Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
HEJ Kochane w ten upalny dzień, ja w weekend nie miałam za bardzo czasu żeby zajrzeć, wczoraj byliśmy cały dzień u teściów, dziś od rana świętujemy urodziny siostry
Daria dobrze że już dojechałaś
Kada odpoczywaj! dobrze że jesteś pod dobrą opieką a lekarze nie bagatelizują żadnych objawów!
I niestety u mnie się pojawił rozstęp na brzuchu, jest mało widoczny, ale jednak coś tam widać ;( ehh no co zrobić! A powiedzcie czy ten bio oil któraś z Was stosuje na rozstępy na brzuch? można nim smarować brzuszek ?Sylka, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
hejka ja dopiero wrocilam, bylismy z rodzicami dziadka zawiezc do domu, potem mama chciala jeszcze do znajomych a mi sie tak nie chcialo i sie wkur**** bo chcielisny jeszcze isc na spacer, wiec grzeczniw powiedzialam ze musimy juz jechac bo ze znajomymi sie umowilismy i pjechalismy, stalismy jeszczw w mega korku bo nad woda duzo ludzi bylo masakra w aucie bez klimy spocilam sie jak cholera, alw poszlismy na.spacer po parku, tam troche chlodniwj a teraz siedziny przy wentylatorze i zaraz sobie jakas kolacje zrobimy.
Kamila dobrze ze juz dojechaliscie, sliczny wozek i reszta zakupow!
Sylwia nie przejmuj sie kuzynka szkoda nerwow choc wiem ze czasem sie nie da, ja sie w ciazy dziesiec razy szybciej wkur*** niz przed ale musimy przetrwac jeszcze troche.
Karola wspolczuje ci tego lezenia ale wytrzymasz dla Mateuszka :*Sylka, MILA, Ruda27, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Hej ja tez bylam poza domem na weekend
bylismy u rodzicow na dzialce. Goraco jak talala. Siedzialam pod parasolem w cieniu a i tak rece mi sie opalily i dekold
na twarzy jestem tylko blada.
Jutro mam w planach poprac reszte ciuszkow,pieluszki,posciel i pewnie wyjda 2 albo 3 pralki. No ale ma byc 30 st.to szybko bedzie schloamela, Camille87, MILA, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Daria na wizycie jak narazie wszystko ok. Chociaz nie mialam usg przez brzuch i nie widzialam malutkiej
ale ost.mialam 2 tyg.temu to moze dlatego. Posluchalismy tylko serduszka. Bilo 130 uderzen/min.Zrobil mi usg dopochwowe-szyjka zamknieta,5cm.Sprawdzal mi jeszcze moje nerki przez usg-pytalam sie dlaczego to powiedzial ze czasami w ciazy w nerkach sie mocz zatrzymuje,ale u mnie bylo ok
Camilla ale sie obkupiliscie,fajniepewnie juz wszystko masz
a te obrazki to gdzie mozna kupic? i gdzie je przyczepisz ?
Mila swietna kolyskaale mimo ze duzo miejsca nie zajmuje u mnie i tak by sie nie zmiescila
Mika mi sie podoba wzor misie na chmurce
Madzikovy u mnie niestety nie ma tego sklepu ale te pampersy sie oplacaja,tez bym kupila ze 2 paczki.
Kada mi tez dzis i wczoraj spuchly palce u rak i u nog i kostki teztych wewnetrznych kostek wogole nie widac
ciekawe jak to bedzie dalej.
Camille87, MILA, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Ja sie tez zastanawiam nad laktatorem i nad wkladkami. Narazie mi nic nie wycieka z piersi,zobaczymy pozniej,najwyzej kupie pod koniec ciazy.
Amela a jak zawsze lezalam na lezaku to slabo mnie slonce bralomi wogole twarz sie ciezko opala. Ale jutro posiedze sobie na balkonie to moze se twarz troche opale
amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmela trzymam kciuki za wizyte
Ja mam we wtorek!
Jutro rano lece na badania
Madzia ja te obrazki kupilam w ikei - powiesze je nad lozeczkiem w pokoiku Kubusia
Dzieki dziewczyny za pozytywne opinie ws wozka
Ja jestem super zadowolona ze go kupilismy!!amela, Dodi, Ruda27, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny