Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwuś trzymam kciuki:) ciekawe jak duzy juz Twoj Olavcio:D
a ja zajadam moj deserek a potem jade do rodzicow wiec nie wiem o ktorej wroce:P
bylam w rossmanie i kupilam proszek do prania lovela bo innego nie mieli, na pierwsze pranie ok, pogem pewnie kupie cos tanszego.Sylka, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
potem chyba kupie dzidzius albo jelp bo wychodzi o polowe taniej a sklad ten sam... i znowu wychodzi marketing- lovela drozdza bo niby lepsza firma... to samo z pampersami. mam jeszcze 2 paczki pampersow z tesco loves baby tych najmniejszych ale zaczne od dadyMonis
[/link]
-
jezuu ale dzis sobie uswiadomilam jak szybko lapie zadyszke:p musze zwolnic tempo bo jestem nauczona szybko chodzic. i od kilku dni mecze sie z zapchanym nosem, albo mam jakas alergie albo po prostu objaw ciazy:P
dzisiaj na szczescie te potworne wzdecia minely ale rano za to zlapal mnie bolesny skjrcz w pachwinie tym razem napewno to nie byl synusMonis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
No nie dam mu się przekonać w żaden sposób, spokojnie
Też Was bolą piersi?Jak na początku ciąży, może trochę mniej, ale jak dotknę to bolą...
Też mam codziennie rano zatkany nos+bolące gardło. Po godzinie mija. Myślałam, że to dlatego, że śpię przy uchylonym oknie, ale widzę, że to nie tylko moja dolegliwośćAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
No! Pierwsza pralka się pierze
Ja mam Lovele, kupiłam do białego i do koloru ale przyznaję szczerze, że nawet nie patrzyłam na cenę... Później pewnie kupię jakiś proszek tu na miejscu.. Moja siostra mówiła, że pierze w Białym Jeleniu hipoalergicznym. Ale nie wiem jaka jest cena... Może byłaby to dobra alternatywa do znanych proszków?!
Lanusia ja mam tylko takie pojedyncze dni, że piersi bolą.. Ale wtedy już do tego stopnia, że chodzę po domu bez biustonosza
Nos też mam często zatkany, więc to raczej normalne
Monia ja też zawsze szybko chodziłam, ale już zwolniłam tempo, bo brzuch szybko dawał się we znaki... Teraz chodzę dostojnie, jak damaOstrożnie stawiam każdy krok
I chwieję się jak kaczka
Lanusia93, Magda2013, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pisalam ze w kauflandzie jest po 13,99 1,8 Loveli !
Tylko nie wiem czy u was jest w miescie Kaufland.
Ja dzis podjechalam i tez kupilam 1 opakow. W sumie juz mam 2 i jedno otwarte gdzie jest ponad polowa. Na razie wystarczy
Sylka powodzonka na wizycie
Wczoraj moja mala tez mocno kopala,moj maz polozyl mi reke na brzuchu a ona przejechala tak mocno mu pod reka ze sie wystraszylsmieszne to bylo hehe
Ja tez chodze powoli bo jak ide szybko to mnie kolka lapiePiersi mnie tez pobolewaja ale nosa nie mam zapchanego
Ruda27, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej
A u mnie po wczorajszej wizycie wszystko ok . Mały wazy ok 1350g wszystko zgodnenz wiekiem ciąży. Serduszko 140 ud/min , przepływy wszystkie ok. No i gin badał i oglądał nerki, żołądek, główkę, nosek no w sumie wszystko, ale niestety zadnego zjdecia 3d nie mam i jestem zła, bo w sumie tak mi zalezało żeby go zobaczyć w 3Dale gin stwierdził że na tym etapie trudno zrobić zdjęcie bo dziecko już jest duże
pieprzenie
No ale najważniejsze że wszystko OK
Aggie trzymaj się kochanadasz radę
Gratuluję kolejnych zaczętych tygodni no i powodzonka na wizytach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 13:09
amela, Sylka, Ruda27, Magda2013, Lanusia93, Aggie, Camille87, aicha, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMila, uzmysłowiłaś mi własnie że moja córa to mała kluseczka! Mamy podobny czas ciąży a waży 1580 g
Lekarka mówi ze bardzo ładnie rośnie itp i przewiduje ze urośnie do 3,5-3,8 kg
Trochę mnie to przeraża bo ja raczej szczupła jestem i liczyłam na drobiutką dziewuszkę która będzie łatwo urodzić
Mam nadzieje że jednak nie przekroczy 3,5MILA, amela, Camille87, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Milcia to super ze Bartusiem wszystko dobrze, to najwazniejsze
Ja też mam zatkany nos prawie cały czas;/
własnie przyszedł mi olejek na rozstepy co polecała Aggie, dzis wypróbuje
ja narazie kupiłam proszek dzidziuś, zobaczymy jak sie sprawdzi. chyba zaczne w przyszlym tygodniu pranie bo moge sie nie wyrobic ..MILA, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
co do wagi maluszków to ja sie narazie tak bardzo nia nie sugeruje, równie dobrze dzidzia moze teraz szybko przybierac a na koncu zwolnic, tak mi gin powiedział, wiec zobaczymy jak to bedzie juz na samej końcówce
Milcia tez chciałam zeby malutka pokazała mi buźkę w 3d, no ale cóż... uparła się i koniec, mam tylko kawałeczek jej buźki na filmie i zdjecie. ale twój gin palnal głupote jak to trudno zrobic zdjecie ;o, ja mam zdjecie buzki tylko nie widac dobrze, a jestem dalej w tygodniach i dzidiza większa także wszystko sie da. Moze następnym razem się uda ?Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Witam Dziewczynki
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za wizyty w późniejszych godzinach
No i gratuluję nowych tygodni
Ja właśnie odkurzyłam i padłam... Normalnie dzisiaj mój poziom energii jest taki sam jak u 90 latki...
A jeszcze czekają mnie wędrówki po mieście
MILA, Magda2013, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość