X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agapast to powodzenia na wizycie :)
    A tym ze ciotka nie poznala ze w ciazy jestes to sie nie martw kazda ma inny brzuszek - moja siostra w 8 miesiacu miala pilke koszykowa zamiast brzucha a ja wygladam gdzies na 6 miesiac moze :P

• MILA Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde no nic mi nie dał. POd tym względem to ten mój gin jest zleksza beznadziejny. :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 18:55

Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Mila :P
    Kiedy nastepna wizyta?

Aga powodzenia :)
    Ja z moim brzuchem to na 8-9 miesiac wygladam :P

Camille87, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Daria oby nie bylo upalow bo on w poczekalni ma skorzane fotele to zeby mi sie conieco nie zgrzalo hihi :P dzis nabylam juz husteczki do higieny intymnej hihi na wszelki wypadek!

Oj Milus no trudno na nastepnej wizycie spytasz tylko wczesniej sobie zapisz o co masz zapytac :)

Aaaa a ja mam zielone swiatlo na wyjazd i nawet na kapiel :P ale w lodowatej wodzie mam sie nie kapac a w morzu wiadomk jaka jest wiec lezing mi zostaje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 18:53

Aggie, Ruda27, Magda2013, Dodi, celia lubią tę wiadomość

• Aggie Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja wam za darmo oddam troche tych sutkow :P starczy dla wszystkich chetnych :D

Mila, ale wszystko ok reszta? Tutaj w ogole wagi nie podaja :P poznalam wage tylko dlatego zxe martwily mnie tez zmniejszone ruchy :) musieli sprawdzic czy dobrze sie rozwija :)

Ruda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No następna wizyta 18 czerwca i to ma być to trzecie najważniejsze badanie usg, ale nie u mojego gina.
    I w sumie chciałam z niego zrezygnowac bo te ceny mnie dobijają :-P 0d 220-280 zł
    ale chyba zrobię tak że jadnak pójdę na to badanie, a mojego gina odpuszcze sobie do lipca. No bo kuźwa poco?? za usg płace 60 zł, a nie ma 3d tylko czarnobiały , no to same powiedzcie - bez senu :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 19:01

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila tez mysle ze bez sensu skoro pojdziesz na to szczegolowe.
    Mysle czy tez nie isc na takie.. Nie wiem czy robia gdzies u mnie, ale moze warto wybrac sie do innego specjalisty na konsultacje..

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh Kama!!! Widzisz?? Kubuś rośnie pięknie, swoim tempem :) 500g to dużo teraz przybrał :) cudownie!! A tak sie martwilas i denerwowalas :) głowa do góry, to silny chłopak :)

Mila, najważniejsze, ze wszystko wporzadku z Bartusiem :) ze zdrowo rosnie, płyny sa okey :) gratulacje :)

Aggie nie rozdawaj sutkow bo jeszcze Ci bedą potrzebne :)

Camille87, Aggie, Magda2013, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak mysle Mila ze skoro 18 czerwca bedziesz miala dokladne usg to na wizyte spokojnie mozesz isc na poczatku lipca :) takie moje zdanie..

MILA, Dodi lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj gin nie ma 3d tylko czarno białe i zastanawiam sie czy nie zapisać sie gdzie indziej na 3d bo to takie słodkie zobaczyć juz twarzyczkę, ale z drugiej strony...nigdy nie wiadomo jak sie ułoży :) i moze sie odwrócić i nie bedzie nic widać :) moze jednak zaryzykuje :)

Dodi lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No silny chlopaczek :)
    Ale gin powiedzial ze duzo odpoczynku sluzy dobrym przeplywom a te wzrostowi dzidzi a ja ostatnie dwa tygodnie sporo spacerowalam troche zakupow dzwigalam no i sprzatanie gotowanie itp wiec wrec przeciwnie :P

Madzikovy, Ruda27, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze żeby rósł :)

Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy no takie usg 3d jest super :D tak jak teraz dzidzie wygladaja to praktycznie beda wygladac po porodzie :) glowne rysy sa juz uksztaltowane :D
    Mysle ze warto zaryzykowac ;)

Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha pisalam z paulina :) u niej wszystko w porzadku maly rosnie jak na drozdzach ostatnio u niej na wizycie tydzien(27tc) temu wazyl 1,5kg!!!

Magda2013, Aggie, MILA, Dodi, celia lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy ja tez mysle ze warto isc chociaz raz teraz na 3/4 D :)
    Ja nie wiem co zrobic w sumie moj lekarz wszystko sprawdza i mierzy i ma dobry sprzet, nie wiem czy isc jeszcze do innego gdzie robia te badania 30-32 tydzien..

Kada dzieki za info :) ciesze sie ze u Pauli wszystko dobrze :)

Madzikovy, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Madzikovy no takie usg 3d jest super :D tak jak teraz dzidzie wygladaja to praktycznie beda wygladac po porodzie :) glowne rysy sa juz uksztaltowane :D
    Mysle ze warto zaryzykowac ;)

Tez tak myśle ;) heh i chyba sie skusze :) tylko boje sie trochę tej mojej małej złośnicy :)

Ruda27, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria masz racje :)
    A Ty nie masz robionego tego 3 najważniejszego USG?

Kada cieszę sie ze u Pauli okey :) duży jej chłopczyk

Dodi lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia nie wiem. Moj mi co wizyte to wszystko sprawdza i mierzy.. Prenatalnych tez nie robilam tylko on sprawdzal. I dlatego mysle czy teraz nie udac sie do jeszcze jakiegos innego

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super ze u Pauli wszystko ok :D
    Madzikovy no u mnie tez maly zlosnik dzis sie zaslonil i tylko paluszki u raczki widzialam :P ryzyko moze byc ale mysle ze jak zapiszesz sie specjalnie na usg 3d to gin cos pokombinuje zeby Zuzie jakos ustawic :)

Ruda27, Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość

• Aggie Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada, woow wielgachny chlopak Pauli :D Pozdrow ja od nas :)

Madzia, podobno do karmienia jeszcze rosna... ja sie tego kurna boje :P wystarczy nawet jak sie podziele z Wami :D

A co do usg w 3D, tez bym chciala, ale moja pierdola mala, na ostatnich trzech usg byla pleckami zwrocona... takze obawiam sie ze wywalilabym pieniadze w bloto... juz duzo w sumie nie zostalo, chyba "wytrzymie" :D

7a4akrhm7fw1jhk0.png
‹‹ 1187 1188 1189 1190 1191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ