Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co? ja to chyba nienormalna jednak jestem,... dzis w wannie, jak moja malenka tancowala w brzuszku, tak bardzo chcialam ja przytulic, ze az sie poplakalam, ta tesknota do niej to cos niewyobrazalnego... nie wiem czy to normalne... moze to dlatego ze tak dlugo czekalam, teraz tez zaczynam odliczac, tak jak wczesniej do owulacji.
Dodi, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzieci maja czas chyba do 34 tygodnia zeby sie odwrocic główka w dół takze spokojnie:)
Agus to normalne w naszym stanie, kazda z nas reaguje bardzo emocjonalnoe i soe wzrusA w roznych momentach, ja tez ju sie niw moge doczekac kiedy przytule mojego maluszka, czasem sobie wyobrazam jak po porodzie tulw malenstwo to lY wzruszenia same sie cisna do oczu:)
pisalyscie wczesniejbo sutkach ja mam wielkie jak murzynka hehe, juz bolą a co dopiero bedzie podczas karmienia:P
jem ogorka i maly szaleje:P ale ide zaraz spacccc bo juz padam heheCamille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe oj Aggie
juz niedlugo
Ja tez chce juz synka ale nie przezywam az taknarazie sie ciesze tym jak w brzuszku jest, chociaz w chwilach stresu przez ruchy, albo teraz co mnie brzuch boli to chce byc juzpo wszystkim i miec malego w ramionach
Moni& lubi tę wiadomość
-
kada pozmieniały się jakoś linki na fotosiku i nie umiem narazie inaczej wstawić zdjęcia
Aggie taki fest zabudowany ten stanik, ciekawe jak by się sprawdzał... Kuźwa a z Twoich wentyli to leję do tej pory
Kamila no widzisz jak superTwój mały już nie taki mały a spory kawał chłopa
bardzo się cieszę, że ładnie przybrał i jest już zgodny w wiekiem ciąży
Mila cieszę się, że u Was również ok a tym że zapomniałaś się nie przejmujwiem sama po sobie na ile jesteśmy teraz zakręcone i jaka skleroza nas męczy
najważniejsze że wszystko w porządku...
mnie lekarz wczoraj powiedział że dzieciaczek powinien się obrócić do porodu i nie ma jakiegoś określonego terminu...
Magda ciekawe to z tym rabatem... ja dostałam też 20% i dzisiaj skorzystałam z tego oszczędzając 13 złWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 22:23
MILA, Aggie, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
Dzieki, juz myslalam ze mi bije na psyche
Ja tez slyszalam ze do samego porodu dzieciak moze sie obkrecic, zwykle tak jak trzeba, glowka w dol, czasem niestety psota mala idzie pupamiejmy nadzieje, ze zadnej z nas to nie czeka
Dodi, milo mi ze jestem w stanie wprowadzic Cie w stan radoscimi momentami do smiechu nie jest
no coz, najwyzej beda jeszcze wieksze, taki moj urok. PS kiedys uslyszalam ze moje piersi sa "oryginalne" lol, wyobrazcie sobie moja mine
A co do tego stanika, tez tak stwierdzilam po czasie, jedynie co mnie do niego ciagnie, to to ze wyglada na naprawde wygodny
Ja tez juz lece spacdobranoc
Camille87, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry, wczoraj już nie miałam siły pisać bo miałam nerwy po tym usg. moje dziecko jest malutkie, ma 1240, dodatkowo ma mniejszy brzuch w stosunku do głowy i to o 2,5 tyg! a i jeszcze pępowina mu lata ma wysokości szyi, no wspaniale, przez 10 najbliższych tygodni chyba zwariuję. zobaczymy co dziś powie mój gin, nie wiem co ma za znaczenie, że ten brzuch jest mniejszy.
Kamila, fajnie że Twój tak urósł, nie musisz się już martwić.
Ciekawe Mila czy Twój się odwróci i zechce sie ułożyć głową w dół.Camille87 lubi tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyDzien dobry
Agapast przypominam, ze moj synek w tym samym czasie co Twoj wazyl 1108g wiec byl jeszcze mniejszy! Wszystkie wymiary mial mniejsze niz wskazywalby wiek ciazy ale w ciagu dwoch tygodni urosl o 3 tygodnje tym samym nadrobilczasem tak jest ze dzieco wolniej rosna a potem przyspieszaja a czasem na odwrot najpierw rosna jak szalone a pozniej stopuja, wiec sie nie martw!
A ta pepowina to co gin na to? No ona musi gdzies byc, u mojego tez dlugi czas byla przy szyi nawet na filmiku widac bylo ze na ramieniu ja mial ale to nie znaczy ze musi mu jakos zagrazac... glowa do gory!!
Ja rowniez zycze powodzenia na dzisiejszych wizytach
Mila gratuluje III trymestru!
Daria masz 3 z przodu!MILA, Dodi, Ruda27, Sylka, pekinka82, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Witam sie z rana!! U mnie słoneczko wyszło, jestem baaardzo wyspana az sie dziwie hehe:P
Agaa nie martw sie, Twój maluszek nadrobi! :* nie zamartwiaj sie i nie stresuj bo maluszek to odczuwa.
Daria gratuluje 3 z przodu!a Tobie Mila 3 trymestru:)
Mi sie wydaje ze jak pojawiła sie 2 z przodu to tez czas juz szybciej biegł, a przy 3 hohho max 10 tyg i dzidzia na świecie juz bedzie
Powodzenia na wizytach
A ja sobie na śniadanko zrobiłam koktajl z truskawek i bede nadrabiać zaległości serialowe:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 07:55
Dodi, Camille87, MILA, Ruda27, pekinka82 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
powodzenia na wizytach
Agapast nie masie co na zspas denerwowac, tymbardziej jak Kamila napisala ile wazyl Kubus w tym samym czasie. Bedzie dobrze
Mila grstki z okazji rozpoczecia III trymestru
Daria 3 z przodu, to brzmi dumnie!!! Super, teraz juz bedzie z gorkiMILA, Ruda27 lubią tę wiadomość