkurzać ;) Idzie jakoś wyłączyć allegro? :P

Ruda27, Dodi, Moni&, celia lubią tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam i ja dzis mam znowu wizyte i sie boje strasznie eh

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

‹‹ 1081 1082 1083 1084 1085 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ