Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Camilla a widzisz
jednak dobrze uslyszalam
a dlaczego zmienilas juz zeby Ci zus placil ? mi zaklad placi do porodu a potem bedzie zus.
Celia cudownierosnie mala gimnastyczka
Ja tez jestem ciekawa czy moja corcia ma juz jakies wlosydzisiaj cale popoludnie fika,z boku cos wypychala i chowala
cos jakby jezdzilo pod skora
super widok
Dodi wlasnie myslalam o takim odstraszaczu do pradu. Jutro musze zobaczyc w sklepach. Kurcze obejrzalam caly pokoj i kazdy zakamarek i zadnego skubanca nie widac
Maz juz poszedl spac ja tez do niego zaraz dolaczam
Dobranoccelia, pekinka82, Dodi, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCelia gratuluje zdrowej corci
I witaj w klubie dzieci ulozonych posladkowo! Kurna musza sie jeszcze obrocic!!
Fajnie z tyki wloskamimoj chyba lysolek
Madzia ja tez dobrze uslyszalam bo moj maz byl ze mna i potwierdzil to baba nam zle powiedzialaale juz wszystko jasne
Moj zaklad pracy zostal zlikwidowany i z koncem maja skonczyl mi sie okres wypowiedzenia dlatego teraz zus bedzie mi placil, niestety nie moj wyborcelia, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Celia gratuluje udanej wizyty. To widzę ze Twoja córcia tez ma sporo włosków : mi gin w poniedziałek tez powiedział ze powinnam już zaopatrzyć sie w szczotkę do włosów bo ma ich bardzo dużo
ja dziś prawie cały dzień byłam poza domem, a to zakupy, wybieralismy plytki do łazienki i na podłogę i tak sie zeszło, jestem padnięta....
zmykam do spania bo rano na pobranie krwi i usg w przychodni, do jutra :*Camille87, Dodi, Ruda27, Aggie, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Ja zamówiłam ten olejek co polecała Aggie a palmersa tez chce zamowic, tylko dzis otworzylam ostatnia tubke gerbera wiec jak go zużyje to zamowie. Dostalam kiedys kilka probek w drogerii palmersa i jest calkiem fajny. Znalazlam go za 26 zl juz z dostawa na allegro. A Ty ile placilas?
Camille87 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej...
Też miałam ciężką noc... z boku na bok ...i ta duchota... Przymykało mi się okno i budziłam się cała mokra...Czyli upocona we własnym sosie.
Mam nadzieję, że dzisiaj będzie chłodniej...chociaż o jakieś parę stopni....
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty... I gratuluję rozpoczęcia nowych tygodni
Ja dzisiaj mam zamiar się byczyć brzuchem do góry...ale znając życie zaraz ktoś ...coś mi wymyśli i będę miała ręce pełne roboty....
Kada...Czy wiadomo kiedy wychodzisz???