Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Kamilcia w domku!
Teraz czas na odpoczynek po urlopie
Co do szwagierki ja wczoraj powiedziałam swoje - człowiek chce dobrze, chce jej zapewnić rozrywkę, fajne wakacje, do tego znalazłam jej o wiele tańsze bilety lotnicze to K*** już wielce obrażona bo to, bo tamto, bo musiałaby zmienić plany itp itd..
Wczoraj skończyliśmy rozmowę bardzo nieprzyjemnie, stanęło na tym, że ma się zdecydować, zarezerwować sobie bilety i przylecieć kiedy chce! Ja mam to w d**** Nie będę się nią przejmować.... Chce to niech przylatuje, ale na mnie niech nie liczy.Camille87 lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane :-*
Daria gratuluje kupna samochodu, wozek się spokojnie zmieści. My mamy teraz opla corse i jest problemmąż miał mitsubishi(pisze z błędem:-) L200 taki pick-up, super było bo wszystko pakowaliśmy bez problemu.
Kamila skarby śliczne, wózek fajny-ogólnie super zakupy.
Sylwus Słońce nie denerwuj się i nie przejmuj j szwagierka-jej fochy i jej decyzja! !
Kada trzymam kciuki żeby było dobrze i żebyście najszybciej wyszli :-*
Positive u nas okropnie gorąco. Opaliłam sobie twarz, rece i ramiona masakra. A tylko szukaliśmy dziakeczek-chodzilismy.
Teraz padliśmy. A u nas w Parku Festyn dla dzieci. Śpiewam Małemu piosenki i puka. Wstawie na fb fotke z balkonu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 16:20
Sylka, Camille87, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
A u mnie pogoda się zepsuła i pada deszcz.. Ale jakie powietrze fajne mmm
Quendi fajnie jak tak maluszek stuka...Niepotrzebne były nasze nerwy, ale jak tu się nie przejmować, gdy nasze największe skarby się nie odzywają...
Quendi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylka, widzisz czasem tak jest ze chcesz dobrze to jeszcze pretensje ktos ma
olej temat i tyle
My sprawdzalismy nasze poczciwe volvo i wozek sie pieknie miesci mimo ze to sedan i ogolnie male wejscie do bagaznika ma.. do corsy tez sie na pewno zmiesci
Ja sobie leze pije zmrozona bavarie 0%niech dzidzius tez odpocznie
Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem mokra jak szczur stóp nie mam palce mega ogromne aha moja znajoma dziś miała cc jaki słodki maluch a miała na jutro termin cc he czekam jeszcze na drugą znajoma co na dziś ma termin porodu ale jej syn się nie spieszy jakoś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny