Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
a Ja tam cuduje i przykładam ręce i nic masuje tam i nic i znowu mam powtórkę z rozrywki w pierwszej ciąży też to miałam plus zgagę w tej naszczęście nie mam zgagi bo to zmora prawdziwa
ale tych żeber mi nie oszczędza znaczy że długaśna się może urodzi bo pierwsza córka urodziła się 59cm to ta też jakieś rekordy pobije ?a tu pozostało niecałe 2 mieszki do porodu
-
hehehe moja corka tez byla landryneczka
kurcze musze jechac pod wieczor do auchana kupic cos nauczycielom corki bo cala grupa sie zbierala na prezent a ze ja w radzie rodzicow to musze jechac eh co im kupic?
-
nick nieaktualny
-
No ja mam praktycznie wszystko różowe
Ale lubie jak dziewczynki są takie cukiereczki słodkie hehe
Ruda no dla chłopczyka ładne niebieskie i białe właśnieale spioszki mozna np tez żółte kupic
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
nick nieaktualnyDzieki Kada, w takim razie zaleje te wszystkie czesci woda przegotowana
Ja biore laktator na pobudzenie laktacji jesli bylby z tyk problem tak polozna radziła
A ja zaraz z mezem nad jezioro na ryby jade, bierzemy psa
Wcinam truskawki i czeresnie, pranie zebranekada24, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mi o dziwo jak narazie czas szybko leci od tdgo 30 tygodnia oby tak lecial do konca:P
ja juz mam wszgstkie male rozmiary wyprane i wyprasowane, przewaza oczywiscie niebieski i bialy, jakis granat, szary ale zolte spiochy tez mam z wiewiora:P
Kamila to milego wypoczynku nic tylko pozazdroscic:)
ja sie najadlam bobu, wrescie!
ale mnie glowa zaczela bolec bo od rana siedze przed laptopem i ogladam serial musze sobiw przerwe zrobicCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
no teraz sie przenioslam na telefon:P ale postanowilam sobie ze po porodzie ide do okulisty dobrac szkla i nowe oprawki sobie kupic zaczne w koncu chodzic w okularach bo coraz gorzej widze a nie chce zeby moje dziecko mialo ślepą matke w okularach grubosci denka słoika:P
wydaje mi sie ze kazda ciaza czy pierwsze czy 10 jest bardzo wyczekiwana a te troche juz nam zleci;)Dodi lubi tę wiadomość
Monis
[/link]