Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamilka tak dokładnie powiedział lekarz, ze waga jest idealna do wieku ciazy. Ciesze sie bo tak dawno nie widziałam jej
Ty chyba masz jutro wizytę prawda? Ale super jakby były bliźniaki
Wlasnie sie wykapalam, ale ulga po takim upalnym dniu...Camille87 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
To trzymam kciuki kochana i oczywiście czekamy na informacje co słychać u Kubusia
Ja w czwartek mam USG ale takie w przychodni, ale zawsze chociaż na chwilke zobaczę moja Malutka
Zbieram sie do spania bo ten upal mnie dzis wykonczyl i nogi jak balony;/
Dobranoc wszystkim i do jutra ;*
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
No tak akurat mnie rodzinny lekarz zapisał, ale wiesz to w przychodni usg trwa moze 3 minuty. Te terminy sie schodza bo w podobnych tygodniach robia usg, podobnie mialam w 12 tc tez kilka dni po prywatnym usg mialam w przychodni. wiec mysle ze nic sie nie stanie
Camille87, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Witam się z rana chyba a mnie wypuszcza juz bo na porodówce brakuje miejsc w nocy były porody i obok na sali leży dzidzia 47cm i 2400 g no kochany maluch
Camille87, pekinka82, Dodi, amela, Sylka, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez sie witam w 34 tygodniu
Kada malusi ten szkrabek, wczesniak?
Ale u mnie slonce swieci bedzie upal dzis
U mnie na wadze +0,4kg od zeszlego tygodnia i ujrzalam "magiczna" 8 z przoduWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 07:38
Ruda27, Dodi, Sylka, positive lubią tę wiadomość
-
witam Was kochane mamusie! jak zwykle wyspana:P
Kamila gratulacjedla kolezanki, super jakby miala blizniami, podwojne szczescie:)
tez bym poszla na basen ale wygladalabym jak topiący sie wieloryb:P kuzyn kupil basen, mamy kiedys tam isc sie wykąpac ale ten basen jest tak głeboki ze raczej tam nie wejde bo nie umiem pływaćkuswa dziecko mi sie urodzi to sobie postanowie ze sie naucze
Kada jaka kruszynka z maluszka:)
Kamilcia powodzonka na wizycie dzisiaj, a Tobie Monia na badaniachDodi, Camille87, Sylka, Magda2013, pekinka82 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
37 tydzień podobno a ja znowu się przejmuje bo przyszła pielęgniarka i mówi mu ze ordynator będzie rozmawiał o moim usg wiec nie wiem o co chodzi już skacz znowu ciśnienie no i na internisty czekam mówiła ze przyjdzie dziś
-
nick nieaktualny
-
kada nie stresuj sie, moze chcą Ci zrobić usg przed wypisem ze szpitala, bo mówiłaś, że miałaś w sobotę ostatnio a tak to Ci tylko ktg robili.
A ja wpadłam w jakiegoś dołka, ubieram sie bo ide na spotkanie z koleżankami z pracy, jedna ma dzis wolne a druga na l4 bo bedzie miała operacje, zawsze sie w 3 dobrze dogadywałyśmy ale nigdy nie było czasu sie spotkac, dopiero jak 2 na l4 hehe, no i stwierdzam ze nie mam sie w co ubrac:( źle sie czuje w szerszych tunikach bo wygladam jak mors, robie zdjecia, porównuje normalnie masakra, niech juz miną te dwa miesiace chce tulic synka i czuc sie sexy. wygrzebałam bluzke i leginsy do tego, kurde leginsy zakładałam zawsze do dłuzszych rzeczy i źle sie troche czuje nosz kurr porycze sie zaraz
najchetniej założyłabym dzinsy ale w taką pogode sie nie daa:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 08:50
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam i ja
Kada powodzenia, mam nadzieje że wyjdziesz do domku !
Kamilka powodzenia na wizycie!
Ja dziś wstałam przed 8, upał jak nie wiem ide zaraz posiedziec na tarasie w cieniu...
Moni ja też nie moge się przyzwyczaić do moich rozmiarów, zawsze nosiłam 36 a teraz... cała urosłam, nigdy nie ważyła 70 kgtroche mi z tym cieżko, ale jeszcze niecałe 2 miesiące i znowu wszystko wróci do normy
a dzidzia już bedzie z nami ! musimy dać rade!
Sylka, Magda2013, Dodi, Camille87, MILA, Moni& lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif