Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnitka Ty to alkegroholiczka jestes
Ja wlasnie mam nerwy, bo zamowilam dla meza koszulke dwa dni temu na aukcji gdzie jest realizacja 24h, a ci mi teraz odpisuja ze przyjmuja i jest realizowanano kurde
a kase mieli od razu na koncie! Odpisalam im, bo mam nadzieje ze dojdzie do pon bo to prezent dla mojego na rocznice i sie wkurze jak nie dojdzie
Ja jeszcze pare rzeczy musze dla malego, ale to juz normalnie nie na alkegro raczejchociaz pewnie monitor oddechu i torbe do wozka zamowie
Kada dziewczyny maja racje.. Ja to na 2 pietro i robie przerwyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 10:00
amela, Moni&, positive, Dodi lubią tę wiadomość
-
ja w poniedziałek zamawiałam buty na prezent urodzinowy dla siostry na niedziele i najpierw napisałam do sprzedającego i się upewniłam czy jak zamówie dziś to dostane do piątku, odpisali że tak, więc wtedy zamawiam na pewniaka już.
Myśle, że powinna przyjść do poniedziałku! swoją drogą po co piszą że wysyłka w 24 h jak wogóle się do tego nie stosują, wkurzające to jest.. i jak tu wierzyć tym sprzedawcą
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Dzień dobry!
Ale dziś pospałam, ja pierdziuObudziłam się pół godziny temu
Czuję się wypoczęta i pełna energii
Na dworze ponuro, ale nie pada.
Dziś mam misję - jadę odebrać do aptek gratisowe paczki dla dzidziusia i zamierzam zrobić porządki w dokumentach.
Daria ta Twoja żabka nieźle daje czadu w brzuszkuMoja żabcia też daje czadu i to cały czas w tym miejscu gdzie wyszedł mi rozstęp...
Moni&, Magda2013, Ruda27, positive lubią tę wiadomość
-
Sylwia bedziesz miala pamiatke po kopniaczkach synka, potem mu pokazesz ze to on zrobił
noe przejmujmy sie rozstępami, nic na to nie poradzimy jesli ktos ma do nich tendencje to zadne smarowanie nie pomoze, a jak ktos nie ma tendencji to moze sie nie smarowac i nie bedzie miec. ja juz to olewam mimo smarowania wyszlo mi tyle rozstepow na nogach, udach, boczkach ze musialabym sie zaplakac chyba, po porodzie za jakis czas zbledną a najwazniejsze jest teraz zeby nasze dzieciaczki sie zdrowe urodzily
Ruda27, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Hej wam :*
Camilla a u mnie placi pracodawca i tez 100%. Moze na tym polega ta roznica. Ale w razie co to daj znac
Aggie,naprawde tez Ci wspolczuje. 9 dni niby nie duzo ale zycze Ci duzo sily
Mi wyszly rozstepy na piersiach jedynie jak na razietakie rozowe kreski
ale teraz zaczelam same piersi smarowac oliwka bambino,zobaczymy czy wyjdzie ich wiecej.
Daria super ze juz bedziesz w Polsce,teraz przygotowania pewnie pojda pelna para
A ja dzis ide na wizyte na 14trzymajcie kciuki. Musze jakis szybki obiad zrobic,chyba zrobie spagetti ze sosem pomidorowym.
Ja we wtorek zamowilam szczotke do mycia butelek i te woreczki do sterylizacji butelek i tez jeszcze nic nie doszlo.Moni&, Ruda27, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMońia tez o tym myslalam, kiedys nie mieli takiej mozliwosci nagrywac dzieci jak buszuja w brzuszku, a teraz to swietna pamiatka i tak czasem wrocic do tego i poogladac
Anita wiem tez tak powinnam zrobic i najpierw do nich napisaczalezy mi zeby do pon doszlo, bo w poniedzialek moj wraca do austrii wiec sie nie zobaczymy az do lipca pewnie
Madzia trzymamy kciuki za wizyte!czekamy na wiesci
Sylwia tak jak Monia pisze, ten rozstep to bedzie mega pamietka jak kopie w tym miejscu najwiecej
Ja narazie nie mam rozsetepow. Maz powiedzial ze z tylu cos leciutko widac na plecach.. Mam tez na udach ale to juz od lat
Wiecie wczoraj i dzisiaj sie pakuje, wiecie ile szalikow i butow biore?szlaikow 13, butow 10
i tak juz czesc zostanie w polsce
dlatego tak nabralam
Jeszcze torby musze wybrac hahaMoni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej !!!
magda trzymam kciuki za wizytę...
ruda szczęśliwej podróży... no teraz to na prawdę przygotowania ruszą pełną parą...
aggie cieszę się że mama cię odwiedzi... widzę ocieplenie stosunków...
mika witam ponownie w lubuskim
co do zakupów... ja też czekam tylko na wypłatę i zaczynam... bo to już nie ma żartów...Ruda27, Magda2013, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAńitka ja sie doczekac nie moge
Madzia moj tez bardziej sie rozpycha, ale w nocy czy nad ranem ma akcje na kopanie, sama bylam w szoku jak to wyglada, bo nim wzielam telefon to jeszcze mocniej mi brzuch podskoczyl az w szoku bylam
Zostaje w polsce do polowy wrzesniapo chrzcinach planujemy wrocic do austrii..
Positive duzo zakupow Ci zostalo?amela, positive, Magda2013, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej, witam Was. Co prawda późno, ale spalam do ...yyyy prawie 10...myślałam o tym wózku i nic nie wymyśliłam...mamy 10 dni na odsyłkę...czas nagli... Nie potrafię jeszcze zdecydować, poczytam trochę na necie o tych siedzeniach w spacerowkach i moze mi sie cos rozjaśni...
Madzia powodzenia na wizycie!!! 3mam kciuki.
Daria, życzę Ci bezpiecznej podróżywidzę ze pakowanie pełna parą
filmik świetny, ja jak zawsze próbuje nagrać moja mała to ona jak na złość przestaje buszowac, a jak odkładam telefon to znowu szaleje...i taka ciuciubabka.
Anitka zgadzam sie z Daria ze jestes juz allegroholiczkaja ostatnio szukałam pare rzeczy i ....d... blada. To trzeba umieć szukać
Ruda27, positive, amela, Moni&, Magda2013, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
och... ruda masę... tak na prawdę to mam tylko:
- ubranka
- pieluszki tetrowe, flanelowe i pampersy (1 op)
- chusteczki mokre
- wanienkę
- przewijak + pokrowiec na niego
- łóżeczko (bez materaca i pościeli)
- laktator i butelki
- kocyki
no i zrobiłam zakupy w aptece podkłady poporodowe, płyn do kąpieli jałowe gaziki... jak pójdę odebrać dokupię fiolet do pępuszka, alantan maść do pupci i sól fizjologiczną
a gdzie reszta...
- wózek + pościel do niego
- fotelik samochodowy
- materac do łóżeczka + pościele (2 kompl)
- rożki
- ręczniki do kąpieli
- przybory higieniczne ( niektóre już mam) np frida do noska, osłonki na piersi, wkładki laktacyjne...
Jak patrzę na tą moją listę to się przerażam... bo zostały mi do kupienia same te najdroższe rzeczy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 11:33
-
Madziu ciężka decyzja z tym wózkiem, ale musisz coś zdecydować..
co do allegro to może macie racje, ale ja jestem zawsze zadowolona z tego co kupie
oj wózek i łóżeczko plus materac to jest spory koszt! ja mam o tyle dobrze że wózek kupują moi rodzice a łóżeczko teściowie, zawsze to cośMadzikovy, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Daria to szczesliwej podrozy slonce
odezwij sie jak bedziesz na miejscu.
A mi zostalo:
-wanienka
-wozek
-pampersy 1
-cos do pielegnacji pepka
-przybory do paznokci
i na sam koniec
-wkladki laktacyjne
-oslonki na piersi
Dziewczyny a bedziecie praly rozek i ten ochraniacz do lozeczka?? bo ja sie zastanawiam czy wogole teraz bede uzywac ten ochraniacz i posciel.
Wiadomo przescieradla wypiore,ale mala chyba bedzie spala w tym rozku z poczatku.
Positive a do czego ta sol fizjologiczna? to jest do przemywania oczek ?Ruda27 lubi tę wiadomość