Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo Daria oby nie bylo upalow bo on w poczekalni ma skorzane fotele to zeby mi sie conieco nie zgrzalo hihi
dzis nabylam juz husteczki do higieny intymnej hihi na wszelki wypadek!
Oj Milus no trudno na nastepnej wizycie spytasz tylko wczesniej sobie zapisz o co masz zapytac
Aaaa a ja mam zielone swiatlo na wyjazd i nawet na kapielale w lodowatej wodzie mam sie nie kapac a w morzu wiadomk jaka jest wiec lezing mi zostaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 18:53
Aggie, Ruda27, Magda2013, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja wam za darmo oddam troche tych sutkow
starczy dla wszystkich chetnych
Mila, ale wszystko ok reszta? Tutaj w ogole wagi nie podajapoznalam wage tylko dlatego zxe martwily mnie tez zmniejszone ruchy
musieli sprawdzic czy dobrze sie rozwija
Ruda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
No następna wizyta 18 czerwca i to ma być to trzecie najważniejsze badanie usg, ale nie u mojego gina.
I w sumie chciałam z niego zrezygnowac bo te ceny mnie dobijają0d 220-280 zł
ale chyba zrobię tak że jadnak pójdę na to badanie, a mojego gina odpuszcze sobie do lipca. No bo kuźwa poco?? za usg płace 60 zł, a nie ma 3d tylko czarnobiały , no to same powiedzcie - bez senuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 19:01
-
nick nieaktualny
-
Oh Kama!!! Widzisz?? Kubuś rośnie pięknie, swoim tempem
500g to dużo teraz przybrał
cudownie!! A tak sie martwilas i denerwowalas
głowa do góry, to silny chłopak
Mila, najważniejsze, ze wszystko wporzadku z Bartusiemze zdrowo rosnie, płyny sa okey
gratulacje
Aggie nie rozdawaj sutkow bo jeszcze Ci bedą potrzebneCamille87, Aggie, Magda2013, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moj gin nie ma 3d tylko czarno białe i zastanawiam sie czy nie zapisać sie gdzie indziej na 3d bo to takie słodkie zobaczyć juz twarzyczkę, ale z drugiej strony...nigdy nie wiadomo jak sie ułoży
i moze sie odwrócić i nie bedzie nic widać
moze jednak zaryzykuje
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo silny chlopaczek
Ale gin powiedzial ze duzo odpoczynku sluzy dobrym przeplywom a te wzrostowi dzidzi a ja ostatnie dwa tygodnie sporo spacerowalam troche zakupow dzwigalam no i sprzatanie gotowanie itp wiec wrec przeciwnieMadzikovy, Ruda27, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzikovy ja tez mysle ze warto isc chociaz raz teraz na 3/4 D
Ja nie wiem co zrobic w sumie moj lekarz wszystko sprawdza i mierzy i ma dobry sprzet, nie wiem czy isc jeszcze do innego gdzie robia te badania 30-32 tydzien..
Kada dzieki za infociesze sie ze u Pauli wszystko dobrze
Madzikovy, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Madzikovy no takie usg 3d jest super
tak jak teraz dzidzie wygladaja to praktycznie beda wygladac po porodzie
glowne rysy sa juz uksztaltowane
Mysle ze warto zaryzykowac
Tez tak myśleheh i chyba sie skusze
tylko boje sie trochę tej mojej małej złośnicy
Ruda27, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuper ze u Pauli wszystko ok
Madzikovy no u mnie tez maly zlosnik dzis sie zaslonil i tylko paluszki u raczki widzialamryzyko moze byc ale mysle ze jak zapiszesz sie specjalnie na usg 3d to gin cos pokombinuje zeby Zuzie jakos ustawic
Ruda27, Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kada, woow wielgachny chlopak Pauli
Pozdrow ja od nas
Madzia, podobno do karmienia jeszcze rosna... ja sie tego kurna bojewystarczy nawet jak sie podziele z Wami
A co do usg w 3D, tez bym chciala, ale moja pierdola mala, na ostatnich trzech usg byla pleckami zwrocona... takze obawiam sie ze wywalilabym pieniadze w bloto... juz duzo w sumie nie zostalo, chyba "wytrzymie"