Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kirde ile sie tu dzialo jak mnie nie bylo.
Agus dobrze ze jest wszystko ok, wreszcie Cie zbadali!
Kada trzymaj sie bedzie dobrze:) dobrze ze pojechalas na ktg.
Pekinka mnie tez czasem brzuch ciagnie jak stoje albo ide. w ogole ostatnio juz mi coraz ciezej w pozycji stojacej cos robic itp. ale jeszcze troche:)
dzisiaj widzialam od sasiadki rodzicow maluszka miesiecznego jaki slodziak sobie slodko spal, takie malenstwo
ja dzis posiedzialam na ogrodku, potem M przyjechal z pracy i poszlismy jeszcze na spacer po parku:) teraz lezymy i sluchamy muzyczki
Camille87, Magda2013, Sylka, positive, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Takie dziwne uczucie z tym brzuchem. Też mi twardnieje jak chodzę, najgorszy jest nacisk na pęcherz. ..masakra. A dzisiaj chyba są te skurcze-nie boli ale dziwne uczucie....
Już wzięłam kolejną no spe i się położyłam...chyba czas zmienić przyzwyczajenia. ..więcej odpoczywać, leniuchować.
Pekincia ja też mam zgage od ok.2 tygodni co wieczór, a zapomniałam że nie mogę jeść migdałów-jestem uczulona i zjadłam-ale na szczęście szybko przepiłam wodą.
-
Quendi... mnie przy twardnieniu nie boli brzuch, ale często twardnieje.............. Dzisiaj bolał sam z siebie....No-spa już przestaje działać (brałam ją koło południa)....
W nocy jak twardnieje mi brzuch...to też czuję nacisk na pęcherz...Camille87 lubi tę wiadomość
-
Hej :* ja po wizycie,jak narazie wszystko ok. Chociaz nie mialam usg przez brzuch i nie widzialam malutkiej
ale ost.mialam 2 tyg.temu to moze dlatego. Posluchalismy tylko serduszka. Bilo 130 uderzen/min.Zrobil mi usg dopochwowe-szyjka zamknieta,5cm.Sprawdzal mi jeszcze moje nerki przez usg-pytalam sie dlaczego to powiedzial ze czasami w ciazy w nerkach sie mocz zatrzymuje,ale u mnie bylo ok
Najlepiej wyszla dzis moja waga-2 tyg.temu wazylam u niego 68,5kg a dzis 65,5nie wiem jakim cudem tak wyszlo. W domu caly czas mi idzie do przodu a nie w tyl
Pytalam sie o liczenie ruchow to powiedzial ze narazie nie musze,jedynie jak zauwaze jakas zmniejszona aktywnosc malej to mam sie zglosic do niego.
Dzieki za kciukasy
Aggie no w koncu Cie przebadali,odpoczywaj i lez. Bedziesz musiala jeszcze wrocic do pracy ?
Camilla tez chcielismy pojechac jutro nad morze ale sie zastanawiamy..bo na jeden dzien nie bardzo sie oplaca we 2 jechac.
Daria juz pewnie pojechala...ale nie wiem o ktorej wyjezdzali,miala dac znac jak dojada.
Kada,ciekawe co u Ciebie sie okaze. Jutro pewnie Ci zrobia badania.
Quendi moj brzuch tez sie napina jak ide czy stoje. Wogole nie moge juz chodzic szybko bo zaraz dostaje kolki z prawej strony i chodze malymi kroczkami
Madzikovy no to sie nie dziwie ze Twoj kupil taki oryginalny wozekale mogl to uzgodnic z Toba tak czy inaczej.
pekinka82, Sylka, Camille87, Quendi, Moni&, positive lubią tę wiadomość
-
Ja nie mam zgagi jeszcze,moze mnie ominie
A przy skurczach tez mi brzuch sie twardy robi ale nie boli tylko mocno napina i wtedy czasem ide pochylona tak jak Amela pisala
A do porodu zostalo mi ok 60 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 21:11
pekinka82, Camille87 lubią tę wiadomość