Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aggie tak wszedzie wlasciciele postepuja. Moi rodzice tez mieszkali w st.budownictwie i placili czynsz a ta wlascicielka nic nie robila,zadnych remontow tylko kase zabierala i odjezdzala
nic ja nie interesowalo. A bylo sporo to wyremontowania. A w dodatku zima moj tata musial snieg odgarniac zeby mogl parkowac na podworku,a mieszkal tam od urodzenia. Glupota
Ale w koncu sie stamtad wyprowadzili bo juz mieli dosc.
-
Mąż był godzinkę na przerwie, teraz znów poszedł do pracy i pewnie wróci koło 21.. Chciałam iść na spacer, ale jeszcze za gorąco.. Muszę coś zrobić, żeby w nocy spać bo dzisiejsza noc to tragedia.
Dziewczyny czy Wam też wychodzi taka drobna swędząca wysypka? Mi praktycznie towarzyszy od samego początku ciąży, ale była zazwyczaj na dłoniach i myślałam, ze to od rękawiczek w których pracowałam.. Teraz jestem na zwolnieniu a wysypka na całych rękach.. Póki nie dotykam jest ok ale jak się o coś otrę.... Brrrrr... Mogłabym się zadrapać.. -
Mąż był godzinkę na przerwie, teraz znów poszedł do pracy i pewnie wróci koło 21.. Chciałam iść na spacer, ale jeszcze za gorąco.. Muszę coś zrobić, żeby w nocy spać bo dzisiejsza noc to tragedia.
Dziewczyny czy Wam też wychodzi taka drobna swędząca wysypka? Mi praktycznie towarzyszy od samego początku ciąży, ale była zazwyczaj na dłoniach i myślałam, ze to od rękawiczek w których pracowałam.. Teraz jestem na zwolnieniu a wysypka na całych rękach.. Póki nie dotykam jest ok ale jak się o coś otrę.... Brrrrr... Mogłabym się zadrapać..Moni& lubi tę wiadomość
-
ja zjadlam zupe i leje sie ze mnie, na taka pogode chyba lepszy chłodnik bedzie
Sylwia nie pomoge Cibo ja zadnej wysypki od poczatku ciazy nie mialam i nie mam. moze masz uczulenie na jakies plyny do kapieli albo do naczyn pomysl:) albo zapytaj o to lekarza na nastepnej wizycieMonis
[/link]
-
pekinka, a czym smarujesz? masz rozstępy? ja nie mam, smaruję bielendą i oliwką z rossmana, ale chyba zainwestuję w mustele podwójnie działającą, bo boję się, że to uczucie pękającej skóry, to jest pękająca skóra:)Michałek urodził się 10 sierpnia 2014
-
Wlasciciel powiedzial Darkowi, ze zburzyl by ta szope, ale przeciez nie bedziemy miec miejsca na pralke, musze jutro sie dowiedziec czy musi zapewnic mi miejsce na nia... To jakas kuzwa szopka, on sie nie przejmuje czy to jest bezpieczne czy nie
urzedasy tez maja to w dupie
-
Aggie nie zazdroszczę sytuacji z mieszkaniem.. A najgorsze jest to, że na własną rękę nic nie zrobisz, bo przecież nie będziesz inwestować w czyjąś nieruchomość.. No i pozostaje liczyć na właściciela, który w Waszym wypadku nie wykazuje chęci zmian na lepsze... Ehhhh Przykro mi, że jesteście w takiej sytuacji. Jakbyś miała mało problemów....
Magda po troszeczku, przecież nie musisz zrobić dziś wszystkiegoUsiądź sobie, ciuszki nie uciekną
Ja pojechałam sobie na spacerek nad jezioroTak mi dłonie spuchły, że z powrotem kierownicę trudno mi było trzymać
-
jestem po wizycie ! a wiec Nelka waży prawie 2 kg a dokładnie - 1, 949 kg, Wszystkie parametry w normie, lekarz pomierzył, brzuszek, główke, serduszko, pępowine i reszte organów. Lekarz powiedział, żebym już zaopatrzyła się w szczotke bo malutka ma dużo włosów na głowie
ułożona jest główka do dołu, nie chciała tylko pokazać twarzy! taka uparta że koniec świata ! na każdy sposób lekarz spróbował i się nie udało, tylko kawałeczek pokazała ;/ U mnie szyjka zamknięta, mięka. Za 3 tygodnie kolejna wizyta i pobierze wymaz na paciorkowca.
Magda2013, Ruda27, Moni&, Dodi, MILA, Camille87, Sylka, pekinka82, celia, Kajoni lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif