Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Ja oczywiście nie śpię... Moje ręce nie chcę spać ze mną, chcą się cały czas ruszać i musiałam wstać... Głupie uczucie.
Kamila idziesz jak burza z tymi tygodniamiU mnie tak szybko nie lecą
Gratulacje!
Daria cieszmy się chwilami kiedy przyjemność sprawia nam pranie i prasowanie, bo pewnie przyjdzie moment kiedy będzie to już zwykłym obowiązkiemCamille87, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam!
Kamilcia super wyglada ten Twój suwaczek juz:D
I powodzonka na wizycie, fajnie ze zobaczysz Kubusia:)
Sylwia co Ci sie z rękami dzieje?
Ja tez juz nie umiem spac, mój poszedł do pracy, myslalam ze jeszcze zasne a tu doopa
To zrobiłam sobie płatki na śniadanie i obejrze cos na necieCamille87, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Witam się z pracy
buuuuuuuuu
Kamilka gratuluję 36 tc i powodzonka n wizycie
A ja poszłam wczoraj do łóżka spać (takie było założenie) po 22.00 i co???
myślałam że mnie kur.. krew zaleje , bo chyba tak myślałam o tej robocie że zasnęłam chyba o 1.00 w nocymasakra
Camille87, celia, Sylka lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny i ja juz chwilke nie spie zawsze wstaje o 7 bo musze meza i dziecko do szkoly wyszykowac...
Sylka co sie dzieje z rekoma?
Kamilka super masz juz z tymi tyg....i jak fajowo ze zobaczysz sie ze swoim synkiem:)
ja mam zamiar od rana prosowac wczorajsze pranko no i dzis druga tura prania ale mam lenia
wiecie co wczoraj po baraszkowaniu z mezem dostalam takich nieprzyjemnych skurczy juz myslalam ze pojade do szpitala bo macica non stop mi sie napinala przez okolo 10 minut wiec juz sobie chyba odpuscimy to baraszkowanie....
Camille87, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, ja też już wstałam
Sylka co właściwie się dzieje z Twoimi rękami? Mi zaczęły drętwieć w nocy, ale nie chcą się ruszać
Camille jak już daleko jesteśNo i przyjemnej wizyty
Daria u mnie wyjdzie chyba z 10 prań, ale ja mam też ciuszki na rocznego szkrabaZaczęłam wczoraj na meczu prasować i po godzinie wysiadł mi kręgosłup mimo, że siedziałam
Ale i tak cieszy mnie ogromnie i rozwieszanie i prasowanie tych maleńkich ciuszków
A czy wycinacie metki? Boję się, że potem nie będę wiedziała co jaki ma rozmiar
Ninkapa ja z baraszkowaniem czekam na ciążę donoszoną, tyle że my od listopada nic, to w zasadzie ... co to jest sexCamille87, Dodi, MILA, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCelia u nas to samo, od listopada post.. Chcialabym jak bedzie ciaza donoszona, ale niestety mojego przy mnie nie bedzie
Ja tez mam ubranka wieksze, ale piore tylko do 6268 bede prala pozniej bo to sie przyda za jakies 3 miesiace pewnie dopiero
Mila wspolczuje ze musisz byc pracy i tak Cie to stresujekurde zebyscie juz ta decyzje dostali.. To sa jaja
celia, Dodi, MILA lubią tę wiadomość
-
Witam
Ja dziś jakoś wcześniej wstałam. Wczoraj chyba z 5 godzin jeździliśmy z meżem za płytkami ale chyba znaleźliśmy;)
NIe wiem jak Was ale mnie już strasznie męczy to wstawanie w nocu na siusiu...dziś chyba wstawałam z 6 razy...;/
Lanusia kurde jak można zgubić karte ciązy ..?? nie dziwie się że masz dylemat żeby tam rodzić...ehh . Co do tego spojenia łonowego to ja mam wizyte w poniedziałek, powiem ginowi o tym nie ch też mnie zbada, bo się troche wystraszyłam...
Jus super że się odezwałaśFajnie, że u Was wszystko dobrze
MAdziu u nas w warszawie było mnóstwo ludzi, jak poszłam pierwszego dnia to się nie dostałam, fakt że byłam też na 11 i od tej godziny już to się zaczynało, a kobiety były tam już 2 h wcześniej i stały w kolejce, więc postanowiłam w niedziele jechać wcześniej, byłam ok 8:30 i czekałam do 11 na zapisy, wychodziło to tak że lekarz robił usg ok 20 min, więc na dzięn mogli przyjąć max 40 kobiet, ja byłam zapisana jako pierwsza na liście rezerwowych i nawet dobrze wyszło bo już ok 12 weszłam, bo jakaś babka zrezygnowała chyba. USG robią bardzo dokładnie, są różne konkursy, porady specjalistów, pierwsza pomoc. Ja dostałam maskotke, gazety, jakieś notesiki i takie tam różne pierdoły, ogólnie było miło, tylko trzeba wystać swoje w kolejce... a u as w mieście teraz będą?
Kamilka trzymam kciuki za wizyte !!! Biedna ta Twoja koleżanka...u mnie też trwało to wszystko raptem kilka godzin, więc szybciutko.
Ruda27, celia, Camille87, Magda2013, Dodi, MILA, Sylka, Lanusia93 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
my ostatnio z baraszkowaniem tez celibat... troche mnie bolało po ostatnim razie, ale wydje mi sie ze to przez badanie ginekologiczne bo to było od razu w ten sam dzien. no i mój sie zaczął troche bać ze cos zrobimy małemu
jak słysze "uwazaj na brzuch" albo "jak on sie rusza" w trakcie to juz mnie to rozprasza
poczekamy do dnia ciąży donoszonej a potem ja mu pokaże co w sypialni potrafi zrobic kobieta ciężarna haha
co do metek to nie odcinam bo nie są twarde a jak źle odetnę to maluszkowi moze to jeszcze bardziej przeszkadzać.
prania miałam 2, podzieliłam na jasne i kolorowe ale tylko te najmniejsze rozmiary narazie. no i dzisiaaj skoncze pracowanie, to i tak cud ze w 3 dni udalo sie tyle wyprasowac:) ale na razie to prasowanie to czysta przyjemnosc:) potem moze byc gorzej, ja nie lubie prasować "hurtem", jak wypiore to od razu chowam a jak cos ubieram to dopiero prasuje a dla maluszka to trzeba bedzie prasowac non stopRuda27, celia, Magda2013, Dodi, MILA, Sylka, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Moniś ja właśnie jakoś średnio sobie wyobrażam namiętny sex po takiej przerwie, gdy mój umysł cały czas będzie przetwarzał czy aby nic złego się nie dzieje
Ale jak już ciąża będzie donoszona to bez lęku, może się wyluzuję
Daria ja piorę wszystkie ciuszki, żebym czyste mogła na razie do pudełek włożyć. Gdy przyjdzie czas wypiorę ponownie
Mam sporo ciuszków bez metek i mega dylemat, na który wiek pasująPóźniej będę już ekspertem
Dodi lubi tę wiadomość
-
witajcie:)milego dnia Mamuski:)
gratuluje 36 tyg.Bozzzze kiedy ja osiagne ten moment..wicie ze lipiec taaaki dlugi..az 5 tyg ma:/
wczoraj zamowilam lozeczko w koncu:)teraz tylko pare rzeczy typu oktanisept itp i pozostanie czekac:DCamille87, Ruda27, Dodi, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz po sniadanku - Kuba wbija mi glowke pod zebrami a kopy czuję przy pachwinie, chyba z obrotu nici, czy to mozliwe ze on tak sie kreci? Bo rano kopal z boku tam gdzie zawsze
moze na dole to raczki? Rentgen w oczach by mi sie przydal
amela, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
Hej
Amela u nas bedzie ale dopiero 12 lipca to usg.Sama jestem ciekawa jakie duze bedzie zainteresowanie. Chcialabym pojsc na to ale nie wiem jak sie bede czula,czy nie bedzie upalow. Jak bede sie czuc w miare dobrze to chce byc tak na 9-10,wezme sobie jakies kanapki i picie zeby mnie McDonalds albo kfc nie kusilmaz na pewno ze mna pojedzie
Celia ja robilam tak ze jak jakies ubranko nie mialo metki to po prostu porownywalam je wielkoscia z innym co mialo metkei tak jakos udalo mi sie posegregowac. Ja tez wypralam wszystko.
Dzis mnie tez czeka jeszcze prasowanie
Camilla gratulacje 36 tc
Mila milej pracy, mam nadzieje ze w pracy to juz ostatnie dni jestes
Sylka a co u Ciebie z tymi rekami sie dzieje ?
Ja wogole tez nie baraszkujedlatego mam takie sny
amela, Dodi, MILA, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny