Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ciesze sie ze u was wszystko w porzadku po wiztach
super sie czyta jakie wiadomosci
Aggie co do koszuli to mi sie podoba ta gdzie krateczka jest. Tylko ze nie w kratke a gladka-rozowa albo niebieska-ta kratka kojarzy mi sie z cerata na stol
Ja mam tez sterczace sutki ale wydaje mi sie ze takie w normie
Co do usg 3d to ja nawet nie wiem czy u mojego gina jest takie.Nigdy go nie pytalam a sam tez nie mowil. Chyba drozsze jest niz 2d ?
Dziewczyny a ile dostalyscie rabatu z rosmana po aktywacji tej karty ? 10 % ??Camille87, Aggie, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heh no ja bym poszła do gina u którego robiłam echo serca, ale rozmawiałam z nim wtedy i właśnie powiedział ze nie zawsze sie da, to nie fotograf żeby ustawił dziecko
Daria, skoro mówisz ze Ci wszystko mierzy .... A to przecież najistotniejsze ....Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz Daria ja tam mojemu ginekologowi ufam i w zasadzie tez nie potrzebuje konsultacji, dlatego napisalam ze jesli masz watpliwosci
Madzia wiesz gdyby chodzilo o jakis wazny pomiar to pewnie by sie postaral a jesli tylko zdjecie to pewnie nie chce dziecka meczyc.. to jak uwazasz -
nick nieaktualny
-
Camilla dostalam takiego maila-to jest fragment:
Za kilka dni będziemy obchodzić Dzień Mamy. Z tej właśnie okazji, chcielibyśmy zaprosić Was do skorzystania z wyjątkowego 10%. rabatu** w drogeriach Rossmann.
Wystarczy, że wejdziesz na www.rossnet.pl/ekupony i przyznany eKupon rabatowy dopiszesz do zarejestrowanej karty Rossnę! Z rabatu możesz skorzystać tylko do 29.05.2014 r. -
nick nieaktualny
-
Kamila,Mila ciesze sie ze na wizytach ok! Kama widzisz Kubus podgonil super duzy chlopak! pozdrow Kada Paule ode mnie tez, Marcelek rosnie:)
ja bylam na spacerze i Kacper tak mnie walił w pęcherz ze chcąc nie chcąc muaialam z krzaczkow skorzystacjak on jest dziwnie ulozony, brzuch mam caly czas napiety posrodku i go czuje
a nozka raz sie wybija przy pepku raz powyzejCamille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyNo to Mila tak jak u mnie, tzn nje byl glowa w dol, byl miednicowo ulozony ale nie wierze ze na naszym etapie dzieci sa w tej samej pozycji - one sie wierca a to w jakim polozeniu sa w momencie usg to przypadek tak mi sie wydaje..
Jeszcze kupa czasu na obrotAggie, Moni&, Dodi, MILA lubią tę wiadomość