Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie lipa z miekkim stanikiem, ale ze wzgledu na wielkosc moich piersi
w takim staniku to beda male stozki
Celia haha widzenie z dzieckiem
Czas leci leci, jeszcze pare tygodni nam zostaloja bym chciala zeby wytrzymac przynajmniej jeszcze 6-7 tygodni. Mam nadzieje, ze ta szyjka sie bardzo nie skraca i wody sie zmniejszyly.. W koncu jem mniej arbuza hahHa
Waga mi przystopowalaale nie chce zapeszac, zobaczymy jak bedzie. Jak Ostanie jak dotychczas to bede zadowlona. Moze sie zmieszcze w 20 kg
celia, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
ta z tym arbuzem heheheehhe ja tez juz mniej jem wychodzi mi to dupka juz hehe mi tez waga staneła... maz moj chodzi z bananem na twarzy i mruczy sobie dzis zobacze swgo bajtla hehehe se z nim pogadam i zakladamy sie ile wazy
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahaha Celia, wlasnie o to mi chodzi
najlepsze jest to ze gdzie nie-gdzie laski kupuja specjalne nakladki zeby je uwidocznic a ja sie wstydze
bluzki bez stanika nie zaloze, bo wlasnie te antenki
Dodi, nie wybaczam, bo nie mam czegosama sie z siebie smieje
Celia, Kada, Ruda, Quendi powodzenia na wizytach!
U nas deszczowo, paskudnie, ale za to musze siedziec w domu do przyjscia Darka bo panowie z elektrowni beda wymieniac licznika potem fryzjer
mam nadzieje, ze poczuje sie po duzo lepiej niz w tej chwili, bo slowo honoru pojmy nie mam co ja na tym lbie mam
Agapast, ja nie wiem, mi sie wydaje waga ok... nie denerwuj sie teraz, bo to po pierwsze nie pomoze, a po drugie jest bezsensowneMichalek w kazdej chwili moze nadrobic
Pepowina tez sie tak nie przejmuj!
A ja spalam do doopy tak, w sumie to cala noc "posypialam" a nie spalam, tez mnie glowa boli...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 10:36
celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiedzialam ze zapomnialam cos dodac
Daria gratuluje 3 z przodudomyslam sie jak cieszy... ja juz sie doczekac nie moge
Mila, gratuluje 3 trymestru, wooohoo
I nie chce straszyc ale wszyscy dookola mowia ze ostatnie tyg sie strasznie wlekaRuda27, MILA, celia, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki Aggie :*
No tez slyszalam ze ostatnie dni sie wleka.. Ale damy rade, bedziemy sie tu wspierac
Moze bedziemy obstawiac ktora pierwsza polecii ciekawe ile z nas bedzie lipcowych
Aggie mi tez sie zle spi, to jest okropne, ciagla zmiana pozycji i przebudzanie sie.. Moj biedny bo tez sie budzi i tylko patrzy i pyta czy wszystko dobrze, sie stresuje tymi moimi bolami tak samo..
Ja wlasnie mojemy synusiowi spiewalammam nadzieje, ze mu sie podoba dlatego faluje brzuch, a nie ze zatyka uszy i ma dosc
Camille87, Aggie, Moni&, celia, Sylka, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co? Ja podczytywalam watki kwietniowo majowe i czerwcowe i naprawde nie ma reguly - ile tam jest/ bylo dziewczyn po terminie, pewnych ze urodza wczesniej i zadne sposoby na przyspieszenie nie pomogly
to jest fizjologia i chyba nie mamy na to wplywu.. moja siostra w obu ciazach miala przebijany pecherz plodowy zastanawiam sie czy to rodzinne
Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
no tez slyszalam ze najgorsze jest kilka ostatnich tygodni, brzuch wiekszy jeszczw jak upaly beda to bie bedzie nam sie chcialo z domu wychodzic no i nie bedziemy sie juz mogly doczekac az sie wyklują nasze maluszki:) przezyjemy, co to dla nas
za 3 miesiace bedziemy wspominac hehe:)
fajnie ze zobaczycie dzisiaj swoje malenstwa. tez mnie rozmieszyl ten tekst widzenie z.dzieckiem hehe jak to brzmi:P ale spoko ta "odsiadka" bedzie trwala juz niedlugo, potem dzidzie bedziemy miec caly czas przy sobie hihi:)
Ruda27, Camille87, celia, Sylka, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Oh Daria, okropne sa te noce... mi dzis sie dobrze usypialo na prawym boku jak na zlosc
a wszystko bolalo mnie na lewym... Ja mojego wystraszylam dwa razy
raz: mega mozcnym skurczem w lydce az sie wydzierac zaczelam, ten wyskoczyl z lozka i drze ryja do mnie czy ma po karetke dzwonic
zly byl potem o ten skurcz lydki
ale wiem ze dobrze reaguje
a drugi raz jak mnie mocno cos w brzuchu bolec (w sumie to chyma przesuwajace sie miesnie brzucha) i pyta co jest, a ja z ryjem nie wiem, i placze dalej (sama wystraszona) ale za chwile przeszlo, reszte nocy biedak nie spal
Ja moge tylko bajeczki czytac mojej malejnie bede jej spiewem krzywdzic
Darek pospiewa coreczce
ja lubie rozlozyc sie na tym moim zajebiaszczym fotelu (sorry
) i bujac i czytac o krolewnie sniezce, albo o zakochanych kundlach albo co mi w reke wpadnie
Ruda27, Camille87, celia, Sylka, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie! Ja tez bym sie bala ze tak dlugo bez wod plodowych dziecko!!
Daria mnie tez brzuch pobolewa, Kuba sie tak rozpycha ze nawet sie wystraszylam czy za malo wod plodowych nie mam bo tak czuje pod skora, nawet jak sie nie rusza jestem w stanie wyczuc gdzie jest, tak nagle urosl.. ale wody mam ok..
Jakos w ostatnim czasie taka obolala sie zrobilam i chodze jak stara babaMoni&, Ruda27, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
ciekawe jak to bedzie, koniec lipca juz bedzie stresujacy na forum, pamietajcie zeby sobie kogos numer z forum zapisac i smsy w razie czego bo reszta mamusiek sie bedsie stresowac ze jedna sie za dlugo nie odzywa:P jeszcze hurtem urodzimy hehe:P
kurde Sylwia akurat myslalam o tej twojej znajomej, masakra czemu tak dlugo ja trzymia? ja juz bym chyba wolala zeby mi cesarke zrobili skoro dziecko bez wód płodowych jestRuda27, Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]