X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehhe wentylek hehe wczoraj tak sie smialam ze mnie mateusz uspokajał hehe

Aggie, celia, Dodi lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie lipa z miekkim stanikiem, ale ze wzgledu na wielkosc moich piersi :/ w takim staniku to beda male stozki :/

Celia haha widzenie z dzieckiem :D

Czas leci leci, jeszcze pare tygodni nam zostalo :) ja bym chciala zeby wytrzymac przynajmniej jeszcze 6-7 tygodni. Mam nadzieje, ze ta szyjka sie bardzo nie skraca i wody sie zmniejszyly.. W koncu jem mniej arbuza hahHa :P

Waga mi przystopowala :) ale nie chce zapeszac, zobaczymy jak bedzie. Jak Ostanie jak dotychczas to bede zadowlona. Moze sie zmieszcze w 20 kg :D

celia, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta z tym arbuzem heheheehhe ja tez juz mniej jem wychodzi mi to dupka juz hehe mi tez waga staneła... maz moj chodzi z bananem na twarzy i mruczy sobie dzis zobacze swgo bajtla hehehe se z nim pogadam i zakladamy sie ile wazy

Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada i ile zakladacie ze wazy?

• Aggie Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Celia, wlasnie o to mi chodzi :P najlepsze jest to ze gdzie nie-gdzie laski kupuja specjalne nakladki zeby je uwidocznic a ja sie wstydze :P bluzki bez stanika nie zaloze, bo wlasnie te antenki :P

Dodi, nie wybaczam, bo nie mam czego :P sama sie z siebie smieje :D

Celia, Kada, Ruda, Quendi powodzenia na wizytach! :D

U nas deszczowo, paskudnie, ale za to musze siedziec w domu do przyjscia Darka bo panowie z elektrowni beda wymieniac licznik :P a potem fryzjer :D mam nadzieje, ze poczuje sie po duzo lepiej niz w tej chwili, bo slowo honoru pojmy nie mam co ja na tym lbie mam :P

Agapast, ja nie wiem, mi sie wydaje waga ok... nie denerwuj sie teraz, bo to po pierwsze nie pomoze, a po drugie jest bezsensowne :) Michalek w kazdej chwili moze nadrobic :) Pepowina tez sie tak nie przejmuj!

A ja spalam do doopy tak, w sumie to cala noc "posypialam" a nie spalam, tez mnie glowa boli...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 10:36

celia, Dodi lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mowie ze do 1,5kg maz ze wiecej bedzie mial

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria gratulacje wagi ;) mi znow ruszyla malpa jedna ale to chyba jednak bylo w zwiazku ze wzrostem dzidzi ;)

Kurna ja wstalam zjadlam sniadanie i znow zasnelam :P

Aggie, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada a kiedy mialas ostatnie usg?

• Aggie Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedzialam ze zapomnialam cos dodac :P

Daria gratuluje 3 z przodu :D domyslam sie jak cieszy... ja juz sie doczekac nie moge :P

Mila, gratuluje 3 trymestru, wooohoo :D

I nie chce straszyc ale wszyscy dookola mowia ze ostatnie tyg sie strasznie wleka :P

Ruda27, MILA, celia, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie tez to slyszalam :P kazdy tak mowi ze im blizej terminu tym bardziej chce sie urodzic a wtedy czas sie slimaczy ;) mnie juz doskwiera bol plecow z lewej strony (albo mkednica z tylu?) I kustykam :/

Aggie lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    camila 2 tyg temu mialam i mial 1100g a 3 tyg temu 910g

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Sylka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia za Ciebie też trzymam kciuki! :)

Ale mój mały zaczął dawać :D Chyba kopie w stronę kręgosłupa, ale tak mocno, ze aż całą mną potrząsa :D

Nie uwierzycie, ale moja kumpela nadal nie urodziła...

Ruda27, Camille87, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Aggie :*

No tez slyszalam ze ostatnie dni sie wleka.. Ale damy rade, bedziemy sie tu wspierac :D

Moze bedziemy obstawiac ktora pierwsza poleci :P i ciekawe ile z nas bedzie lipcowych :P

Aggie mi tez sie zle spi, to jest okropne, ciagla zmiana pozycji i przebudzanie sie.. Moj biedny bo tez sie budzi i tylko patrzy i pyta czy wszystko dobrze, sie stresuje tymi moimi bolami tak samo..

Ja wlasnie mojemy synusiowi spiewalam :P mam nadzieje, ze mu sie podoba dlatego faluje brzuch, a nie ze zatyka uszy i ma dosc :P

Camille87, Aggie, Moni&, celia, Sylka, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to moze miec 1,5kg jesli tempo wzrostu takie samo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama no bole sie zaczna teraz :/
    Ja sie schizuje jak mnie boli brzuch jak na @ plus bol plecow wczoraj to wiem ze niedobrze,,

Sylwia no cos ty?! Masakra.. Ja bym zawalu juz dostala, ze dziecko bez wod jest w brzuchu..

Camille87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Ja podczytywalam watki kwietniowo majowe i czerwcowe i naprawde nie ma reguly - ile tam jest/ bylo dziewczyn po terminie, pewnych ze urodza wczesniej i zadne sposoby na przyspieszenie nie pomogly ;) to jest fizjologia i chyba nie mamy na to wplywu.. moja siostra w obu ciazach miala przebijany pecherz plodowy zastanawiam sie czy to rodzinne :P

Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tez slyszalam ze najgorsze jest kilka ostatnich tygodni, brzuch wiekszy jeszczw jak upaly beda to bie bedzie nam sie chcialo z domu wychodzic no i nie bedziemy sie juz mogly doczekac az sie wyklują nasze maluszki:) przezyjemy, co to dla nas :D za 3 miesiace bedziemy wspominac hehe:)
    fajnie ze zobaczycie dzisiaj swoje malenstwa. tez mnie rozmieszyl ten tekst widzenie z.dzieckiem hehe jak to brzmi:P ale spoko ta "odsiadka" bedzie trwala juz niedlugo, potem dzidzie bedziemy miec caly czas przy sobie hihi:)

Ruda27, Camille87, celia, Sylka, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh Daria, okropne sa te noce... mi dzis sie dobrze usypialo na prawym boku jak na zlosc :/ a wszystko bolalo mnie na lewym... Ja mojego wystraszylam dwa razy :P raz: mega mozcnym skurczem w lydce az sie wydzierac zaczelam, ten wyskoczyl z lozka i drze ryja do mnie czy ma po karetke dzwonic :P zly byl potem o ten skurcz lydki :P ale wiem ze dobrze reaguje :) a drugi raz jak mnie mocno cos w brzuchu bolec (w sumie to chyma przesuwajace sie miesnie brzucha) i pyta co jest, a ja z ryjem nie wiem, i placze dalej (sama wystraszona) ale za chwile przeszlo, reszte nocy biedak nie spal :P

Ja moge tylko bajeczki czytac mojej malej :P nie bede jej spiewem krzywdzic :P Darek pospiewa coreczce :) ja lubie rozlozyc sie na tym moim zajebiaszczym fotelu (sorry :P) i bujac i czytac o krolewnie sniezce, albo o zakochanych kundlach albo co mi w reke wpadnie :)

Ruda27, Camille87, celia, Sylka, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie! Ja tez bym sie bala ze tak dlugo bez wod plodowych dziecko!!

Daria mnie tez brzuch pobolewa, Kuba sie tak rozpycha ze nawet sie wystraszylam czy za malo wod plodowych nie mam bo tak czuje pod skora, nawet jak sie nie rusza jestem w stanie wyczuc gdzie jest, tak nagle urosl.. ale wody mam ok..

Jakos w ostatnim czasie taka obolala sie zrobilam i chodze jak stara baba :/

Moni&, Ruda27, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe jak to bedzie, koniec lipca juz bedzie stresujacy na forum, pamietajcie zeby sobie kogos numer z forum zapisac i smsy w razie czego bo reszta mamusiek sie bedsie stresowac ze jedna sie za dlugo nie odzywa:P jeszcze hurtem urodzimy hehe:P
    kurde Sylwia akurat myslalam o tej twojej znajomej, masakra czemu tak dlugo ja trzymia? ja juz bym chyba wolala zeby mi cesarke zrobili skoro dziecko bez wód płodowych jest

Ruda27, Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
‹‹ 1191 1192 1193 1194 1195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: