Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rany ale upał
Amela my jedziemy jutro na ul.agatową, ale koszt 250zł nie jest najmniejszy. My wszystkie te trzy najważniejsze usg robiliśmy dodatkowo prywatnie i były w 3D. Ale wiadomo, że nie zawsze namówisz dziecięcie do zapozowania z buźką
Madzia ja niestety nic wcześniej nie poprałam, a teraz, gdy patrzę na stosy ubranek to nie wiem kiedy ja to skończę
Sylka, Amela m się też ta Roan Marita podoba, jakoś nie mam przekonania do skrętnych kół, no i mój M w końcu dał się przekonać na 3w1Tak czy siak, wózka wciąż nie mamy
Sylka, amela, positive lubią tę wiadomość
-
Wróciłam
Okazało się, że w tej mojej przychodni jest położna, która zarazem pracuje w rejestracji...Nie wiedziałam, że jest położna- a do tego zwolenniczka naturalnego karmienia... Zbadała serduszko mojego synka ...
cudny dźwięk
I mam dotleniać brzuszek, by nie był taki twardawy .....
Potem poszłam do sklepu do koleżanki mojemu chłopu kupić jakąś koszulkę....i koleżanka właśnie testowała i..... II KRECHYDruga blada ale ...widoczna gołym okiem
Ale się cieszę
Tak więc...dzieci przybywaalbo teraz bardziej zwracamy na to uwagę będąc same w ciąży
A potem będziemy bardziej wnikliwie mierzyć wzrokiem DZIECI innych mam
Miałam lekki makijaż.... i już cały spłynął... Na ulicy panują tropiki.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 11:04
Dodi, Sylka, Camille87, celia, Magda2013, Moni& lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Amelko Ty pytalas o te USG w W-wie? Moze cos takiego Was zainteresuje?
http://www.szczesliwe.macierzynstwo.pl/wydarzenie/warszawa-2122-czerwca-2014-r/
Kamila gratki z okazji 34t, ale u Ciebie to lecitoz to juz koncowka praktycznie
Ruda nie zamartwiaj sie, napewno wszystko bedzie dobrze :*
Moni nie jestes jedyna z tymi ciuchamija tezmam teraz z ubiorem ogromny problem, ale mam nadzieje ze juz niedlugo wrocimy do wczesniejszych wymiarow
Za wizyty oczywiscie trzymam kciuki &&&&&
Amela Twoja waga to przy mojej tez pikus ale Ty to szczypioreczek bylasja waze 80kg
Mila wazne ze zdychasz w domu a nie w pracy bo z dwojga zlego wolalabym ta opcjejutro juz maja byc burze, wiec sie ochlodzi...
Leze sobie na lezaku pod parasolem i zaczynam ksiazke kolejna
Sorki, ze nie odnioslam sie do wszystkichpekinka82, Ruda27, amela, Sylka, celia, Magda2013, MILA, Moni& lubią tę wiadomość
-
czeeeść Mamunie. Pekinka, a jak masz dotleniać brzuszek? w sensie oddychać bardziej przeponą czy o co chodzi? też byłam na pobraniu dziś, najgorsze że moj głodomorek obudził się o 5.30 a u mnie pobranie od 8.30! ale jakoś dałam radę go przetrzymać. ja sobie siedzę w domowym bunkrze, nie ruszam się.
zamówiłam na allegro ciuszki używane, spodnie, bluzy, z 7 sztuk, zapłaciłam 40 zł a ubranka jak nówki. mój mąż się dziwił, że to używki, myślał, że nowe. z tych pierwszych rozmiarówek, to dzieci tak szybko wyrastają, że pewnie nawet po moim jeszcze będą wyglądały jak nowe.
Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
pekinka, masz skierowanie z prywatnej wizyty? mnie się jakoś fartnęło i jak mi na teście 2 kreski wyszły to chcialam jak najszybciej się do lekarza dostać, więc poszłam w ciemno tego samego dnia do najbliżej prywatnej przychodni, wtedy 120 zł zapłaciłam, a teraz każdą wizytę mam na nfz i badania też. jak tak sobie policzyłam, to trochę zaoszczędziłam. kurde, tyle kasy co z mojej wypłaty idzie na ubezpieczenie zdrowotne i dodatkowo jeszcze mam 5 umów zleceń z których też muszę zdrowotne płacić, więc chociaż tyle skorzystam.
ale to przywilej ciężarnej, jak w recepcji kiedyś podsłuchałam, to normalna wizyta na nfz za pół roku, jak zapłacisz, to nawet tego samego dnia...Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny wrocilam ze spaceru i mialam doslownie cala bielizne mokra
przeciez to jakas masakra! A wizyta na 13:40 chba sie ugotuje na twardo
Ledwl juz chodze, boli mnie cos z tylu po lewej stronie nie wiem czy to biodro czy miednica ale boli jak cholera i kustykam
Mila, Daria juz widze rozwinela skrotsr=szkola rodzenia
Daria glowa do gory ja tez bym juz chciala urodzic, zobaczysz ze to szybko zleci tak jak szybko zlecialo do tej porypekinka82, Dodi, Sylka, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja chodzę prywatnie, bo u mnie na nfz nie ma fajnych ginekologów. Ponoć teraz pojawiła się jakaś fajna pani ginekolog... Ale cóż..już nam bliżej niż dalej, to nie będę zmieniała lekarza.
Aga...pierwsze badania też miałam na nfz...ale za hormony i tak płaciłam ...i płacę
Lekarz mi nie zlecił morfologii, ale dopłaciłam i zobaczymy jak tam stoją te moje krwinki
-
Ruda27 wrote:Ja za badania 129, tak was pociesze
Dodi ale Ci dobrzezazdroszcze
a co czytasz?
Ja leze j nudze sie.. Chyba pojde do sklepu, cos bym zjadla
O kurde ale masakra z ta cena za badania
Ja na zmiane jakies thrillery z romansidlamiSparks, Steel, Coben....
Jakbys byla jeszcze blizej to bym Cie zaprosila na ogrodek w ramach walki z nudapekinka82, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi chetnie bym wpadla
niby daleko nie mamy ale jednak.. A w naszym stanie ciezko sie ruszac dalej, ja sie juz boje troche autem jechac
jedynie gdzies blisko jak musze
Aga zjadlam wlasnie loda sniezkenie wiem czy pomoze, ale jak cos mam czekolade w lodowce haha
agapast, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
miałam opory żeby dziecku używane kupować, ale stwierdziłam, że takie niebieliźniane to mogę kupić. spodnie w sklepie przynajmniej 35 zł kosztują(najtańsze) a ile razy on to będzie miał na sobie, z 5? i tak sobie licytowałam, to mi grosze wyszło za sztukę.
Ruda27, Dodi, MILA lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Aga ubranka super i za taka kase to az grzech nie brac
Kamila nie dziwie sie ze bylas calutka mokra bo ja tylko leze a leje sie ze mnie
Daria jakbym miala auto sprawne to przysmigalabym do Ciebie, ale w pn dopiero do mechanika oddaje i az sie boje oczywiscie.Camille87 lubi tę wiadomość