Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystko zależy od auta i naszej budowy ciała, nóg...
Mój chłop ma niskie auto i źle mi się jeździ z dużym brzuchem, bo muszę dosunąć się mocno do kierownicy by dobrze manewrować pedałami.
Ja w swoje auto miałam wysokie i nie miałam z tym problemu. Mogłam śmigać i nic mi nie dokuczało,ani brzuch , ani kierownica...ani nic.... ALE SWÓJ SPRZEDAŁAM w tym miesiącu, by kupić coś dużo większego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 12:05
Sylka, celia, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Quendi trzymam kciuki za udany zakup:) fajnie miec swoja dzialeczke:)
w naszym aucie pedały sa dalejo dlatrgo ja sie musze przysuwać. no nic ale przynajniej za 2 tygodnie zostanie 100% abstynentem bo juz mu to zapowiedzialam:P
posprzatalam wszystko co mialam do ogarnięcia i sie nudze:P ksiazke przeczytalam nie mam nastepnej, wiec odpoczne z krzyzowka i biore sie za prasowanieQuendi, celia, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Magda no ja mam L4 do dzisiaj
jutro do roboty
CO do tej imprezy urodzinowej meza w ogóle mi nie na reke bo ja nie mam sily na to obecnie.My mieszkamy na piétrze, a urodziny majá byc w ogrodku . Wiec wyobrazcie sobie ile to noszenia i chodzenia po schodach tam i spowrotem
a ludzi planuje naprawde sporo
nie wiem jak on sobie to wyobraza bo ja nie bédé biegala i ludzi obslugiwala a inaczej sie nie nie da
ja tak nie lubié
bedzie musial sie sporo nameczyc tego dnia zeby wszystko ogarnac
nie da sié tez zrobic tak zeby zaprosic pare osób bo jest ich na tyle duzo ze nie da sie jednych zaprosic a drugich nie
ehhhhh naprawdé nie wiem
Quendi udanego zakupusuper
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 12:28
Quendi, celia, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMila najlepszego dla meza!
Quendi super! To powodzenia i daj znac jaka dzialeczkaale am fajnie
Ja jezdze autem, ale juz tylko jak musze. Moj sie denerwuje jak jezdze, bo sie martwi ze nir powimnam.. Ze niby koncentracja juz nie ta itd..m powiem wam, ze po takim gadaniu sama pozniej sie stresuje jechac
Moja kolezanka wlasnie poszla, poklachalysmy, pokazalam jej rzeczy dla maluszkazarqz sie wezme za komode i porzadki bo dzisiaj rusza pierwsze pranie
Quendi, MILA, Moni&, Sylka, celia, Lanusia93, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Kochane
Z blokowiska miło jest posiedzieć na działce
Podoba mu się strasznie działka-choć duuuuzo pracy trzeba będzie włożyć a ja odpadam w tym roku.
Ale przynajmniej myślę jeszcze o innych sprawach i jakoś czas mi leciMoni&, Ruda27, Sylka, amela, celia, Lanusia93, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Daria to fajnie ze milo spedzilas czas, fajnie jest pogadac z kolezanka:)
Quendi potem to bedzie sama przyjemnosc chodzic na dzialeczke z maluszkiem i spedzac cale dnie w lecie:)
Mila to to Twoj niech pomysli jeszcze o jakiejs kelnerce hehe bo faktycznie w tym stanie latac po schodach i uslugiwac to nie ciekawie.
a ja robie zupe pomidorowana obiad bo dawno nie jadlam i pozniej frytki w piekarniku jak M wroci:)Ruda27, Quendi, MILA, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyJa tez jeszcze jezdze samochodem bo tez dosc daleko odsuniety mam fotel wiec kierownica nie przeszkadza
Quendi powodzenia z dzialkamy tez mamy i mieszkamy w bloku wiec wiem jakie to relaksujace posiedziec na dzialce
Ja zbieram sie powoli do szpitala do kolezanki, czeka na zabieg -
Witam po weekendzie, nie odzywałam się bo troszke czasu nie miałam, jeździliśmy sporo po sklepach z płytkami do łazienki, szczerze to mało co nam się podoba...nie wiem jak ja urzadze te łazienki, nic mi się nie podoba. Madziu dzięki za pamięć :* Udało mi się dostać na to darmowe usg 4d
Nelka pokazała troszke więcej buzi
Babka powiedziała mi że długą kośc udową i torszkę główka jest wieksza o jakieś 2-3 tyg, ale w granicach normy, no i waga 2500, ale to też zawyża wielkość właśnie główki i kości.
A oto zdjecie Nelki
Oj cięzko mi bedzie Was nadrobić...wybaczcie jak coś pominę !
Kamilka przykro mi z powodu koleżanka...to takie smutne ...
Daria ciesze się że po wizycie wszystko ok! Dobrze że ilośc wód się zmniejszyła !
Kamilka ja mam proszek dzidziuś!
Kaieńska super że dzidzia zdrowa i jaka duzaale moze po prostu szybko rośnie a przy końcu zwolni
Gratuluje rozpoczetych kolejnych tygodni
Quendi trzymam kciuki za udany zakup
Aggie, Ruda27, celia, Kasieńka:), Lanusia93, MILA, pekinka82, Camille87, Magda2013, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Madziu oszczedzam sie
na raty sobie ogarniam, no i mama zrobila mi wiekszosc zakupow idac przez miasto z pracy wiec sobie od niej odbiore tylko
Quendi, ale supermam nadzieje ze uda Ci sie ubic jakis dobry deal
Wiecie co? chyba moj pierwszy raz mial racjeostatnio slabo sie czulam, jakbym miala zemdlec, i to za kazym razem po tym jak sie mocno zdenerwowalam... on uwazal ze to wlasnie przez nerwy a mi sie zdawalo ze przez pogode, a dzis czulam sie ok (poza lekkim niewyspaniem:P) i przyjechal wlasciciel i znow sie z nim scielam
zostawilam <pedala> samego i mama zadzwonila, i o malo nie zemdlalam
oO wyglada na to ze cisnienie za bardzo mi skacze, staram sie teraz odrobine wyciszyc...
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Amelka, ale sliczna ma buzkie Twoja corcia
takie pultunki ma
a Ty dalej z remontem walczysz
ale na swoje idziesz
ale odkad jestem w ciazy mi tez ciezko sie zdecydowac na kolor sciany np jak malowalismy
nigdy nie mialam tego problemu:) Fajnie ze sie odezwalas
amela lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny witam sie w samo poludnie no bynajmniej u mnie....ja milam lkiepska noc bo mlodszy synek jest dosc mocno przeziebiony no i byly wedrowki do nuego kilka razy w nocy....wlasnie susze pierwsze pranie a jeszcze ze 3 mnie czekaja aha no i zrobilam miejsce w 2 szufladach te wieksze ciuszki tak po 6 mcu to schowam do takiego plastikowego pudla bo inaczej nie dam racy tyle tego mam...
Mila njlepszego dla meza....
Tyle tego napisalyscie ze jez nie wiem co komu odpisac
Uciekam na drzemke.....celia, MILA, Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aggie no w końcu znalazłam chwile czasu, dziś też po południu jedziemy dalej walczyć z płytkami... Agunia nie denerwuj się ! Już nam niewiele zostało!! Ja to mam zmienne nastroje takie że hej..
Aggie lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hej
Wybaczcie, ale nadrobię tylko kilka ostatnich stron.
celia, mam huśtawki nastrojów, mam...
Camille87, no to poszaleliście z wydatkami nieźle
MILA, ale się impreza szykuje. 40 urodziny to jest COŚ. Postaraj się ładnie dla niegoI forumowe sto lat dla niego!
Moni&, też miałam dziwne sny.. Byłam zamieszana w jakieś morderstwa na cmentarzu
Magda2013, mi zabarwiły się białe body, bo prałam ręcznie kilka par i wszystkie były białe/beżowe, a jedne czerwone... Wszystkie używane, tylko te czerwone nowe. Można to jakoś odbarwić czy może samo zejdzie? Ty zboczuchuTeż miewam takie sny, chyba bliskości mi braaak
Sylka, ale masz atrakcje pod domkiemBędzie miał mąż prezent
Ale widzę, że ceny u Ciebie i w PL kosmiczne... Szook.
Moje ostatnie 3 noce to jakaś męczarnia, przespałam może z godzinę, budziłam się co kilka minut, ledwie zdążyłam usnąć a już otwierałam oczy. Niby nic mnie nie bolało, ale jakoś mi źle było, duszno, niewygodnie, mam ten cholerny syndrom "niespokojnych nóg".
Nadrabiam w ciągu dnia...
http://psychiatria.mp.pl/bezsennosc/show.html?id=71278
A tak w temacie wywoływania porodu- ja tam wywołuję. 13 lipcaAle jeśli dzidziuś sam nie będzie chciał wyjść, to przecież go nie wypchnę
Tylko że 37 tydzień to nie 34.
Właśnie sobie piję herbatkę z liści malin... Planuję pić do niedzieli, później tydzień przerwy, później znowu tydzień herbatkiNic mnie nie boli (na razie...), więc chyba faktycznie ma sprawić, że poród będzie lżejszy, a nie przyspieszyć poród.
"Herbatka z liści malin nie przyspiesza terminu porodu. Nie pomoże w żaden sposób, jeśli kobieta zacznie ją pić po przekroczeniu wyznaczonego terminu porodu. Może tylko nieco usprawnić działanie mięśni macicy, aby poród trwał krócej, nie ma wpływu na moment przyjścia dziecka na świat."
Mam tylko taki problem.. Boli mnie spojenie łonowe. Po przebudzeniu i kiedy chodzę. Mam nadzieję, że to ucisk główki na dół, a nie rozejście spojenia łonowego, o którym ciągle czytamRuda27, amela, celia, Magda2013, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Amelka super zdjécie
cudna mala
Kurde a ja ci zazdrosze ze jestes na etapie urzádzaniachcialabym juz móc wybierac plytki i takie tam
Ja tez caly czas jezdzé autem, no tym bardziej do roboty w jedna strone mam ok 30 km
Lanusia nie spiesz sie z porodemniech to lepiej bedzie 37-38 tc
Ninkapa wspolczuje chorego synkawiem jak to jest nie spac z tego powodu po nocach
jeszcze teraz nie dosc ze nie spimy o sikamy po 10 razy w nocy , bola plecy, kosci , dupa ehhhhhh szkoda slow
Monia o kelnerceja to w ogole nie wiem skad on chce na to wszystko kase wziac. Taka impreza to wydatek , a teraz nam jest bardzo kasa potrzebna. Kurde ze tez wszystko musi sie dziac na raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 13:17
celia, amela, Lanusia93, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Lanusia, Kasieńka chyba szansa na wcześniejszy nieco poród jest spora. Jak sobie prześledziłam listę czerwcówek, to większość rodziła kilka lub kilkanaście nawet dni przed planowanym terminem
Oczywiście kilka dziewczyn przenosiło, ale jednak wcześniejsze porody dominują
Ja będę miała ciążę donoszoną 1 sierpnia(belly pokazuje 25.07, ale zawsze jest tydzień do przodu)
I od tego dnia niech się dzieje wola nieba
MILA, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
-
Amela mała śliczna, fajnie, że udało Ci się z tego usg skorzystać
Quendi oj bardzo zazdroszczę działeczkiMój M od chyba 2 lat nosi się z zamiarem kupienia, ale (tak jak z wózkami) jego proces decyzyjny trwa w nieskończoność, bo przy lesie być powinna, no i do wody żeby było niedaleko, i niezbyt daleko od Warszawy ... ehhh
Raczej długo jeszcze się nie doczekam
amela, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny