Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja ten ból mam też taki jak okresowy...ale strasznie delikatny, natomiast jest odczuwalny. Czuję go z prawej i lewej strony pod brzuchem. Tak jakbym tam miała jajniki i tak kuły, pobolewały...Ale wątpię by tam były moje jajniki
chociaż już mnie nic nie zdziwi
celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mila fajnie ze napisalas o tej wanience bo musze dopiero kupuc. faktycznie mozna przy tym czasu zaoszczedzic:)
Kamilcia przykro mi z powodu kolezanki:( mam nadzieje ze szybko jej sie uda zajsc w ciaze:)
ja tez bede smarowac oliwka na przewijaku i ubierac:)
czym blizej tym bardziej zaczynam obawiac sie tego wszystkiego a zarazem ciesze sie i doczekac sie nie moge:pRuda27, pekinka82, Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaria Twoj suwaczek niewiele za moim jest
Dzis patrzylam do terminu zostalo 36 dni
Daria to prasowania bedziesz miala
Ja czekam az mi wszystko wyschnie bo nie mam gdzie wieszac i bede ostatnie dwa (chyba) prania robic..
A kolezanka pisala ze zalozyli jej druga tabletke poronna bo tamta slabo zadzialal i zatrzymaja ja do jutrabiedna chciala miec to juz za soba ehh
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila no moj goni Twoj, ale u Ciebie juz tylko miesiac zostal, bez dodatkowego tygodnia
Kamila ile lacznie wyjdzie Ci pran? Ja teraz mialam 2 i licze ze jeszcze ok 4-5..
A Twoja kolezanka nie bedzie lyzeczkowana? Ma sama poronic tak? MasakraCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny