Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagda oni akurat sie dlugo nie starali bo zaszla w ciaze w pierwszym cyklu staran ale chyba liczyla na to ze wszystko sie bedzie pieknie ksiazkowo rozwijac, nawet sie nie stresowala wizyta, my po przejsciach wiemy jaki to strach przed kazdym badaniem czy wszystko ok itd..
-
nick nieaktualnyKurde Doablo ja nie wiem i nie pomoge niestety
obys znalazla dobrgo lekarza..
Kama moja kolezanka tez tak ma, zaszla szybko ale sie troche stresuje przez moja histeoie i innych kolezanek.. Ale tez zawsze wszystko ma super i mysli ze ciaza pojdzie ksiazkowo.. Zycze jej tego, za tydzien ma wizyte to bedzie juz 13 tydzien.. Informuj nas co z Twoja kolezanka..Camille87, Diablo, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:Ojej to nieciekawie
mam nadzieje ze to wyleczysz. Mysle ze kazda bakteria jest niebezpieczna w ciazy,tak samo jak np bialko w moczu czy bakterie w moczu.
No wlasnie ja mam bakterie w moczunarazie biore jakies tabletki z zurawina.. Ale mam zrobic posiew moczu tylko w sumie nie wiem kiedy to zrobic..
-
nick nieaktualnyDiablo ja rowniez nie pomoge bo nawet nigdy nie slyszalam o tej bakterii! Leczyc powinien Cie lekarz specjalista, jesli nie chce ze wzgledu na ciaze to dupa z niego a nie lekarz! Najlepiej udac sie do laryngologa prywatnie.
Daria czytam wlasnie w necie i coraz slabsze szanse widze, bo ona wg om jest w 8t3d przeciez zarodek powinien byc juz duzy i serduszko powinno bic .. aj sama nie wiem..u mnie w tyk czasie bilo juz serduszko mimo ze ciaza byla mlodsza o tydzien.. dam znac jak bede wiedziala.. trzymam za nia mocno kciuki! W ogole taki szok bo byla szansa na blizniaki a wkoncu nie wiadomo czy jedno bedzie, a ona w voracej wodzie kapana juz nawet wozki ogladalaDiablo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:No wlasnie ja mam bakterie w moczu
narazie biore jakies tabletki z zurawina.. Ale mam zrobic posiew moczu tylko w sumie nie wiem kiedy to zrobic..
Daria posiew w kazdej chwili zrob chyba ze te tabletki z zurawina masz brac jakis konkretny okres czasu. Od kiedy je bierzesz i kiedy wyszly bakterie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila niestety wydaje mi sie tak jak Tobie.. W 8 tyg powinno byc serduszko i napewno wiekszy zarodek..
Badania robilam tydzien temu w sobote, lekarz dal tak profilaktycznie jakies tabletki ziolowe. Wyszlo liczne bakterie w moczu. Ale nie wiem jakie ani nic.
Teraz mam w pt wizyte, mialo byc tylko usg (sprawdzic wody i wymiary dziecka) wiec nie wiem czy robic badania na ta wizyte czy nastepna. Te tabletki biore dopiero pare dni -
nick nieaktualnyDziewczyny rozum mowi jedno ale mimo wszystko bede trzymac kciuki za nia bo wiem jak boli strata
Daria w takim razie chyba nie ma sensu robic posiewu na ta wizyte skoro te tabletki bierzesz tylko kilka dni.. a ogolnie posiew moczu juz robilas? I to mialo byc ponowne na spr czy to pierwszy raz? -
nick nieaktualny
-
Diablo kurde współczuję tej cholernej bakterii. Ehhhh człowiek nie jest w stanie się przed wszystkim uchronić
ALe ja głównie skonsultowałabym to z ginem, dlatego się dziwię ze cie odesłał
Sylka jeszcze raz gratuluję już dużego synka
Co do woreczków czy pojemników na mleko ja takich rzeczy nie kupuje. W sumie to nie mam zamiaru bo po co ?? no ale wolna wola.
Sylka, Diablo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila nie robilam jeszcze posiewu jedynie normalne badanie moczu.. Zrobie ten posiew na nastepny raz, racja lepiej..
Sylwia ja tez pojemikow nie kupuje.. Nie widze narazie potrzeby, mam nadzieje ze bede miala mleko a jak nie bede miec wtedy bede kupowala co bedzie potrzebneSylka lubi tę wiadomość