Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha Kada, w zeszly roku mialam sie opalac u mamy na ogrodzie, ale zgubilam moja specjalna wkladke od stanika do opalania, wiec siostra pozyczyla mi swoich laktacyjnych, 3 wlozylam i i tak sterczaly
ja mam wentyle nie sutki! powaznie mowie
Camille87, Ruda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny wrocilam i jestem szczesliwa
Maly nadgonil i srednia wielkosc jest zgodna z wiekiem ciazy (31t0d)
Glowke ma wieksza o 5 dni, brzuszek mniejszy o tydzien a nozke mlodsza o 1 dzien wzgledem wieku ciazy ale waga wychodzi 1592g wiec w dwa tygodnie przybral prawie 500gram! (Wiadomo waga orientacyjna ale ogolnie bardzo urosl)
Ciesze sie ze dogonil wiek ciazy
Reszta wszystko ok tylko zdjecia nie mam ani filmiku bo maly nie chcial wspolpracowac i na 3d nic nie bylo widac
Ulozony posladkami w dol i gin powiedzial ze juz powoli powinien sie ukladac glowka w dol.. mam nadzieje ze sie obroci w czas
Mila, positive, agapast jak wasze wizyty? Ja mialam byc ostatnia a pierwsza relacjonujekada24, Sylka, Aggie, Ruda27, Madzikovy, Magda2013, Moni&, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila cudne wiesci!
ale Kubus pieknie urosl
duzy chlopaczek bedzie
kiedy masz nastepna wizyte? Za 2 tygodnie?
Aggie hahahaha dobra jestesja mam normalńie chyba sutki
mam nadzieje, ze bez problemu bede karmila..
Mnie zas troche brzuch bolal i wzielam nospe..Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jak czytam o tych sutkach, to mnie cycki bolą. ja mam takie wklęsłe, to dopiero bedzie ból i płacz:(
uciekam na usg zobaczyc mojego Misia. moja ciocia się dziś nie kapła, że jestem w ciąży...mam nadzieję, że to nie oznacza, ze Michał jest mały...Camille87, Dodi, celia lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Jestem. Kurde Kamilka super ze mały tak urósł
U mnie Ok, miałam usg, gin sprawdził serduszko, wody płodowe, zrobił jakies tam pomiary i wszystko fajnie ale kuźwa zapomniałam się upomniec o wagę małegokurde i jestem trochę zła, a gin sam nie sprawdził
Pozostało mi czekać do następnej wizyty. ehhhhh ale ze mnie dooopa wołowa
Camille87, Sylka, Aggie, Madzikovy, Magda2013, Moni&, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila napewno bedzie rosl
Leze, teraz jest lepiej. Ciekawe czy ten gin cos mi jutro powie.. Jemu nie ufam, ale dobrze ze 9.06 mam u mojego w pl..
Moze za 2 tyg upalu nie bedzie
Halo gdzie reszta dzisiaj wizytujacych ?Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny