Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka! U mnie dziś deszcz, pewnie cały dzień będzie padało.. Ale mąż prawdopodobnie nie będzie pracował w taką pogodę i wyciągnę go na zakupy
Ja też dziwnie dziś spałam.. raz za ciepło, raz za zimno... Okno to zamykałam, to otwierałam... ehhh..
Kada trzymam kciuki, żeby wszystko było ok i żeby wypuścili cię dzisiaj!
Positive myślę o Tobie, odezwij się!!! -
Hejka! U mnie dziś deszcz, pewnie cały dzień będzie padało.. Ale mąż prawdopodobnie nie będzie pracował w taką pogodę i wyciągnę go na zakupy
Ja też dziwnie dziś spałam.. raz za ciepło, raz za zimno... Okno to zamykałam, to otwierałam... ehhh..
Kada trzymam kciuki, żeby wszystko było ok i żeby wypuścili cię dzisiaj!
Positive myślę o Tobie, odezwij się!!!Moni&, amela, pekinka82, positive, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
dzieki Sylwia za radę, spróbuje dzisiaj
tez nie lubie spac wysoko dlatego na to nie wpadłam
w ogóle to ostatnio strzeliłam taką gafe eh ciąża faktycznie odmóżdża. robiłam przelew do banku - kolejną ratę za komórke, ale zamiast banku w którym mam telefon do spłaty, wybrałam bank w którym spłacaliśmy pralkę na raty i juz spłacilismy ale ja oczywiscie nie wykasowałam tego nr konta... no i papierologia pismo musialam im wyslac, potwierdzenie wpłaty, ciekawe kiedy mi odeślą pieniądze...100 zl drogą nie chodzi
Sylka lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze chcą gadać z ordynatorem z ginekologii ze nie przepisami lekarstw które juz biorę w domu eh i chcą włączyć u mnie jeszcze witaminę b 12 w zastrzyku aha no i ordynator gdzie teraz leżę sam chce oglądać wynik holtera ja juz na głowę dostaje
-
Witam
Ja właśnie jadę do przychodni, duszno jest przeokropnie !!!
Kada trzymam kciuki żebyś jednak dziś wyszła.
Daria każda z nas miewa takie dni<3
Positive Odezwij się kochana !
Niby od jutra ma być trochę chłodniej ! Zobaczymy.Dodi lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyKada lepiej niec potrzymaja troche dluzej ale podejma wazne decyzje niz jakby mieli Cie szybko wypuscic a potem okazaloby sie ze cos nie tak
moze warto zaufac lekarzom?
U mnie dzis sloneczka ciag dalszyale na pewno chlodniej bo w nocy padal deszcz.. snilo mi sie ze truskawki kupowalam
i tak bym zjadla a tu nima.
Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny pisałam do was ale nie chcial mi sie post wyslac. Był rano ordynator powiedzial ze wyniki mam dobre ze da mi kroplowki odżywcze i jesli dopler i usg będą ok jutro wychodze. Powiedzial tez ze trzeba obserwowac brzuszek dzidzi jesli bedzie rósł to ok trzymajcie wiec mocno kciuki ja wierze ze brzusio urosnie i bedzie wszystko ok. Pozdrowienia
Dodi, Camille87, Aggie, positive, Magda2013, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aicha oczywiscie trzymamy kciuki, innej mozliwosci nie ma
Kada, pomysl ze jestes bezpieczna w szpitalu... w razie jakby cos sie dzialo jestes pod dobra opieka, odpoczywaj :*
Kamilka mi sie dzis moje Sloneczko snilonie taka malutka i blondyneczka (u mnie w rodzinie wszystkie dzieci rodza sie z jasnymi, a pozniej ciemnieja) sliczna okraglutka buzia
tylko siostrze cos nie pasowalo, wcurwila mnie we snie i sie obudzilam
Dzis dluzej sie mi pospalo troche, ale budzilam sie co chwila, same dziwy mi sie snily, np jak we trzy uciekalysmy przed nasza managerka zeby sie nie kapla ze beda trzy na zmianieMagda2013, Dodi, Camille87, Sylka lubią tę wiadomość