Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monia co do basenu to ja bym się nie zdecydowała na basen gdyby on nie był taki jaki jest tzn mały, kameralny i niestety drogi, a nie coś typu kąpielisko, bo uważam ze na takich kapieliskach jest dużo syfu w wodzie i bała bym się ze cos złapię
Mój gin kazał mi brać do końca ciąży takie tabletki PROVAG, probiotyki które chronią od min. bakteryjnego zapalenia pochwy i dlatego chodzę na ten basen.
Dodi, Camille87, Camille87 lubią tę wiadomość
-
aa to nawet nie wiedziałam ze jednorazowo:P to w takim razie mąż dostanie kuponik z rabatem
to masz fajnie Wiolus, obok mnie jest Aqua Park ale tam zawsze duzo ludzi, taki basen gdzie mało ludzi to fajna sprawa
M wrócił z pracy zjadł obiad i pojechał do dentysty, a jak wróci to zrobimy sobie jakis spacerekMonis
[/link]
-
Kada u mnie w Katowicach. Centrum Odnowy Biologicznej na ul, Wesołej w Ochojcu
Karnet Fit Mama kosztuje 99zł a dziecko do 12 roku życia chodzi z tobą za darmo
oprócz tego można korzystać z porannch zajęć dla kobiet w ciąży a w tygodniu joga czy coś
http://www.cob-fitness.pl/basen/basen-w-cobWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 17:01
Dodi lubi tę wiadomość
-
Aicha, ja mam teoretycznie 32 tydzień. nie chciałam Cię przestraszyć. podobno takie 2 czy 2,5 tyg nie są wielkimi różnicami, ale to juz jest powód żeby obserwować, a te sterydy na wszelki wypadek, bo takie chudzinki lubią się urodzić wcześniej, mój ostatnio miał wage 1240 , to było w 29-30 tyg. zobaczymy co będzie, wizytę mam w piątek a usg w niedziele, nie nakręcam się, zobacze co powiedzą. lekarz już Cię widział, zrobił badania, to nie masz chyba co się stresować.Michałek urodził się 10 sierpnia 2014
-
Moni& cieszę się, ze spotkanie Wam się udało i wcale Ci się nie dziwię, że nie mogłyście się rozejść
Im więcej osób, tym więcej gadania
Ruda powiem Ci, ze fajki to naprawdę dziadostwo i straszny nałóg, ale żeby się dziadkowie nie mogli poświęcić dla Ciebie i dla wnuka?przeciez nikt Im nie karze rzucać palenia a jedynie wyjść na dwór co w lecie chyba nie jest większym problemem
mam nadzieję, że jednak dojdziecie jakoś do porozumienia a rodzice zrozumieją jednak, że Wam to nie odpowiada
Kamila nie wiem czy już pisałam, ale Wasz Kubuś jest przecudnyyyy
Sylka, ale Twój lekarz ma rułę z tymi dokumentamiważne, że już je dostałaś
jeśli chodzi o spanie to pewnie musisz się znowu przyzwyczaić do "nowego miejsca"
Aggie ja równiez gratuluję trójeczki z przoduno i fajnie, ze udało Ci się w dobrej cenie kupić okulary, jakie Ci się spodobały.... Jeśli chodzi o akupunkturę to jeśli ma Ci to w jakimś stopniu pomóc to tyle chyba zniesiesz?
Magda widocznie masz słodką krew skoro komary Cię tak atakująnie wiem czy ma to jakiś wpływ na ciążę, ale polecam taki "odstraszacz" do prądu... u nas póki co zawsze się sprawdzał a teraz odpukać jeszcze w domu komary nie grasuję, więc narazie mam spokój
Ruda fajnie, że załatwiłaś co miałaś załatwić no i oczywiście Tobie gratuluję rozpoczęcia 33 tygodnia wow ....
Mila, Aicha dla Was gratki z okazji 30 tygodni
Aicha super, że jednak wszystko ok. Może poprostu Wasza dzidzia będzie nieco mniejsza albo jeszcze nadgoni w ostatnich tygodniach. Nie ma co się zamartwiać na zapas. Będzie dobrze
Kamila dobrze, że jednak trafiłaś tym razem na kompetentną osobę i wiesz co się z czym je
Jeśli chodzi o komunię to ja bym się wogóle nie przejmowała ubiorem tzn. jak najbardziej poszłabym w spódnicy i bokserce... Ty się masz czuć dobrze i swobodnie a kupowanie sukienki na raz to niepotrzebny wydatek.
Mila zazdraszczam wypadu na basensama bym pojechała, ale nie mam z kim a poza tym nie będę specjalnie stroju kupowała
Ja dzisiaj padnięta jestem bo od 6 na nogachzrobilam badania i byłam u diabetologa. Na szczęście póko co zostaję tylko przy diecie i dalszej kontroli. Moje jednorazowe skoki po posiłkach nie są czymś strasznym tym bardziej, że dopiero zaczynam się z tym tematem oswajać a na czczo też tragedii nie ma. Najlepsze jest to, że zrobiłam też badanie glukozy z krwi na czczo i mam wynik 71 a wg glukometru 94 i bądź tu człowieku mądry
kolejna wizyta znowu za 2 tygodnie.
Ruda27, Sylka, Camille87, Magda2013, amela, positive lubią tę wiadomość
-
Rany czytam Was i czytam no i nie pamiętam co chciałam odpowiedzieć
Aicha trzymam kciuki za maleństwo i niech szybko brzuszek nadgania
Lanusia jak miło Cię znów czytaćCieszę się, że dobrze się Tobą zajęli, a Lilianka ma czas na spokojne obrastanie w tłuszczyk
My dziś na 19.30 jedziemy zobaczyć się z Justysią
A w ogóle cały dzień biegałam i ledwo żyję. Ale za to kupiłam sobie staniczki do karmienia, takie z niestandardowym rozmiarem i naprawdę ładne, firmy AllesPrzynajmniej mam pewność, że biuściorowi będzie wygodnie
Aggie, Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
To znow skazana na uzywanie telefonu
ja wyeale tego mojego zloma bo juz sil nie mam na niego...
Ja juz po igielkachpowiem wam ze od razu ulga przyszla
dzis po sprzataniu w domku myslalam ze umre tak mnie zaczely bolec, a po igielkach jakbym caly dzien lezala
Pod szpitalem spotkalam najmlodszego brata (moj chrzesniak), kuzwa to jest zloty dzieciak, ma tylko 13 lat a wydaje sie momentami dojrzalszy od tego 17, starszy juz sobie przegrabil u Darka a ten to pamietliwy jestw sumie zawiodl mnie bardzo... No coz... Przynajmniej jeden jest rozsadniejszy
Kada, moze jeszcze Cie ominie ta cesarka, nie kracz:-)
Mila, ja tez bym poszla na basen, ale Darek nie lubi tego najblizszego, a nic innego w okolicy nie ma, i doopa, bo jak wejde do wody to i 2 godziny moze zleciecpositive lubi tę wiadomość
-
Aggie co do Twojej sytuacji z siostrą, to w pełni zgadzam się z dziewczynami, co ona ma w głowie??
Ja mam większość rzeczy od mojej przyjaciółki i na początku mój M chciał jakoś jej zapłacić. Ona stwierdziła, że nie ma takiej opcji, bo siostrze chyba bym nie płaciłaI to moja przyjaciółka, a co dopiero faktyczna rodzina?
Aggie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to ja też dołączam do tych co czekają na obrót, bo moja rybka ułożyła się pośladkowo
Ale jest jeszcze dużo czasu i mam nadzieję, że stanie na głowie
A poza tym wszystko cudnie, nawet z tego szacunkowego usg wychodzi dokładnie 30t5d i 15 sierpnia jako data porodu
Nie chciała niestety współpracować, założyła na głowę i nogi i ręce i nijak buźki odkręcić nie chciała
Ale za to ma bardzo długie włosy (już 2cm) i dużo ichTo po mamusi
Mogłabym tak na nią patrzeć bez końcapekinka82, Moni&, Ruda27, Magda2013, Sylka, Camille87, Dodi, Aggie, amela, MILA, mala_mi lubią tę wiadomość