Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oczywiscie ze kazda jest wyczekiwana ,ale jak juz ma sie to jedno dzieciątko to nie ma czasu na nude
wiec na pewno szybciej leci
Kada nawet mi nie mów bo jak znów przysiąde do kupywania ubranek to mnie w domu udusząBo juz nie mam gdzie tego pomiescic , a mała nie zdązy pewnie nawet w tym przechodzic
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
No własnie tych wiekszych tez juz mam duzo .
Chyba jeszcze wiecej jak tych mniejszych .
ale jak wypłata dostanie sie tylko do mych rąk to na pewno jeszcze cos zamówie , nie bede mogła wytrzymac .
przez te oczekiwania jeszcze wiecej sie kuka na ciuszki i zamawia heh
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
ona20 no to jest fakt ze majac juz dziecko ma sie obowiazki i ten czas szybciej leci, a tak nieraz nie wiemy co soba zrobic:P
ja jeszcze kilka tshirtow i spodenek dostane od kolezanki i wiecej na razie nie kupuje bo mały musi w tym wszystkim sie pokazac heheMonis
[/link]
-
No ja juz w domu,odzyskalam dokumenty
Odnalazly je jakies ekspedientki w sklepie przy tej ulicy gdzie jezdze do lekarza
ktos mi ukradl i pojechal w tamta strone i widocznie podrzucil do sklepu
Jedynie dowodu osob.mi nie oddali ale to dlatego ze powiedzialam im ze bylam nowy wyrobic. Wysla go do urzedu miasta.
Daria ja prasowalam na jednej stronie na 3 kropki
Tez mam roznokolorowe ubranka biale,zielone,zolte,niebieskie,rozowe ale wszystko w jasnych kolorach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 16:59
amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo my juz nad jeziorkiem, internet troche slaby ale powoli conieco podczytuje
Co do ubranek to mam ich tyle ze na drazku wisza w szafie i jest ciasno i dodatkowo zajmuja trzy polki obok drazkow w szafiedlatego ja juz nic nie kupuje tyle kasy co my wydalismy na malego to rekord
A siostra bedzie mi dawac jeszcze na biezaco te wieksze rozmiarykada24, Ruda27, pekinka82, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
ona20 wrote:Oczywiscie ze kazda jest wyczekiwana ,ale jak juz ma sie to jedno dzieciątko to nie ma czasu na nude
wiec na pewno szybciej leci
Kada nawet mi nie mów bo jak znów przysiąde do kupywania ubranek to mnie w domu udusząBo juz nie mam gdzie tego pomiescic , a mała nie zdązy pewnie nawet w tym przechodzic
A Ja musze powiedzieć że przy pierwszym mi szybciej zleciało bo całą ciąze pracowałam a teraz siedzę w domu i pomimo że mam córke to ma już 5,5 roku i ma swoje kolezanki i Ja się nudze bo ona jest tak rozgarnięta ze do niczego prawie nie jestem jej potrzebna tylko do uszykowania kolacji bo w przedszkolu jada no teraz wakacje to może mi jakoś ten czas zleciCamille87, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziś pierwszy raz mam tak silne i regularne skurcze.. Wcześniej nawet nie potrafiłam ich odróżnić od ruchów dziecka, ale dziś wiem, że to skurcze. Przygotowujemy się
Mąż zadowolony z prezentuZadowolony i wykończony, a jeszcze musiał biedny wrócić do pracy.. Niby tylko 3 minuty lotu, a jednak wszystkie mięśnie pracują, aby utrzymać odpowiednią pozycję
Ale ile radochy
Ja właśnie pochłonęłam jogurt, a teraz wcinam kapustę kiszonąAch ta ciąża...
Camille87, Ruda27, Magda2013, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia to fajnie ze juz odzyskalas dokumenty:) musimy miec oczy dookola glowy, szczegolbie gdy jestesmy zajęte zakupami dla naszych maluszkow:P
Sylwia widzialam zdjecia, super:) no i najwazniejsze ze maz sie ucieszyl z prezentu;)
ja tez mam dzisiaj smaki, zjadlam bób, potem od razu truskawki, mlekiem popilam a teraz mam ochote na cos slodkiego:PSylka, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Madziu super że odzyskałas dokumenty !!
Kamilka miłego odpoczynku nad jeziorkiem!
Ja troszke przysnęłamteraz popijam herbatke
Co do ciuszków to też mam różnokolorowe ale tych na 68-74 nie mam jakoś bardzo dużo, bede dokupować na bieżącoMagda2013, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyJa tez mam rownokolorowe ciuszki, ale najwiecej bialych, plus jakies niebieskie, no i szare, zielone tez sie znajda, granat
Ubranka 68 i wieksze zostawilam na potem i wtedy bede prala
Ja jestem u siostry, dzisiaj u niej spie
Madzia super ze masz dokumenty!
Zaraz obadam zdjecia Sylwisuper, ze maz zadowolony
Kada udanych zakupow jutroja bym tez pokupowala, ale styknie
za to dzisiaj mezowi super koszulke kupilam
Sylka, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość