Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
to ja w takim razie jak sie ogarne lece do sklepu po tunczyka bo chodzi za mna od paru dni. i zelki przy okazji
a na razie wcinam jogurt:D
witam sie tak w ogole wyspaaana:D
kada haha dobre
dziadek se przyszedl popatrzec no niezleDodi, pekinka82 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Milego dnia mamuski!
Ja niedlugo jade na sklepy z kolezanka, a wieczorem z nia i jej rodzicami do nich na dzialke.. Moze w koncu troche odreaguje..
Kada niezle z dziadkiem, obys dzisiaj wyszla..Dodi, kada24, Moni&, Camille87, positive, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczyny!
Ja sie nie wyspalam bo pies z nami na lozku spal i jakos mi niewygodnie bylo
Kada faktycznie piatek 13a dziadek moze lunatykowal?
Ja lece zaraz na miasto po torebke i jakis prezent dla siostry meza na komunie dlabmojego taty bo on sie nie zna i musze cos kupic w jego imieniu
Potem maz bedzie montowal nowe zyrandoleRuda27, Magda2013, Sylka, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ruda takie wyprawy najlepsze na chandry są...
camila i ty zakupowo dzisiaj... zazdroszczę...
ja tak wczoraj ustawiałam budzik dla M że dzisiaj zaspał do pracy...no i zabrał mi auto... więc moje dzisiejsze plany legły... a miałam dzisiaj na badania jechać... a przy okazji kilka lumpków odwiedzić... a tak kicha...Camille87, Ruda27, Sylka, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoze ten dziadek jakis zboczeniec
haha
Positive ja jak popralam bodziaki to sie zorientowalam ze nie mam prawie zadnych na 62! Nie mowiac o mniejszych, musze kupic do szpital ze 3 sztukiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 08:51
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Wiem Camilla ze od pierwszego miesiaca jest ten plyn,ale wydaje mi sie ze nie zaszkodzi. Zobaczymy, najwyzej bede prala drugi raz
Udanych zakupow dziewczyny
Kada a moze dziadek cierpi na bezsennosc i chcial sobie oddzial zwiedzic
Ja nie lubie tunczyka,kiedys zrobilam salatke z ciekawosci jak bedzie smakowac to na dwa woreczki ryzu wzielam tylko pol puszki tuczyka to tak przeszla ta ryba ze nie moglam jej zjesc i musialam wywalicwole makrele wedzona
pekinka82, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Tak czy siak na wozek juz mamy uzbierane
zapomnialam ze mielismy jeszcze troche kasy na koncie holenderskim. Ale zostawilismy je w razie do rozliczenia sie z podatku.
No ale ze w tym roku nie dostaniemy nic..to tez nie musimy rozliczac sie z tych jarografow wiec wczoraj wszystkie pieniadze przelalam na moje konto. Czekam tylko kiedy wplyna i wtedy idziemy po wozekMoze juz w przyszlym tyg
Nie bede czekac az moi rodzice sie zdecyduja czy dolozyc sie do wozka czy nie. Jak dadza jakies pieniadze, to pojda na co innego. Chociaz wiem ze mojemu bratu jak sie urodzil syn to dolozyli sie do wozka a do mnie maja jakies oporyAggie, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość