Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry
Positive no nareszcie..... cieszę się ogromnie, że z maleństwem wszystko ok i waga super i wogóletera chyba możesz być spokojna?
Celia Twoja Justysia to też niezły gigant jak widać skoro się tak pozakrywaławażne, że wszystko jest ok i te włoski wow
no i co???? i zapomniałam.....
ponadto nic mi się nie chceMoni&, positive, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a to my w skończonym 31 tyg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/048a1435826b.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cdd10512940f.jpgRuda27, Dodi, pekinka82, Magda2013, Camille87, Moni&, amela, MILA, Aggie, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny witam w klubie mi tez nic sie nie chce
bylam na miescie z siostra ale chodzic jest mi ciezko bola plecy i podbrzusze a dodatkowo synek caly czas sie rozpycha az boli, juz spacerowanie nie dziala usypiajaco na niego
Teraz leze i odpoczywam a boli mnie podbrzusze jak nie przejdzie wezme nospe.
Kupilam sobie truskawki zaraz zrobie koktajl.
Positive ciesze sie ze z dzidzia ok! Wazy tyle co moj w skonczonym 31tc
Zdjecia super brzuszek okraglutki
Monia puls 108 jest w normie nie przejmuj sie, mi tez dochodzi do 112 ostatnio i gin mowil ze w ciazy to normalne.
Daria czemu masz zly humor? Mnie od wczoraj maz wkurza, nie moge siw z nim dogadac wydziera sie na mnie bez powodu i w ogolw rycze co chwilaamela, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wlasnie zastanawiam sie jak to bedzie po porodzie bez brzuszka i ruchow
Ee tam nie ma sie co lamac, moj jak zaczyna fochy to sie nie odzywam do niego i tyle nie robie obiadow niech sobie radzi sam jak nie potrafi mnie poszanowac..
Zamierzam zaraz zaczac prac ubrankaw jakiej temperaturze powinno sie je prac?
Moni&, Magda2013, Dodi, positive, Sylka lubią tę wiadomość
-
Taki dzien dzisiaj, ja tez sie obijam, ale ilez mozna lezec i gapic sie w monitor.... wstawiłam pranie i zaraz sie wezme za obiad, wstawie tylko frytki do piekarnika, pieczarki na parze udusze, do tego zrobie sałatke nie chce mi sie stac przy garach. mój dzis wczesniej wraca ale co z tego jak jedzie do katowic o 18 i wroci dopiero o 22... nic mi sie nie chce, niby bym gdzies poszła ale mi sie nie chce no kurde taki dzien:/ dobrze ze jest forum mozna z kims pogadac:)
Kamila koktajl mmm ja tez mam truskawki i arbuza jeszcze ale póki co wszamałam kit kata bo słodkie za mną łaziło musiaiałm cos zjescCamille87, Magda2013, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
mój synus to jakis dzisiaj spioch, mało co sie rusza, rano był bardziej raktywny. Kamila dobre pytanie zadałas, bo tez nie wiedziałabym w jakiej temp prac:P moze 40 stopni wystarczy?
a z ruchami macie racje, po porodzie bedzie nam dziwnie bez brzuszka i ruchów ale bedziemy miec maluszka obok siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 13:48
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Positive super że wszystko u Was dobrze, śliczny brzusio, a malutka pięknie rośnie
Kamilka chyba do 40C. Ta pogoda jakoś chyba źle na dziś na nas wpływa ;/ u mnie raz słońce, raz chmury i wiatr, zmiana pogody idzie...
Musze się Wam pochwalić za tydzień zaczynamy wykańczanie domku w środku, jestem przeszczęśliwa, może za miesiąc bede już w swoim domku
Ja dziś kupiłam sobie kilogram czereśni i wszystkie zjadłam, były przepyszne !!!Ruda27, Moni&, Magda2013, Dodi, Camille87, positive, Aggie, Sylka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif