Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKama nie rozleca sie
ale to napewno nie mozna tak wszystkich, jedynie bodziaki, spiochy itd.. Tez kolorowe moga wyblaknac.. Ja jeszcze nie wiem w jakis bede prala. Napewno pieluchy na ok 90
Chyba pora wstac z lozka.. Ale jestem daremnaCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja będę wszystko prała w 40 stopniach... i prasowała na trzech kropkach... podobnie jak magda... myślę że wystarczy...
dziewczyny chłopami nie ma się co przejmować... ten typ tak ma...
ja dzisiaj zrobiłam makaron z twarogiem i truskawkami na obiad... teraz siedzę i się ruszyć nie mogę taka objedzona jestem... a najlepsze że jak sobie przypomnę jakie dobre było jeszcze bym zjadła...
w końcu pojawił się najnowszy wypust bebetto silvia... co o nim sądzicie??
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/904e39083c6c.jpg
w sumie to kupię albo ten albo tako extrem (ten sam co aggie) różnica w cenie ok 400 zł jest i dlatego jeszcze się waham ...
Ruda27, pekinka82, MILA, Camille87, Dodi, Aggie, Sylka, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
Hej
Positive ciesze sie że wszystko oki ślicznie wyglądasz
wózek super
Ja parę godzin temu napisałam posta po czym zamknęłam sobie okno przeglądarki zamiast otworzyć nową kartęi zamnkęłam laptopa bo mi się nie chciało nic na nowo pisać "
Ja się ogromnie cieszę z ochłodzenia. Oby tak było do końca lipcamarzę o tym
poza tym rozważałam sprawę zakupu tej kołyski którą wam pokazywałam.
Kurde ale potem tak zaczełam kalkulować. Za kołyskę z pościelą musiałabym zapłacić 270zł. Tym bardziej że i to i to wystarczy na jakieś 6 msc.
Pościel trzeba kupić bo taka z łózeczka jest za duża.
Potem zaczełam się martwić bo kurde co z tego że mi się podoba jak krucho teraz z kasą bo mamy strasznie dużo wydatków
W sumie zależy mi na czymś do spania co się zmieści w naszej sypialni między łóżkiem a szafą no i kupiłam coś takiego
http://allegro.pl/kosz-lozeczko-wiklinowe-do-spania-gratis-i4320216381.html
uszanowane, tanie i odbiór osobisty więc dzisiaj jadę po nieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 16:26
Dodi, Aggie, Ruda27, Sylka, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja sie zdrzemnelam troche ...
Positive ja bebetto widzialam w smyku i wiem ze ktorys model "probowalam" i ogolnie wrazenia super mialam! Ale ja sie uparlam na camarelo jak dziecko
Mila szczerze mowiac tamta kolyska bardziej mi sie podobala ale ta sporo tansza wiec uwzgledniajac mozliwosci finansowe uwazam i tak ze zakup dobryDodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja pewnie ciuszki wypiorę na 60 stopni i wyprasuję na 3 kropki (wszystko prasuję na tyle a i tak mam wrażenie, że żelazko kiepsko grzeje a jest nowe
)
Positive wózek bardzo fajny
Mila fajny ten kosz, tym bardziej za takie pieniądze i skoro wszystko przekalkulowałaś to pewnie będzie to na chwilę obecną najlepsze rozwiązanie
Kołyska też by mi się marzyła, ale niestety kasa robi swoje
Kupiłam sobie truskawki i zaraz troszkę skonsumujęCamille87, Ruda27, positive, Magda2013, MILA lubią tę wiadomość
-
Positive slicznie wygladasz
a wozek super
ale ja i tak dalej przy moim sie upieram
ja go po prostu juz kocham
Mila kosz bardzo ladnysama mialam kupic ale mialam gdzie wstawic duze lozeczko, wiec po co marnowac kase?
Co do prania, ja wzystko zwykle w 50 st piore, tak samo ubranka dzieciece, nie bede sie piescic niepotrzebnie. I nie prasuje, bo jestem lenwystarczy suszenie w suszarce na wysokiej temp
Ja posprzatalam w chalupie i wybylam odebrac okulary nowesa super
i oczywiscie poszlam do ulubionego lumpka i nakupowalam sobie bluzek
Przymnierzalam nawet fajna sukienke i rozmiar ok ale ... ale moje nogi to jakas tragedia
Camille87, Dodi, positive, Magda2013, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aggie nie przejmuj się nogami!!!
Tak jak Kamila pisze jest ciepło i co miałabyś się kisić nie wiadomo w czym? ja to mam głęboko w .... jak mam możliwość to wskakuję w sukienkę jakąś lekką i tak mi najlepiej bo nawet jak idę w długiej spódnicy to mi pot cieknie od tyłka po kostki
Ostatnio w kościele tak miałam i mówię mojemu, że po mszy jak odejdę to chyba tylko kałuża po mnie zostanieCamille87, Ruda27, Aggie, positive, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi ja w sukience do kolan tez tak sie upocilam
nie wyobrazam sobie chodzic w spodniach w taki upal!
nawet moja siostra mowi zebym sie nie przejmowala ze kobiety w ciazy maja inne przywileje
i se raczej ludzie rozumieja a jak nie to ich sprawa!
Nastawilam pranie - mam w pralce program baby care i on jest na 60º wiec ok ale 2,5 godziny trwato sie bakterie moze wyniszcza
Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Mam wyniki holtera mam małą tachykardie czy jakoś tak i niekiedy serce przyspiesza do 130 uderzeń i więcej arytmii nie mam ale cesarke prawdopodobnie będę mieć dla bezpieczeństwa dziecka wiec juz to przebolalam z mężemppo gadałam i załatwi tak ze będzie ze mną