Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylka odpuscilam sobie na dzis to prasowanie,zostawilam do jutra,juz moje sily na dzis sie wyczerpaly
zrobilam sobie kolacje
Kada ja dostalam zelazo dozylnie,przez wenflon3 dni mi tak dawali. Spytaj czy nie mozesz tak dostac.
Amela super wiadomosci i coreczka jaka juz duzafajnie
amela, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmela super wiadomosc!!
Kada wytrzymasz do jutra
U nas tez dobrzemaky wazy ok 2014
czyli mozd zaczynamy stopowac i przy porodzie bedzie 4 kg
dalej glowka idzie szybciej i jest duza, ale uspokajal mnie ze nie widzi nic niepokojacego
Wod mam dalej za duzoale monitorujemy.. z szyjka jest wszystko ok
wizyta za 2 tygodnie
Maz moj pojechal juzja spie u siostry..
Milego wieczorju laseczki!Magda2013, Moni&, amela, Dodi, pekinka82, MILA, Camille87, Sylka, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykada24 wrote:Daria tez mam dużo wód i nic tym nie grozi z córką tez miałam dużo wód i córka zdrowa
No niekonicznie ze nie grozi.. Jednym grozi innym nie, napewno to nie jest normalne..
Zwlaszcza ze te wody sie chyba zwiekszyly.. Za 2 tygodnie zobaczymy co bedzie, bo zaczyna mnie to martic -
Daria, Anita ciesze sie ze na wizytach wszystko super!
ja dzisiaj taka padnieta przez ten upal jestem ze nie chxialo mi sie nigdzie isc na.spacer, pojechalismy do McDonalda na lody i potem do rodzicow na ogrodku posiedsiec. teraz lezymy i ogladamy tv:)amela lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Daria kochana ciesze się że z Malutkim wszystko dobrze. Co dowód to spokojnie jak lekarz powiedział że trzeba monitorować to na pewno nic złego się nie dzieje! A ja nawet nie wiem ile główka Nelki ma, mówi tylko że w normie ale nawet nie spojrzałam na kartke ile ... Słuchaj kochana lekarza jak mówi że nie widzi nic niepokojącego to na pewno tak jest !!
Ja się pytałam lekarza ile może mieć przy porodzie to mówi że tak 3,5 kg powinna mieć, ale ile będzie miała to mówi że zobaczymyDodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Dziewczyny... Cieszę się, że wizyty lekaeskie pozytywne
Ja dzisiaj topię się we własnym sosie... Jutro ma być jeszcze gorzej...eh...
Z rana idę na badania krwi...oby upału jeszcze nie było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 22:26
amela, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Daria , Amelka super te wasze dzieciaczki
pozazdrościć dobrych wiadomości
Mnie też upał wykończył dzisiaj. Kupiłam karnet na basen i byłam dzisiaj z córką. Ulga jak nie wiem co !! do czasu bo jak po basenie dojechałam do domu i wyszłam z auta to juz prawie padłam na pyskWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 22:26
pekinka82, Ruda27, amela, Dodi, Magda2013, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane ale dzis dzien! Moja najlepsza przyjaciolka jest w ciazy!! I to prawdopodobnie blizniaki bo ma dwa pecherzyki als na nastepnej wizycie sie okaze czy w obydwu sa zarodki
tak sie ciesze, bardzo szybko im sie udalo i to od razu dwojka! Bylam dzis u niej bo poszla na zwolnienie (policjantka) dlatego mnie nie bylo caly dzien
potem szkola rodzenia i dzien zlecial...
Anita, Daria gratuluje wizyt! Daria widzisz tak to bywa ze dzieci szybko rosna a potem stopuja nie ma reguly okaze sie przy porodzie ile bedzie mialale spory jest o fakt! Amelka Twoj idzie chba rowno z wiekiem ciazy nie? Ladna waga!
A najlepszy numer ze jdna dziewczyna z grupy sr urodzila! W 36tc odeszly jej wody i urodzila w ciagu 9 godzin, z dzidzia wszystko dobrzepekinka82, Sylka, Ruda27, amela, Dodi, Moni&, Magda2013, positive lubią tę wiadomość