Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
To dobrze
ruchliwy chłopczyk. Mój to ciuchutki, rzadko da o sobie znać. Rano pare razy, po południu, na wieczór. A dzisiaj położyłam rękę w nocy jak wstałam siusiu-ok.3 i puknął ze 3 razy. Tłuszczol i łożysko amortyzuja Moje Szczęście
positive lubi tę wiadomość
-
hej!
Daria dobrze ze juz dojechaliscie:)
kada a kiedy wychodzisz ze szpitala?pekinka sprzedaz autado ktorego sie przyzwyczailiscie napewno trkche boli.. ale kupicie lepsze:)
ja tez wczoraj przy koncowoce Gladiatora jiz zasypialam, skonczyl sie i poszlam spac. uwielbiam ta muzyke z filmu:)
u mnie dzis tez piekna pogoda, ja juz spac nie umiem a moj chrapieDodi, positive, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Kada, przykro mi ze wyladowalas w szpitalu
ale w takiej sytuacji to chyba lepiej jakby Cie zistawili w nim...
Kamilka, udanych lowowi czekamy na zdjecia, masz juz mniej wiecej wybrany model?
Daria, fajnie ze juz w Pl, odpoczywaj
Darek moj wczoraj mogl zobaczyc jak sie moja mama cieszy jak moze dla malej cos kupicjuz odpuscil jesli chodzi o zabawki itd. Juz wie ze nie wygra:-)
Mnie dalej boli, a do pracy niby powinnam wracac, ale ten tydzien sobie odpuszcze, moze w poniedzialek pojde.
Przegladarka dalej szwankuje, moge raz na jakis czas odpalic w telefonie, ale strasznie ciezko sie piszeDodi, positive lubią tę wiadomość
-
Quendi ....Ja dzień przed sprzedażą....popłakałam się...A wczoraj ciągle myślałam o tym - jak to autko będzie traktowane przez nowych właścicieli... Bardzo sentymentalna jestem
No ale cóż ...To było typowo babskie furtoAle kochane
Teraz szukam czegoś większego, bardziej pakownego .......
U mnie już skwar od samego rana
Kada....Trzymaj się , no i pisz co i jak.............
Aga .... kij w oko tej przeglądarce- szkoda nerw :*
Kamilka - czekamy na fotosy
-
Hej!
Zapowiada się u mnie gorący i słoneczny dzień.. A mój mąż cały weekend w pracy od rana do nocyNie lubię tego...
Pewnie będę kisić tyłek sama w domu...
Pekinka ja też bardzo przywiązuję się do aut, zresztą do wszystkiego się przywiązuję
Wczoraj rozpakowałam gratisowe paczki z aptekMam 4 butelki 125ml z aventu hehehe gdybym wiedziała, że będą w tych paczkach to bym nie kupowała
Poza tym dużo fajnych rzeczy było w tych paczuszkach - gaziki jałowe, pampersy, chusteczki do pupy, próbki kosmetyków, nawet skarpetki
Fajnie, że tak dbają tutaj o przyszłe mamyWystarczyło się zalogować na stronach aptek (sklepów).
A jeszcze 2 paczki będę miała do odebrania bliżej poroduCiekawe czy tam też będą butelki
pekinka82, MILA, Dodi, positive, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Dowiedziałam się że szyjka wewnętrzna rozwarta na opuszek palca ten co wczoraj mi robił badanie dość wielkie miał palce he a zewnętrzna szyjka zamknięta Ale miękka hm ciekawe co na usg stwierdza i ktg
-
dokladnie, ale narzekaja ze niski przyrost naturalny bo na wiecej niz 2 dzieci sie tu nikt nie zdecyduje.a mysla ze dadza jednorazowo 1000 zl becikowego i super wiecej na dziecko nie trzeba, a papierologia przy tym niezla, za to nawet sie wózka nie kupi, szkoda gadac
positive lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
I po ktg usg i ekg i spotkaniu z neurologiem bo by inaczej nie było jak by karolina nie zemdlala przy ktg eh czekam jeszcze na konsultacje internisty z małym ok wiec się nie martwię waży juz prawie 1600 g he he i wymiary wskazują na 31t+4d i termin porodu z usg 6 sierpień
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam wozek!!!!!!!
Wieczorkiem wstawie fotki bo jedziemy nad morze a wogole trafilismy na likwidacje sklepu i kupioismy jeszcze pelno innych rzeczy za polowe ceny jestem szczesliwaSylka, Aggie, Moni&, positive, Magda2013 lubią tę wiadomość