Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKada wiem ze ciezko, ale takie sa uroki ciazy.. Jeszcze troche powinnas wytrzymac.. To jednak zawczesnie na porod moim zdaniem.. Ty masz termin dopiero za ok 2 miesiace, nie ma co szalec..
Lez, odpoczywaj i jeszcze troche wytrzymacieCamille87, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kada dziewczyny maja racje, nie przesadzaj, usadz tylek i sie nie ruszaj. Sama pisalas ze cora potrafi soba sie zajac.
Kamilka, u nas niby nie ma jakis mega upalow, ale mi sie tak ciezko spi, ze ten wiatrak byl idealnym kumplem na drzemki i na noc... spalil sie i sie w momencie obudzilam zalana potem... ehh zla jestem i plakac mi sie chce.
Przypomnialo mi sie, ja mam torbe, ale ona ma sztywny spod i koleczka, pozniej wrzuce fotke, i jak sie nie zmieszcze z rzeczami malej do niej (a jest dosc spora) to doloze czesc rzeczy do torby od wozka, u nas i tak szybko do domu puszczaja, jak jest dobrze to nawet w tej samej dobie.Ruda27, Camille87, Dodi, Magda2013, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKada a co Ci tak zalezy zeby tak wczesnie urodzic? Im dziecko dluzej siedzi w macicy tym lepiej, nie rozumiem mi tam sie nie spieszy.
Aggie no to moze lzej sie ubieraj do spania albo moze koldre masz za gruba? Spac przy wiatraku to tez nie za zdrwo zeby Cie nie przewialoDodi, Aggie lubią tę wiadomość
-
Biedne jesteście z tym bólami
Mi w ciągu dnia brzuch twardnieje, gdy chodzę lub po skorzystaniu z toalety (nie wiem co to za zależność)
Oglądałam jakieś filmiki instruktażowe dotyczące karmienia, jej chciałabym już ściskać swoje maleństwo
Czy Wy też macie takie huśtawki nastrojów? Od radości do doła bez większego powodu
Ruda27, Dodi, Camille87, Aggie, MILA, Sylka, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi sie wydaje Kada ze troche przesadzasz.. I poki ciaza jest zdrowa i ok z dzieckiem watpie zeby lekarze chcieli zebys rodzila ponad miesiac przed terminem.. Kamila ma racje..
Celia ja mam czesto nastrojeDodi, celia, Camille87, Aggie lubią tę wiadomość
-
Kada ja też się zgadzam, że przesadzasz. Nie po to ciąża trwa 9 miesięcy, by zupełnie naturalnym był poród miesiąc wcześniej.
Oczywiście każda z nas chciałaby już mieć maleństwo przy sobie, ale musimy dać mu szansę na pełen rozwój i 'podjęcie decyzji' o wyjściuRuda27, Camille87, Aggie, Dodi, Sylka, Magda2013, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez mam hustawki nastrojow.. i tez bym juz synka chciala przy sobie
Leze na boku i czuje ze na boku sie noga zapiera a po prawej plecki wygina a ja go w stopke gilampietka taka twarda hihi nie moge sie doczekac kiedy te male stopcie bede calowac
Ruda27, celia, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo nie chodzi o to zeby miesiac przed terminem urodzic a potem dzieciatko sie keczy w inkubatorze bo plucka niesprawne.. to ze maly jest wiekszy nie znaczy ze organy sa rozwiniete bo one rozwijaja sie swoim tempem! Nogi moga byc dluzsze ze wzgledu na geny ale rozwoju narzadow nie da sie przyspieszyc..
Ruda27, celia, Dodi, Aggie, Sylka lubią tę wiadomość
-
ale naskrobalyscie:P
ja dzisiaj bylam na dluzszym spacerku z mężem i juz miałam dość, nie nadaje sie juz:P ale dziobek fajnie spedzilismy spacerek film przejazdzka autem
kada Ty uwazaj, moim zdaniem nawet kosciol nie moze byc wymowka, jak corka nie pojdziw raz czy dwa do kosciola to sie nic nie stanie a Ty powinnas sobie odpuacic i sie niw przemeczac. juz tyle dalas rade to dasz rade jeszcze te niecale 2 miesiace, jest ok urodzic 2 tygodnie przed terminem ale nie dwa miesiace.
Sylka, Dodi, Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Kada ja też twierdzę ze wytrzymasz. Sama normalnie wywołujesz pewne rzeczy mam wrażenie .
Daj sobie na luz. Jak młody bedzie gotowy to wyjdzie.
Co do twardnienia o bóli brzucha, to ja mam tak (jak zresztą któraś z was pisała) ze zawsze po wysiłku brzuch mi twardnieje. Dzisiaj poszliśmy na spacer i w trakcie
zaczął mi twardnieć a to faktycznie boli jak nie wiem
ehhhhhhh ale własnie to takie uroki ciążymnie tez cały czas napierdziela kość ogonowa
normalnie wyć się chce
Aggie, Sylka, Dodi, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWywolywanie to dobre okreslenie, Mila! Jestesmy dorosle i wiemy co robimy, dla mnie zdrowie synka jest najwazniejsze i jesli cos sie bedzie dzialo to chocby mieszkanie mialo brudem zarosnac to bede lezec
A my przed chwila z mezem podliczylismy ze w czerwcu wydalismy 13 tysiecy zlo masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 23:40
Aggie, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak sobie podczytuję czerwcówki i nie mogę uwierzyć, że u nas też lada moment się zacznie
Będziemy newsy ze szpitala słać, no i zobaczymy, która rozpocznie ...
No i tym optymistyczny akcentem kończę dzieńDodi, Ruda27, Camille87, Magda2013 lubią tę wiadomość