Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamila no ja Cię proszę.... Mówisz tak jakbyś co najmniej 100kg ważyła a nogi miała jak dwa kuloki
zgrabne laseczki jesteście i nie ma się co prażyć w długich ciuchach tylko się wietrzyć
Sylka co kupiłaś, co kupiłaś?Ruda27, Sylka, positive, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Ja w legginsach smigam, nie jest mi najchlodniej ale lepsze to jak spodnie... Kamilko, jakbym miala wage jak Ty pewnie bym sie nie przejmowala... ale ja do 90 kg dobijam
a niestety moje oko stwierdza ze nogi zrobily sie bleee
kilka dluzszych bluzek sobie kupilam dzis mysle ze jakos przetrwam
moze jeszcze wyciagne mojego wladce i pana do sklepu bo jakies sandalki fajnie by bylo wychaczyc (wszystko co mam to na koturnach)... a w okularkach zrobie fotke ale pozniej
Kada super ze wychodzisz jutroDodi, Moni&, Camille87, Sylka lubią tę wiadomość
-
kada wreszcie Cie wypuszcza:) i bedziesz wcinac haribo w domu
kurde ale bym zjadla jakies dobre zelki mmm chyba polece do sklepu
ja siedze sama bo M juz pojechal na kurs, relaksuje sie lezac na balkoniw z ksiazka, dzis jest idealna temp 23 stopbie, slonko przygrzewa, niech tak zostanie do konca lipca
ja ostatnio tez tylko w leginsach smigam, chyba ze jest chlodniej to dzinsy ciazowe. ale musze sobie wiecej bluzeczek kupic, lepiej sie czuje w czyms bardziwj obcislym, niezbyt ciasnym niz w luznej tunice.Dodi, Aggie, Magda2013, positive, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyTez bym zjadla zelki!!
ale dla mnie haribo sa za twarde zawsze mnie zeby bola po nich
Dodi Ty nie wiesz co mowiszwaga wadze nierowna ja czasem mam wrazeniw ze widzac dziewczyny grubsze ode mnie maja ladniejsze nogi niz ja
moich koslawcow nikt nie przebije
no ale trudno nie mam na to wplywu ze sa krzywe ..
A mnie cos natchnelo i posprzatalam kuchnie lazienke i wcnormalnie w szoku jestem ale reszta mieszkania slabo wyglada w salonie centymetrowa warstwa kurzu ale to meza zagonie
Moni&, Dodi, Aggie, positive, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe Dodi jestek realistka nie ma sie co oszukiwac
A z instynktem to nie wiem obawiam sie ze to jednorazowy proceder
Tak w ogole to wyjelam z pralki ubranka i nic nie pachna a pralam je w bobini w płyniemyslicie ze mozna ewentualnie zwyklego lenora do plukania dolac?
Dodi lubi tę wiadomość
-
Monis mam podobnie, zle sie czuje w workowatych mimo ze do najmniejszych nie naleze, duzo od fasonu tez zalezy
Kamila, mi sie wczoraj ruszyc nie chcialo, odpicowalam porzadnie kuchnie i lazienke (raz na jakis czas takie "glebokie czyszczenie") a dzis polecialam z salonem i sypialniapotem jeszcze ruszylam na miasto, w szoku bylam, a teraz sie zastanawiam czy dam rade Darka na spacer namowic, moze po haribo skoczyc chociaz
A juz pisalam ze snila mi sie coreczka dzis... Darkowi tez sie snila ale juz wiekszaCamille87, Moni&, Dodi, positive, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeny....ile ja dzisiaj się nachodziłam...Aż za dużo... Nóg nie czuję...
Dzisiaj zapowiada się chłodniejsza noc...więc oby i sen był lżejszy
Kada gratuluję sprzedaży autMoje poszło 4 dni po wstawieniu na ogłoszonko...aż łezka poszła....z sentymentu.
Kamilka....ponoć nie powinno się płukać ubranek w zwykłych płynach...bo jest dużo detergentów, pachnideł... I tak niemowlaka zapach jest najpiękniejszynawet z kupką w pieluszce
hahaha
Moni&, Dodi, Magda2013, Camille87, positive, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
ja dzisiaj tez lazienke umylam, posciel przebralam, pranie zrobilam:D normalnie nieobecnosc tesciowej na dobre mi wychodzi, taka rozleniwiona bylam a teraz zasuwam ze hej:D oczywiscie w granicach rozsadku:)
mi sie moja praca snila znowu, masakra trauma jakas ale jaka ulga przy przebudzeniu:P
wypilam koktajl truskawkowy a mojemu kochanie robie jajka na miekko i chleb przypieczony na grilu bo zaraz przyjedziepekinka82, Dodi, Aggie, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]