Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witajcie:)Laseczkki a ja sie skusze na takie lozeczko tzn cale biale, na innych aukcjach sa inne wzory nadruku:)tylko wzor poscieli sprawia mi problem Duze rozowe misie konkretnie,ale chyba sie skusze ..heh daje link..ocencie
allegro.pl/1-baby-raj-15el-komplet-poscieli-lozeczko-materac-i4302078500.html
Camille87, MILA, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
Kamila to pokupowalasale fajnie
czekamy na zdjecia
Mila kolyska jest sliczna
Quendi posciel supermi sie podobaja owieczki i sama chce sie skusic na bialo czarne
ale moze do wozka
Kada gratuluje 31 tygodniadawaj znac jak sie czujesz i badania
Kamila kupilsmy opla insignieCamille87, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wktam was z rana, kurde dzjsiaj z rana wieksza dyskuaja niz wczoraj caly dzien:P
Mila dobry pomysl z ta kolyska
Daria autko zajebiste kupiliscie, fura jak marzenie
Kamila fajnie ze juz wszystko masz:)
Kada po takiej milej pobudce sluchania serduszka to chyba ciezko Ci bylo zasnac:)
ja sie obudzilam polamana znowu, biodro boli jedno i drugie od spania na bokach masakra. sloneczko swieci wiec zapowiada sie fajny dzien.
ide zrobic sobie sniadanie z truskawekDodi lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Mila, sliczna ta kolyska
w koncu udalo mi sue wejsc w link
a z posciela tez bym miala problem
mi sie podobaja te haftowane, nie drukowane, ale jest pare ladnych
Uff moja waga w tym tyg stanela, ale i tak jest zle, wylazlam ponad normea przeciez uwazam...
MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja wczoraj miałam zły dzień i nie chciałam nikomu psuć humoru moim narzekaniem i marudzeniem.. (chodzi o przyjazd szwagierki)
Wczoraj wieczorem tak mnie zdenerwowała, że nie mogłam pół nocy spać. Synek też szalał pół nocy z tych nerwów..
Ale chyba czas wyluzować, szkoda zdrowia mojego i mego dzieciątka...
Byłam w odwiedzinach u kumpeli i jej tygodniowej kruszynkiTo taki kochany aniołek.... A taki malusi....
MILA pomysł z kołyską jest super!Ja też się nad tym zastanawiałam, ale u mnie nie ma możliwości, że dom się powiększy, więc nie chciałam nas narażać na dodatkowe wydatki.. Choć od zawsze marzył mi się maluszek w takiej cudnej kołysce
Daria ale furke kupiliście ulalala
Kamilka czekam z niecierpliwością na zdjęcie zakupówMam nadzieję, że wypoczęliście i jesteście zadowoleni z urlopu
Kada trzymaj się w tym szpitalu, pamietaj, ze to wszystko dla Twojego i Mateuszka dobra :*
Mika łóżeczko fajne ale pościel z różowymi misiami mi osobiście się nie podobaWolę neutralne kolory
Oczywiście o gustach się nie dyskutuje
Moni&, pekinka82, Dodi, positive, MILA, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Karola najwazniejsze ze lekarze cos robia a nie olewaja, dla Waszego dobra lez w szpitalu ile bedzie trzeba, poki meza nie ma w domu zebys nje byla sama.
Sylwia trzeba bylo sie wygadac byloby Ci lepiej:*Sylka, MILA lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
hej witam w niedzielny poranek...
ludzie u nas ma być dzisiaj 32 stopnie więc chyba się nie wynurzę...
mila super ta kołyska ... dobry pomysł... sama o takiej marzyłam ale podobnie jak u sylki nie powiększę sobie mieszkania więc muszę zadowolić się łóżeczkiem
mika a twojego linku nie mogę otworzyć...
kada mam nadzieję że już u ciebie lepiej... leż spokojnie na oddziale... będziesz pod stałą opieką... a tak jakbyś zemdlała w domu kto by ci pomógł??
no i dostaniesz jeszcze znowu kasę z ubezp... same plusy
camila szczęśliwej i szybkiej podróży powrotnej... ciekawa jestem twoich zakupów
ruda i jak z paleniem u twojej mamy??
aggie zaakceptowałaś moje zaproszenie ale nadal nie mam dostępu do waszej grupy...pekinka82, Sylka, Dodi, Ruda27, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
Wrocilismy szczesliwie do domu! Droga prawie pusta byla
Odebralismy zwierza od tesciowej, niestety ma takie koltuny ze zaraz go wykapie i rozczesze, dobrze ze pojutrze do fryzjera idzie!
Wstawilam na fb zdjecie wozka i zakupow
Sylka kurna, ta szwagierka to za grosz taktu - nie dosc ze sie wwala ciezarnej na glowe to jeszcze nerwy psujepowiedz jej cos!
Sylka, MILA, Dodi, positive lubią tę wiadomość