Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monia fajne plany, u nas pada, Darek idzie do mamy ostatni kolor klasc w pokoju Matiego i pewnie wieczorem bedzie mogl sie chlopak wprowadzic do swojego pokoju
ja niestety musze w domu siedziec bo boli mnie nawet jak laze po chacie, a i pogoda nie ciekawa.
-
Hello
Gorąco u nasale siedzę sobie w cieniu
Byłam rano na zakupach przyjechałam i myślałam że padnę na pysk. Wszyscy mi mówią że mam duży burzch jak do poroduehhhh faktycznie patrząc do lustra z boku jest duży, ale jak tak na niego z góry patrzę to normlany raczej
Kurde co by tu robić. Powiem szczerze że baaardzo bym chciała być teraz nad morzem. Leżec sobie na piaseczku, chłodek z morza by wiałehhhh marzenie
Dodi, Camille87, pekinka82, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Aha i powiem wam że doszłam wczoraj do wniosku że ja to normalnie nie jestem psychicznie przygotowana na tak maleńkie dziecko
hmmm ja to inaczej odbieram niż wy które nie macie jeszcze dzieci. Chodzi o to że nie przechodzę tak tego szału na maleństwo, chociaż zdaję sobie sprawę że to normalne, bo przy córce ten szał mnie też ogarniał, ale teraz mam tyle rzeczy które mi zaprzątają głowę, że czasem gdyby nie brzuch to bym o ciązy zapomniała. Nie mam jeszcze wielu rzeczy dla małego w tym łóżeczka
ale to się w przyszłym miesiącu już skombinuje
Poza tym gdybym nie musiała tak pilnować się z kasą to byłoby inaczej bo mogłabym sobie więcej zakupów dla małego zrobić a tak ....
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Nie nadrobie was, jedynie wiem ze Kada jest w szpitalutrzynaj sie kochana!
Madzia jak wizyta? Mozesz jeszcze raz napisac prosze bo wczoraj nie przeczytalam..
U nas ok, dzisiaj kupilismy samochodale jesyem wykonczona od czwartku na pelnych obrotach.. Plecy bola i wogole.. Upal masakra
Milego weekendu kochaneDodi, pekinka82, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidze ze straszna cisza na forum!
My niedawno dopiero wrocilismy! Jestem tak zmeczona ze wszystko mnie boli a nogi i plecy wysiadaja
Bylismy w ikei - zadna rewelacjanalazilismy sie a kupilismy tylko sztucce i obrazki do pokoiku.. w obi kupilismy zyrandol do pokoiku Kubusia i do salonu
Wydalismy z wozkiem prawie 3 tysiacemasakra ale mamy juz chyba wszystko aha no oprocz matraca.. kuoilismy tez piekny zestaw poscieli bialo blekitny z haftowanyki misiami
jak wrocimy to sie wszystkim pochwale
Jutro rano wyruszamy, najpierw do tesciowej po zwierza potem do domkuRuda27, Dodi, pekinka82, Moni&, Sylka, positive, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Dzisiaj jakoś icho tu było
Kada jak tam>?
A wiecie co, tak sobie dzisiaj wymyślłam że skoro nie mam teraz za bardzo miejsca na łózeczko , które ma stać w naszej sypialni to chyba skusze się na kołyskę narazie.
Stwierdziałam że nie jest taka duża jak łóżeczko, więc spokojnie zmieści się w sypialni. Można ją przestawiać w dowolne miejsce w domu a wystarczy na jakieś pół roku a do tego czasu może już będzie wybudowana nowa częśc u nas . A jak nie to po prostu zamienie kołyskę z łożeczkiem
a to mój faworyt
http://allegro.pl/baby-raj-5el-posciel-kolyska-z-materacem-i4284896505.html
nad pościelą się jeszcze zastanawiam
I jak , co myślicie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 00:24
Ruda27, Dodi, Camille87, pekinka82, Sylka, positive, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny