Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
wow, ale jesteście szalone z tymi porzadkami
ja się zabieram od początku L4, ale jakoś mi nie idzie
poza tym w przyszłym tygodniu bądź za dwa czeka nas malowanie, więc się potem narobię za jednym razem
Ja wróciłam niedawno ze spaceru i pewnie znowu padnę dziś jak kawka
Pekinko a co Ty tak kursujesz non stop? tyle załatwiania masz? -
Positive fajny wozeczek,podobaja mi sie takie modele
Mila tez fajny zakup zrobilas i nawet tanio w sumie
Camila ja wypralam w proszku i wyplukalam w plynie bobini i pachna
Monia a ja przeczytalam jajka na mleku i sie zastanawiam co to jest i jak to sie robi
Kada fajnie ze wychodzisz jutro
Ja tam tez chodze w leginsach,w tym mi najwygodniej
A ja mam stopy jak yeti albo platfustakie spuchniete
Tez troche w kuchni posprzatalam bo jak ja nie posprzatam to juz nikt tego nie zrobi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 21:32
Dodi, positive, Sylka, MILA lubią tę wiadomość
-
Dodi... Ja zawsze kochałam chodzić, spacerować
Auto prawie ciągle stało na parkingu (bo wolałam poruszać się piechotką) ...Jeździłam tylko do pracy lub gdy pogoda była do d..
...Lecz w większości przypadków pięta-palec
A dzisiaj fakt, sporo załatwiłam spacerując ... To zgłosiłam w firmie ubezpieczeniowej auto, że ma nowego właściciela.... Odebrałam wyniki badań...to poszłam sobie do koleżanki, to do mojego ukochanego, to znowu gdzieś... I dzień zleciał
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPekinko masz racje dzidziusiowy zapach jest najlepszy!
Magda plyn do plukania bobini jest od pierwszego miesiaca zycia...
Pekinka jajka na miekko sa zabronione w ciazy z czego ja ubolewam bo uwielbialam na miekko albo jajka sadzoneTy jesz?
A ja szukalam na forum watkow o ulozeniu posladkowym i znalazlam sporo przypadkow gdzie dzieciaczki sie obrocily.. wiec licze na obrot
Troche sie powyginalam moze pomoze
Ale maly wierci sie niemilosiernie moze zrobi fikolka ..pekinka82, Dodi, positive, Magda2013, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi twardnial jak bylam nad morzem podczas jazdy samochodem glownie ale odkad wrocilam to zdarza sie kilka razy na dzien.. a bierzesz jakis magnez alebo witaminy z magnezem? Ja z kolei mam wrazenie ze moj synus wogole nie spi non stop sie rozpycha na boki..
Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
No mój właśnie wypycha się z lewej strony... Mam górkę tak gdzie pcha się plecami
Jutro kupię sobie jakiś musssssujący magnez...Kamilko polecasz jakiś???
A położna stwierdziła, że mój mały też jeszcze nie jest główką do dołu ....Camille87, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Monia o ile dobrze pamietam to tonczuka mozna zjesc ok 100g w ciagu tygodnia
ja lubie na bulce pelnoziarnistej z majonezem i ogorkien
chyba jutro sobie zrobie
ja najbardziej ubolewam nad brakiem wedzonego lososia
i tak tesknie za nim patrze jak do sklepu gdzies wchodze, masakra... Ale duzo nie zostalo.
Uciekam spac, dobranoc :-*Dodi, Camille87, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPekinko ja pilam magnez skurcz ze zdrovitu to jest magnez z potasem plus witakina d3 jesli dobrze pamietam moj gin pozwolil a mi pomogl po kilku dniach razem z nospa
To jak jest ulozony Twoj maluch? Mi sie wierci kolo pepka i po lewej chyba nogi...
Aggie dobranoc :*
A ja wcinam kanapki z jajkiem majonezem i szczypiorkiempekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mój też jest po lewej stronie...twarzyczką do pępka... Bo czuję jak wypina plecy
Kamilko....Jednak ślinka pociekła i były jajka z majonezem i szczypiorkiem
Ja dzisiaj ten luksusik funduję sobie na śniadanko
Dzień Dobry Śpiochy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 06:03
Dodi, Moni&, Camille87, Sylka lubią tę wiadomość
-
Witam się o ja czekam na obchod he w nocy o 1:30 się obudziłam bo jakiś dziadek wszedł do naszej sali sobie popatrzeć na nas eh masakra później co chwile się budzilam i zagladalan czy kogoś nie ma
Moni&, Camille87 lubią tę wiadomość