Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny.
Kamilka ty już 34 tydzieńMatko !!!!! to juz za chwile
A pisałas ze dziewczyna z grupy sr urodziła w 36 tc - a co to znaczy z grupy sr bo nie jarzę
U nas znowu gorąco,a mnie sie wyć chce bo w taką pogodę nie mam siły nawet się podnieść
Dzisiaj się ważyłam i 69,5Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 09:11
Camille87, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKada to dobrze, niech sie Toba zajmuja..
Ja mam isc do internisty sie zbadac bo wczoraj cisnienie 80/50 ogolnie zle mi sie oddycha i czasami kolatania serca..
Ja nie mam nastroju, po badaniach niby spokojna jestem ale nie do konca.. Chce juz urodzic bo zwariuje
Do tego meza nie ma, jestem u mamy i nie czuje sie tu dobrze a jeszcze tyle czasu
Mila sr - szkola rodzeniaCamille87, positive lubią tę wiadomość
-
To i ja witam się z rana
Trochę mam biegania ostatnio i jakoś nie mogę nadrobić forum.
Amelka super, że Nelka już tyle waży i że wszystko w najlpeszym porządku. Ja mam 'widzenie' jutro na profesjonalnym sprzęcie i już się doczekać nie mogę
Kamilka 34 tydzieńRany, toż to już zupełny finisz, kiedy to zleciało???
Monia z ciuchami mam to samo, w zasadzie we wszystkim wyglądam tak samo źle. I jeszcze ten upał, zmuszający do odkrywania, tego co wolę zakryć, masakra
Muszę w końcu posegregować ciuszki dla maleństwa i poprać, ale dostałam ich tak dużo, że zupełnie nie ogarniam, a ta temperatura nie sprzyja sprzątaniu
Kada Ty to masz przeboje w tym szpitalu, przebadają Cię wzdłuż i wszerz
Miłego dnia dziewczyny
amela, Magda2013, Dodi, positive, Moni& lubią tę wiadomość
-
Witam
Dziś spałam jak zabita, wstawałam do łazienki tylko 2 razy!Ale to chyba z emocji, bo wczoraj wieczorem przyjechał wózek i cała reszta brakującej wyprawki
Dziś mąż wróci z pracy i montuje komodę z przewijakiem, może łóżeczko i zaczynam akcję pranie, prasowanie itd
W końcu będę miała zajęcie
Poza tym dostałam zestaw do robienia manicure hybrydowego, więc dziś robię się na bóstwo
Kamilka powodzenia na wizycieI gratuluję 34 tc!!! Przecież to już za chwilę!!!
Ja też dzisiaj idę na 14. Mam nadzieję, ze nie wrócę zła, bo muszę przydusić lekarza, żeby wypełnił mi jeden papier...
Kada mam nadzieję, że wszystko będzie ok :*
Amela super, że córeczka taka duża i zdrowa
Daria uszy do góry i nie smutaj! Słuchaj lekarza, a będzie wszystko dobrze! To są rzeczy na które niestety nie mamy wpływu, więc chociaż myślmy pozytywnie :*
amela, Magda2013, Dodi, Camille87, positive, Moni& lubią tę wiadomość
-
Celia trzymam kciuki za Twoją jutrzejszą wizte ! Oby Twoje maleństwo pokazało Ci więcej bo moja uparciucha za nic buzi nie chciała pokazać tylko troszeczke ! A wiesz może gdzie można jakoś nie drogo zrobić usg 3d w wawie ? chciała bym jakieś pamiątkowe zdjątko
Milcia niby masz racje, ale zobaczysz po porodzie szybko dojdziemy do formy
Daria wiem jak się denerwujesz, każda z nas już chciała by mieć poród za sobą i tulić malucha w ramionach, musimy jakoś wytrzymać i wierzyć że wszystko jest i będzie dobrzeDodi, Camille87, Moni& lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Heh no właśnie każda rośnie w swoim tempie, także ja już wrzuciłam na luz, ile mam przytyć to przytyje !!
Sylka bede miała podobny wózeczek do Twojego, mi się bardzo podoba Roan marita prestige albo lonex retro mussze się zdecydować i zamawiać bo czasu coraz mniej ;/Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Amela tu masz link do aukcji gdzie ja kupiłam wózek http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-roan-marita-2w1-torba-gratisy-i4180678670.html
To jest aukcja normalnego Roana Marity - nie chciałam Prestige bo nie odpowiadały mi kolory. Ale jest tu opcja zmiany koloru stelaża za dopłatą 100zł i zmiana wielkości kół za darmoA wybór koloru o wiele większy
Więc po zmianach okazało się, że dostałam Prestige w kolorze normalnej Marity
A do tego od razu zamówiłam śpiworek i parasolkę w kolorze wózka i za to wszystko zapłaciłam 1449 zł czyli niewiele więcej niż Marita Prestige
Magda2013, celia, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
Hej to co dzis w nocy bylo to jakas masakra
budzilam sie chyba z 10 razy,co chwile chcialo mi sie siku a nie mialam nawet sily zeby sie podniesc z lozka
bo tak mnie plecy bolaly na dole.Poza tym goraco bylo,bylam cala spocona ehhh
w dodatku komary mnie pozarly
Camilla trzymam kciuki i gratulacje kolejnego tygja chodze tez juz na wizyty co dwa tyg.a usg mam co miesiac.
Sylka to zycze Ci sily w robieniu porzadkowja po wczorajszym bylam wykonczona.
Ogolnie myslalam ze prasowanie malych ciuszkow bedzie szybciej szlo a tu konca nie bylo widac. Na dzis mi zostala posciel i pare pieluch tetrowych. Najciezej sie ta pieluche flanelowa prasowalodobrze ze juz mam prawie koniec. Cale szczescie ze czesc ciuszkow juz sobie wczesniej popralam i poprasowalam. JAk bym wczesniej tego nie zrobila to by mi wyszly 4 pralki malenkich ubranek !!
Posegregowalam sobie je-tam gdzie mamy lozeczko bede miala rozmiary 56-68 a u babci w pokoju na pozniej od 74-wzwyz.
Daria nie zamartwiaj sie na zapasmysl pozytywnie slonce.Bedzie dobrze
Ja waze ok 70 kg. Przytylam 13Sylka, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
A ja sie wkurzylam bo znalazlam sklep gdzie wozek taki jak ma Camilla 3w1 kosztuje 1499zl ale okazalo sie ze u nas w tym sklepie ta babka nie ma wozkow
wlasnie przed chwila dzwonilam. Te wozki w promocji maja tylko w Katowicach
jak pech to pech.
Camille87 lubi tę wiadomość