Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo no Magda ale sen
Ja wstaje w nocy dwa razy plus raz późnym wieczorem jak się położę.
My zjedlismy sniadanie, maz poszedl z psem na dwor i wracamy do lozka
Maz ma na 14 do pracy to troszke polezakujemySylka, Magda2013, Moni&, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja trochę odespałam, ale ta noc to była katastrofa.. Położyłam się po 5 ale mąż wstawał o 6 więc znowu pobudka. Ale chociaż zadowolony bo śniadanie mu zrobiłam
Kada a Ty się nie obrażaj tylko zastanów się nad sobą.... Przeczytaj swoje posty wstecz. Ciągle narzekasz, że to Cię boli, tamto Cię boli, ale jak ktoś Ci zwróci uwagę, żebyś się oszczędzała, że córce nic się nie stanie jak do kościoła pójdzie z tatą itp to się wielce obrażasz. Zdecyduj się co jest dla Ciebie ważniejsze, bo sama sobie zaprzeczasz.... Nikt nie chce Ci dokuczyć, jesteśmy po to, żeby sobie pomagać, więc nie odbieraj naszych rad jako coś złego.. Chcemy dobrze! Ty też powinnaś chcieć dobrze dla siebie i dla swojego synka.
MILA najlepszego dla męża! Mój pojutrze kończy 30-tkę ale nie chce żadnej imprezy.. Zrobię Mu torta i zamierzam Go zabrać do tunelu aerodynamicznego, żeby sobie polatał, bo zawsze marzył Mu się skok ze spadochronem
Kamila niezła kwota, ale już największe wydatki masz za sobąTeraz czas odkładać na kupkę
Ja jak przyjeżdżam do PL to wydaję kosmiczne kwoty, nawet nie będę się przyznawała jakie
Aggie, Pekinka widzę, że też macie koszmarną noc za sobą... Musimy zacisnąć zęby i przeboleć. Wszystko dla naszych maluszków. Mi się wydaje, że moje kłopoty ze spaniem wynikają z tego, ze malutki zmienił pozycję i strasznie ciśnie mnie u góry. Bolą mnie żebra, kręgosłup i źle mi się oddycha przez nacisk na przeponę.. Ale damy radę
Celia, Kasieńka przyjemnego praniaJa chyba też dziś włączę pralkę
A co! Koniec wolnego weekendu
pekinka82, Magda2013, celia, Camille87, Moni&, MILA, Lanusia93, Kasieńka:), Dodi lubią tę wiadomość
-
Sylka wlasnie przed chwila w pytaniu na sniadanie mowili o tym tunelu aerodynamicznym
musze zobaczyc w jakim miescie mozna sobie polatac.
Tez bym poszla na takie cos ale nie teraz jeszczea moj maz by sie chyba nie odwazyl
celia lubi tę wiadomość
-
Hehe ja też bym chciała polatać, ale może następnym razem
Teraz nie, bo brzuch na plecach by mi wyskoczył
Ja do tunelu mam 5 minut drogi, bo mieszkam w miejscowości turystycznej, gdzie co roku odbywa się tydzień sportów ekstremalnych więc nie ma problemu z takimi rzeczamiSkoczyć ze spadochronem też można bez problemu - pod domem mam lotnisko i codziennie na łąki wokoło tonami spadają skoczkowie
celia, Moni&, Camille87, pekinka82, MILA, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
-
Sylwia fajny pomysł na prezent urodzinowy dla męża:) ja to tez mam ochote kiedys zrobic cos extreme, np skok na spadochronie czy na bungee:D
Kacpercio sie nozkami wybija od wczoraj z prawej strony wysoko przy zebrach i non stop uciska na pęcherz chyba główką
mi zostalo jeszcze sporo rzeczy do wyprasowania, rozloze sobie to na dzis i jutro i moge schowac do szafki, beda czekac na synka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 11:00
Sylka lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Magda to strasznie duzo sobie liczą! jeszcze 5 min za 50 zl rozumiem ale 1 min? i to jest chore w Polsce ze na takie przyjemnosci mo kto moze sobie pozwolic bo jakbym miala zaplacic za 3 minuty 150 zl to przez tydzien bym ubolewala:/
Camille87, celia, Sylka, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Madziu, oczywiscie mysl o tym ze nie ide juz do pracy jest fantastyczna
ahh jak cudownie
mialam sie polenic troche dzis, ale syf na kolkach u mnie dzis
no nic
jeszcze bedzie okazja
A ten tunel fajna sprawa, ale kuzwa jakie ceny, lol, mnie tez by watroba bolala na taki wydatek :pcelia, Sylka, Magda2013, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
-
No faktycznie 50zł za 1 minutę to jakieś przegięcie
Ale pomysł fantastyczny
A tak mi się przypomniało - prowadzicie jeszcze samochód? Ja ostatnio wsiadłam na jakimś mniej ruchliwym odcinku i ledwo brzuszek zmieściłam
Myślę, że za jakieś dwa tygodnie nie dosięgnęłabym do sprzęgłaSylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
ja jezdze tylko na bardzo krotkie trasy- gdy chcemy sobie podjechac do parku i M sobie piwko w weekend wypije to ja jade spowrotem, mieszcze sie pod warunkiem ze fotela nie przysueam na maxa ale tez mysle ze za jakies 2 tygodnie nie bedzie mozliwosci zebym wsiadla za kierownice :p
Sylka, Magda2013, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Yupiiii dzwoniła babeczka-jutro 8 rano pod działkami
będziemy zabijać cene i spisywać umowę
Strasznie się cieszę. ..kasa ze ślubu została ruszona
nasza inwestycja
Jak Hubiś będzie większy to w sam raz
Kaduś...
Jejuuu a ja kocham sporty ekstremalne-marzy mi się teraz kite surfingcale to jeszcze trochę. ..pekinka82, Sylka, Magda2013, Moni&, Ruda27, Lanusia93, Aggie, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja jeżdżę autem bez problemu
Zawsze miałam fotel daleko odsunięty wiec nie sądzę, że brzuch jeszcze urośnie mi na tyle, żeby dotykał kierownicy
Quendi super!!! Teraz będziesz mogła siać sobie kwiatki dla własnej radochy i truskawki dla HubertaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 11:53
Moni&, Quendi, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Celia ja narazie nie jezdze bo ukradli mi te dokumenty i na razie nie wyrabiam. A tak caly czas jezdzilam.Dowod osobisty poszlam tylko sobie wyrobic bo chociaz to jest za darmo i dowod trzeba miec a prawko 100 zl a dow.rejestrac.50zl.
Kurcze a mielismy sprzedac ten samochod jakos niedlugo bo mamy dwa, przeglaD mam do ktoregos tam sierpnia,OC do pazdziernika a teraz dowodu rejestracyjnego nie mam i lipa
Jak sobie pomysle o tej kradziezy to mi zaraz brzuch sie robi twardy
Sylka wow ale cenaale tam sa inne zarobki i tez trzeba patrzec inaczej na to. Jak by moj maz byl chetny to bym i caly rok zbierala pieniadze na to ale wiem ze on sie boi takich rzeczy. Na karuzele tez zawsze chodze sama a on stoi na dole
Aggie tylko sie nie przemeczajMoni&, Sylka, Aggie, celia, Dodi lubią tę wiadomość