Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ja mu mowie ze ma wytrzymac do lipca lub konca czerwca bo to juz bezpiecznie bedzie dla nas i trafi sie do specjalistycznego szpitala w katowicach wiec sie niemartwie az tak ale nie siedzi do konca lipca najlepiej
-
nick nieaktualny
-
niech siedzą dzieciaczki jak nadłużej, żebyśmy nie musiału stresów przeżywać gdy sie urodzą, ja mam na 4 sierpnia wg usg termin, jak sie Kacpercio urodzi tak 31 lipca to juz bedzie ok ale narazie niech sobie siedzi u mamusi
Ruda27 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyHej dziewuszki
Dziekuje za gratulacjeale mnie ta 3 z przodu cieszy!
Quendi powodzenia! Czekamy na wiesci
Kada pozniej my lecimy
Agapast ja mysle ze nie masz sie co denerwowac.. U mnie sa po 1 wieksze odstepy miedzy poszczegolnymi czesciami, po 2 pepowina gdzies musi byc i tez byla raz przed twarza, ostatnio cos na ramieniu widzialam ja... A co do wagi to podrosnie jeszcze, zobaczysz
Dodi powodzenia u diabetyka! Moze on powie ze to nie taka cukrzyca!
Ja sie ciagle w nocy budzilam i sprawdzalam czy brzuch mnie boli, czy twardnieje itd. Paranoja!
Zas mialam nad ranem przerwe w spaniu i dlatego teraz spalam dluzej i musze dojsc do siebieMoni&, MILA, Camille87, Sylka, Aggie, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
jak 3 z przodu to juz z górki:P Kurde tyle przetrwałyśmy razem i jeszcze tylko dwa miesiące zostały
Boziuu posikam sie zaraz, tak mnie znowu główka dzisiaj wali po pęcherzu, nie wiem co to bedzie w lipcu jak bedzie większy hehe:P I gdzieś tak w okolicy pępka poczułam jak małą rączką sie wypychał jejCamille87, Ruda27, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Aga tu nie chodzi o jedzenie, bo mozesz mieć po prostu taką naturę i choćbys nie wiadomo ile jadła nie będziesz tyć a brzuszek będzie rósł swoim tempem. Każda ciąża jest inna, każda kobieta ma inną przemianę materii no i kżdy maluszek rośnie sobie swoim tempem. Jedz rozsądnie a zobaczysz, że za kilka tygodni sie coś wyrówna, na usg i tak jakieś rozbieżności będą.
agapast, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Hejka!
Kada, Ruda, Quendi powodzenia na wizytach!!!
Agapast nie martw się, dziewczyny mają rację, maluch zdąży jeszcze nadrobić :*
Ja dziś w nocy znów wędrowałam.. Ehhh..
U mnie gorąco, słoneczko świeci... A ja nie mam żadnych planów na dziś..Ruda27, Moni&, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jeszcze ja dziś zobaczę moją Justysię, dopiero o 15.40
No to ściskam kciuki za nas wszystkie
Agapast naprawdę nie przejmuj się, wszystkie wymiary są szacunkowe.
A co do uciekającego czasu, to Mila mam dokładnie to samo wrażenie, że po 30 tygodniu poleci nie wiadomo kiedyZresztą jak przeczytałam o Nezumi, że może wrócić do domu z przykazem leżenia, to naprawdę muszę się brać za porządki i przygotowania. Nigdy nie wiadomo co będzie w lipcu
W ogóle to jakieś takie niesamowiteRuda27, Aggie, Sylka, Moni&, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Daria mamy zatem na tę samą godzinę widzenie z dzieciem
Aggie a wracając do 'wentyli', to też mam z kategorii większejI miękki stanik średnio się sprawdza, bo widok sterczących antenek rozkojarza co poniektórych
Ruda27, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość