Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jestem...
mała ślicznie rośnie waży 1600 g... oboje z mężem przeszczęśliwi jesteśmy że tak ładnie przybrała... łożysko... cóż pomierzone ... idealne nie jest... ale póki spełnia swoją rolę nie będziemy ingerować... szyjka rozwarta na opuszek... ale długa więc jest ok...
dziękuję za kciuki i pamięć... Buziaki dla każdej z was !!!
aicha nie martw się brzuszkiem na ostatniej wizycie moja alutka miała też mały brzuszek... i lekarz kazał jedynie obserwować... a wczoraj już ok... nie ma reguły czasem dzieciątko tak się ułoży że pomiar jest ciut zakłamany...
powiem wam że miałam wam tyle napisać ale ta duchota odbiera mi chęć do czegokolwiek... zazdroszczę ci Mila tego basenu... matko jak ja bym chciała się w takim pomoczyć...
u nas dzisiaj jakby ciut chłodniej ale w domu tego nie czuć... mieszkanie jest tak nagrzane że cały czas jest ciepło...
dzisiaj ma przyjść zamówiony materac do łóżeczka i poduszka rogal... już doczekać się nie mogę...pekinka82, Ruda27, Aggie, Magda2013, Moni&, mala_mi, Dodi, amela, Camille87, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kada widocznie maja jakies powody zeby Ciebie tak dlugo trzymac a nie ze sie Toba nie interesuja. Ty lezysz na patologii ??
Ja pojechalam do szpitala z plamieniem,plamienie ustalo bo okazalo sie ze to od nadzerki a dopatrzyli sie silnej anemii. Dostalam zelazo i dopiero jak mi wyniki sie poprawily to mnie wtenczas wypuscili. Przeciez wczesniej Cie nie wypuszcza jak nie bedzie ok.
Positive superdobrze ze wszystko ok
A co u Kajoni,Madzikovy,Jus,Paulii? tez sie dlugo nie odzywaja...
U mnie nie chce byc chlodniej,niby wiecej chmur ale jest 25 st. Musze isc do sklepu po truskawki a mi sie nie chce
positive, Dodi, Camille87, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tez mam wysoki puls, ostatnio 108 mialam, a cisnienie w normie, czasem niskie. raz tylko mialam jakies anomalia z wysokim cisnieniem pewnie przez paskudną pogode:/
a koszule mam 3 do szpitala plus cos do porodu trzeba bedzie zalozycRuda27 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
dziękuję dziewczyny... to dzięki waszym dobrym myślom i kciukom..
nie spodziewaliśmy się takiej wagi... obstawialiśmy ok 1400-1500... a tu taka niespodzianka... aż mój ginek stwierdził że może odetchnąć....
aggie a bij... może będę miała mniejszy celulit na tyłku
właśnie przyszła moja poducha rogal... cudna jest... koniec ze zwijaniem kołdry w rulon... i materac... też ok... najchętniej to kazałabym M wnieść dziś łóżeczko...
u nas dziś jest 25 stopni... ale cóż to jest przy wczorajszych 34??
kada leż spokojnie wszystko posprawdzają ... muszą mieć pewność że nic ci się nie stanie przy porodzie...
ruda ty też powinnaś się pójść przebadać...bo z sercem to nie ma żartów...
a w koszulach chyba biję was wszystkie... mam ich 4...
Ruda27, pekinka82, Dodi, Moni&, Aggie, Camille87, MILA, Sylka lubią tę wiadomość