Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
wkurzylam sie
M mial miec urlop od 18 sierpnia przez 2 tygodnie ale bedzie mial tylko tydzien bo przyszedl jakis koles z innego dzialu i ostatni tydzien im sie naklada, nosz kurr zawsze musi ustepowac jakby raz kto inny nie mogl ustapic i sobie urlopu przesunac eh.
Monis
[/link]
-
Dzień dobry
chciałam się tylko zameldować, że podczytuję ale więcej mnie w domu nie ma niż jestem, stąd moja nieobecność tutaj
Kamila super fura dla Kubusia i zakupy świetne
Ruda najlepszego z okazji rocznicy :* widzę, że załatwiania macie sporo, ale jak się już ogarniesz to daj znać of kors
Kada oby się wszystko wyjaśniło i było ok z Matimswoją drogą widzę, że krakanie dobrze Ci idzie....
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty Daria i Amelko
Aggie jak tam samopoczucie?
Mila masz już to L4 czy mi się ebło coś?
tyle w skrócie.... idę wieszać pranie i spadam na dwór(chyba z 30 stopni niedługo będzie
)
Miłego dzionka :*Ruda27, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
Cześć!
Ja dziś też nie w humorze, nie mogłam zasnąć do 2 w nocy... Strasznie nerwowa jestem ostatnio i byle co wytrąca mnie z równowagi...
Poza tym mąż ciągle w pracy, wraca późnym wieczorem zje i idzie spać. Przykro mi, bo siedząc cały dzień sama w domu chciałabym żeby okazał mi choć trochę uwagi.. Ehhhh to się wygadałam, już nie przynudzam
Monia rozumiem Cię... Też bym się wkurzyła
Co do torby do szpitala to ja się nie wypowiadam, bo tutaj wszystko w szpitalu dają...
Daria miłego dzionkaKorzystaj z tego, że masz męża przy sobie i uczcijcie rocznicę
Moni&, Dodi, Ruda27, Magda2013, positive lubią tę wiadomość
-
Sylwia to tez nie masz kolorowo pod wzgledem towarzystwa. ale weekendy chyba macie dla siebie? to ja tu nie mam co narzekac ze nie mam do kogo gęby otworzyc, bo o czym bede z tesxiem gadac:P do mamy nie chxe mi sie sie jechac bo nie chce mi sie zatloczonymi busami w taki upal jechac, autem sama sie juz boje jezdzic, jezdze tylkk z M. wiec musze czekac az wroci z pracy i wieczorem jakis spacer sobie zrobimy:)
Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
hEJ WSZYSTKIM
Kada obyś dzisiaj wyszła. A mąż juz wrócił?
Dodi tak mam od dzisiaj L4przez 2 tyg yupiiii
Dzwoniłam już do szefa i do mojego gina. Jutro odbieram L4
Kurde ale gorącomy w tej nieocieplonej chałupie mamy gorąco na piętrze
teraz mam pozamykane okna, zasunięte żaluzje i chodzi wentylator i jest w miarę Ok
Tez chciałam poodkurzac ale nie wiem czy dam radę. POcieszam się ze od środy ma przyjść ochłodzenie
Co do wagi maluszków to ja też ostatnią wagę jaką znam to 750gnastepna wizyta o badanie trzeciego trymestru i mam je 18 czerwca dopiero - buuuuuuuuuuuu
Dodi, Sylka, pekinka82, Magda2013, positive lubią tę wiadomość
-
Dodi, dziekuje za troske, samopoczucie jako takie, w sensie kazdy krok bolio i plecy bola, wiec czuje sie troche uwiazana w domu, Darek wczoraj mnie wyciagal na spacer (!!! to jego trza sila zaciagac!!! ) i i tak nie poszlam, wiec wyobrazcie sobie
ale za to caly tydzien w pracy nie bylam. Wisi mi to czy sie beda wsciekac czy nie, ja nie moglam przewidziec czy bede sie czula ok.
A tak to od rana telefony, wypelnianie papierow itd. i do miasta musze pojechac zapytac w urzedzie co mam zrobic z wlascicielem-idiota domugosc przegina, ja mu ladnie place czynsz, staram sie utrzymywac chalupke na ladnym poziomie (podloge polozylam, wykladziny - dosc drogie - na gorze, za nic nie dal kasy, i jeszcze marudzi jak ma cos zrobic)
pozniej wam powrzucam fotki na fb co zrobil z dobudowka
wyc sie chce, nawet sasiad go postraszyl jakims inspektorem...
-
nick nieaktualny
-
Zdjecia wrzucone, jakby ktos chcial popodziwiac moja "pralnie". Kama, mam nadzieje ze cos z tym zrobia, bo to jest niebezpieczne, ja ze swojej czesci umowy sie wywiazuje, wiec dlaczego wlasciciel nie moze? to lewus i kretacz
a ja musze dbac o bezpieczenstwo swojej rodziny. To ja jade, dam znac co mi powiedzieli w urzedzie!
-
Aga, strasznie to wyglada! Jak właściciel moze nie dbac o Was tym bardziej ze mu płacicie, to jest w jego piepszonym interesie!!
Byłam w rossmanie kupiłam kilka kosmetyków w tym balsam na rostępy z babydream bo ta oliwka mnie troche zaczeła wkurzac, zobacze moze balsam bedzie lepszy i pare rzeczy dla maluszka. Kurde nie myslalam ze tak mnie bedzie cieszył zakup chusteczek nawilżających itp hehe
I założyłam sobie konto RossnęMonis
[/link]
-
To musze wystosowac oficjalny list do wlasciciela, i jesli nie da odzewu albo nic nie zrobi w ciagu 28 dni to dopiero moge to zglosic do housing standards, ja im mowie ze za 2 miesiace rodze, ze nawet pralki uzyc nie moge bo pada
nie wiem co robic, nie stac nas na szukanie innego:-(
-
hej, hej. widzę, że po weekendzie nowe zdobycze wózki, samochody...fajnie gratuluję udanych zakupów. Ja byłam kilka dni u rodziców, fajnie było, nie za długo, nie za krótko, obyło się bez spięć
ogólnie miło być w ciąży, bo każdy taki miły jest i troszkę to wykorzystuję, a co tam, jeszcze 2 miesiące tylko:)
mój mąż pomalował ściany, rozłożył łóżeczko, więc też już prawie, prawie wszystko mam, muszę zacząć torbę do szpitala szykować.
jak patrzę na te upały, to cieszę się, że już poprasowałam ubranka.
strasznie mi się skóra na brzuchu napina, aż mam wrażenie, że mi pęka, chodzę cały dzień naoliwkowana w samym staniku, bo coś czuję, że to może rozstępy się robią...Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Hej ja teraz siedze i odpoczywam,rano wypralam ciuszki malej wyszly 2 pralki potem poszlam na zakupy.Pozniej znowu wstawilam pranie ale tym razem meza
czesc ciuszkow juz poschla i zaraz sie biore za prasowanie ale na siedzaco bo juz mnie nogi bola
Ja mam dzis dobry humor bo dostalam kase za pobyt w szpitalucale 360zl
wloze do mojej skarbonki gdzie odkladamy sobie na wozek
i powiem wam ze juz mamy 1000zl
a zbieram jakies 2-3 mies
takze nie jest zle,rodzice narazie nie wiem ile dadza i czy wogole cos doloza. Narazie wszystko to co kupilismy to za nasze.
A jeszcze czekam na wyplatemoze jeszcze dzis bedzie a jak nie to jutro
Daria wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Mila fajnie ze masz l4,odpoczywaj
Sylka tak to jest-tyle wolnego czasu a czlowiek nie wie co ze soba zrobic. Mi tez sie nudzi czasem jak maz jest w pracy ale zawsze staram sobie znalezc cos do roboty. I tak jakos leci.
Monia ja kupilam podklady seni 90x60cm a poporodowe Canpola.
Amela i Daria powodzenia na wizytachRuda27, Aggie, Dodi, Sylka, amela, positive lubią tę wiadomość