Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://allegro.pl/posciel-do-lozeczka-kubus-puchatek-135x100-bawelna-i4190944839.html
Ta 2 kubus puchatek
A szukalam z sowami, mialam pare upatrzonych a kupilam calkiem innaprzekonalo mnie tez to ze ma jakies atesty czy cos
Camille87, Dodi, Sylka, Aggie, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://allegro.pl/lampka-nocna-dla-dziecka-sowa-motylki-3d-rozne-i4212926883.html taka lampke chce, ale zrobie sama
ta biala lampa w ikei 19,90 kosztuje i kupie jakies ozdoby sowy czy cos i udekoruje
Camille87, Dodi, Aggie, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila sprawdzilam
ma pare negatywow, czy neutralnych, ale przy 18 tys komentarzy to i tak dobry wynik
No teraz modne sa rzeczy hand made, ale licza za nie sobie niemale kwoty.. Czasami lepiej cos samemu zrobic, zwlaszcza jak jest latweCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje ostatnie zakupy to te nieszczesne w healthworld
dostalismy maila z potwierdzeniem nadania wiec licze ze jutro bedzie
A tak poza tym to nic.. w tym miesiacu moj maz ma urodziny i siostrzeniec ktory jest meza chrzesniakiem wiec trzeba troche pieniedzy odlozyca w czerwcu komunia siostry meza a dzieco teraz to maja wymagania albo xbox albo quad
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej ja witam sie z rana... Kolejna nocka do bani...
Aggie ja stale zapominam by ci odp o tym dzidziusiu... Ja uzywalam go przy starszej corce i byl na prawde ok... Nigdy jej nie uczulil ani nic... Polecam go z czystym sumieniem...
Wiem ze jest bardzo polecany proszek JELP ale nie pamietam jaki byl... Glownie uzywalam dzidziusia ze wzgledu na cene... A prania zawsze mnustwo bylo...
Co do poscieli to nie pochwale bo poki co nie moge otworzyc ... Ach te tel... Ale na pewno jest sliczna..
Ruda tez mialam mega faze na sowki... Po czym skonczylo sie na jednej pieluszce flanelowej
Quendi ja nie w temacie ... Ale mam nadzieje ze wszystko sie dobrze ulozy...nie przejmuj sie slabszymi ruchami ... Maluszki wyczuwaja nasze samopoczucie i adekwatnie do niego sie zachowuja... Glowa do gory... Gdy ty sie lepiej poczujesz i malenstwo bedzie szczesliwsze i ruchliwsze...
Ok ide sie wykapac... Bo jak zaeaz ten tlum zacznie do lazienek walic...czarno bedzie
Dodi, Ruda27, Sylka, celia, Aggie, MILA, Camille87 lubią tę wiadomość
-
hello. widzę , że tutaj szaleństwa zakupowe sie wczoraj działo, Ruda ja mam upatrzone większość rzeczy bardzo podobne do Twoich, też mi się sowy podobają, bo sowa to mądra głowa:)
my byliśmy w kinie, ale mojemu dziecku było chyba za głośno bo strasznie kopał, szczególnie przy jakiś głośniejszych akcjach, al e popcorn mu smakował
a co do kopania w nocy to raczej też nie czuję, a jak już poczuję to takie porządne, oznaczające że mam wstać i zjeść. ogólnie jakoś wydaje mi się, że mało kopie, chyba muszę częściej do kina chodzić, przynajmniej czuję, że mam dziecko w brzuchu:)
Dodi, Ruda27, Moni&, celia, Aggie, Magda2013 lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
witam Was z rana! widze ze zzalenstwo zakupowe trwa:)
U mnie pogodadzis taka sobie pochmurno:/ a ja o dziwo jestem juz wyspana.
wczoraj wieczorem Kacperek byl tak aktywny, wypychal sie az bylo widac na brzuchu uwypuklenie w okolicach pepka, a jakk dotylalam w tym miejscu to sie tak wiercil:)
Daria sliczna posciel:)
Aga tez bym na Twoim miejscu wziela Dzidziusia gdyby byl taki maly wybor.Dodi, Ruda27, Sylka, celia, Aggie, MILA, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Positive daj znac jak bedziesz miala juz wynikimam nadzieje ze dzisiaj wrocusz do dimku. A usg zadnego nie robili??
Aga, ja wlasnie sie obawiam usc do kina, ze sie dziecko moze wystraszyc tych glosniejszych momentow.. Ale masz racje, wtedy przynajmniej wiadomo ze tam jest haha
Aga jak kupisz cos fajnego to wyslij
Monia wazne ze wyspana jestesjakie plany dzisiaj?
Stwierdzam ze olewam wazenie sie, zwlaszcza na mojej wadze.. To co wyprawia nie jest noemalnekooooniec z przejmowaniem sie waga.. Raz w miesiacu bede sprawdzala, nie u gina bo tam to juz w ogole mam wage z kosmosu zawsze
Dodi, Sylka, Moni&, celia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Pierwszy dzień wolnego a ja od 7 na nogach bo już spać mi się nie chce... Tzn synek ćwiczył akrobatykę i nie dał już pospaćPoza tym meega głód mnie dopadł. No i tak sobie siedzę przerażona nadmiarem wolnego czasu
Daria śliczna ta pościelKurcze ja kupiłam tak na szybko, a teraz dopiero widzę ile ładnych rzeczy jest na allegro. W ogóle mam już całą wyprawkę łącznie z laktatorem i środkiem do pępuszka
A teraz będę siedziedzieć, oglądać i się wkurzać
Idzie jakoś wyłączyć allegro?
Ruda27, Dodi, Moni&, celia lubią tę wiadomość