Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamila masz racje, tego przewidziec sie nie da..
Ja tylko mam nadzieje ze nie bedzie po termińie, tego sie troche boje, zwlaszcza jak moj tak rosnie to po terminie ile bedzie mial? 5 kg?
Mam nadzieje, ze moj przyjedzie tak zebym mogla go jeszcze wykorzystac na przyspiesznie poroduplus jakies lazenie po schodach, sprzatnie i mycie okien.. Wiem ze to moze nie pomoc, bo moja sis urodzila po terminie a tez sie starala i wszystko w domu robila, mojej mamie pare razy okro umyla
Damy rade, te pare dni w ta czy w ta nie zmienia nic.. Byle wszystko bylo ok!Moni&, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kamilka ja wczoraj po zakupach chodzilam jak stara baba po chalupiee
az Darek kazal mi sie polozyc bo kustykalam i jeczalam
Daria, mi wczoraj polozna powiedziala, ze jak boli mnie brzuch ciut mocniej jak na @ to mam od razu dzwonic do szpitala... nie chce Cie straszyc, bo moze nic to nie znaczyc mimo wszystko... ale przekazuje co sie dowiedzialam...Camille87 lubi tę wiadomość
-
Kamila ja tez wyczuwam pod skórą synka nawet jak sie nie rusza to wiem z ktorej strony lezy. a to wypychanie takie rozciaganie to jest chyba normalne, dwie kuzynki tez tak mialy w takim okresie ciazy, mowily ze dopierotak naprawde czuc malenstwo, nie schizujmy małą iloscia wód itp bo szybko mozna sobie cos wkręcic a trudniej wybic z głowy
Camille87, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Witam dziewczyny
Nadrabiam i nadrabiam i nadrobic nie moge
ja ostatnio nic sie nie udzielam bo malo co jestem w domu
kupilsmy sobie pieska (taka mała prztulankę ) i teraz mam z kim spacerowac... z reszta pogoda taka piekna ze staram sie nie siedziec w domu
gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze
Moja mała tak tanczy w brzuchu ciagle ze cały brzuch mi sie rusza
ale bóle krzyza mam czaem tak silne ze chodzic nie moge bo az mi rwie do nogi
ale juz blizej jak dalej
Dzis przychodzi walizka i biore sie za pakowanie:)
Ja "widzenie" z moja ksiezniczka mam jutro
Miłego dnia mamuśkiRuda27, Moni&, Aggie, MILA, Camille87, celia, Sylka, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie hahaha sie usmialam z Twojch perypetii nocnych, tzn wiem ze to nie jest smieszne, ale jak to opisujesz i biedny twoj Darek to smiac mi sie zachcialo.. Co te chlopy z nami maja
moj powiedzial, ze nie chce wiecej dzieci na chwile obecna, ze za duzo stresu w ciazy jest
Monia masz racje, ja bede do was smsy pisala, bo w szpitalu neta miec w polsce nie bedeoszaleje chyba
Aggie wiem wlasnie o tych bolach jak na @. Na szczescie nie boli mnie tak mocno, jedynie pobolewa jak na @ i to wieczorem.. Takze mam nadzieje, ze nic sie nie dzieje. Wtedy co mocno mnie bolalo pojechalismy tu do szpitala i zbadali i bylo ok.. Zobacze co dzisiaj powie lekarza, moze po ginie do szpitala na ktg podjedziemy i zapytamy czy mozna sprawdzic tez te skurcze czy jakies wystepuja..
Ja wam powiem ze jestem ciemna masa co do skurczynie wiem czy je mam.. Twardnieje mi brzuch po prostu. I to duzo i na dluzej, ale czy mam skurcze nie wiem
czasami nie odrozniam czy to maly sie przemieszcza czy brzuch twardnieje i musze sprawdzac palcami..
Kamila zazdroszcze az tak falujacego brzuchaja podejrzewam ze u mnie az tak nie ma, przez moje wody, ale mam nadzieje ze jest ich mniej bo widze coraz wyrazniej jak faluje brzuch i sa wybrzuszenia
tez pewnie dziecki magnezowi bo juz nie jest non stop twardy..
Moni&, Aggie, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKada az do polowy wrzesnia
fajnie jakbyscie do europy przyjechaly, bo ja to bez auta bede raczej, a do europy ktos mnie podrzuci
Ale trzeba bedzie sie ugadac gdzie dokladnie, tak zeby Moni, Mili i Nezumi pasowalo tezMILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej Kasieńka
super masz z tym pieskiem
Kada ja myślałam ze tylko ja cierpię z tą kością ogonową
Aggie mi też sutki widać przez stanik i bluzkę. Teraz już nosze taki do karmienia bo jest miękki i nie usztywniany i w pracy normalnie jak idę do kibla i widzę je w tym lustrze to mnie szlak trafia, wstyd mi normalnieAggie, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Kada az do polowy wrzesnia
fajnie jakbyscie do europy przyjechaly, bo ja to bez auta bede raczej, a do europy ktos mnie podrzuci
Ale trzeba bedzie sie ugadac gdzie dokladnie, tak zeby Moni, Mili i Nezumi pasowalo tez
Europy ???a gdzie to??? i kiedy
Dodi lubi tę wiadomość
-
milus okropnie sie mecze chodzic nie idzie siedziec tez nie za bardzo a lezec tez nie 1 raz tak mi sie zdarzylo zeby mnie bolalo bo przy Emilci nic a nic jedy przy po porodzie troche poczulam uciska na nia a teraz non stop moja mama mowi zebym sobie kolko do plywania nadmuchala i siedziala na nim