Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Celia ja wlasnie mialam o to samo zapytac odnosnie dloni ale ciagle mi z glowy wypadalo
Kurcze od chyba 1,5 tyg. tak mnie bola dlonie..zwlaszcza prawa, lewa jakby troche mniej ze w nocy sie budze i sobie masuje,bol nie do wytrzymanianie dretwieja mi,od zimna tez nie. Nie wiem co sie dzieje. Nie moge nieraz zgiac tej reki w nadgarstku. Boli mnie nie w srodku tylko na zewnatrz. Jakbym miala reumatyzm
Celia a czemu to znowu zakup sie nie udal ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 11:33
celia lubi tę wiadomość
-
a co do torby juz mam spakowana bo przy corci sie pakowalam ze skurczami co 3 min i sie tak smialam przy tym hehehe i sobie obiecalam jak bedzie nastepne to juz bedzie spakowane
celia, Matka Polka, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej Mamusie
Ja dziś rano na pobraniu krwi do poniedziałkowej wizyty. Teraz leże i odpoczywam, wczoraj miałam ból na wysokości pupy ale z jednej strony, nie mogłam chodzić pół dnia ;/ ale dziś już nie boli. Kupiłam sobie krem na opuchnięte stopy, zobaczymy czy coś pomoże..
KAda super że u was wszystko dobrze a Mateuszek pięknie rośniedobre że obedzie się bez cc !
Sylka również gratuluje udanej wizyty, super że dzidzia już głowką w dół !!
Mi gin na NFZ też pobierał wymaz z pochwy i odbytu, zobaczymy w poniedziałek jak gin prywatny..
Co do piersi to mnie bolą od jakiegoś czasu już i są dosyć wrażliwe..
U mnie dziś pochmurno ale narazie nie pada. Jeju już lipcówki zaczynają i zraz my !!!
Mi na ostatnim usg termin porodu wyszedł na 24 lipca
AAAA mi się dziś śniło że miałam już Nelke w ramionach i miała piękne błękitne oczy !
MAdziu ja bardzo długo używałam gerbera i jestem z niego bardzo zadowolona, tylko ja zawsze wieczorem tą delikatniejszą stroną gąbki myje dokładnie brzuch żeby dobrze krem się wchłaniał. też mam palmersa i ten olejek na rozstępy johnsona, smaruje się na zmiane i narazie zero rozstępów !!
uff nadrobiłam...nie pisac tak dużo !!!
Ruda27, Sylka, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Dziewczyny co do bóli rąk (nadgarstków) przeczytajcie sobie artykuł:
http://www.e-brzuszek.info/dretwienie-i-bol-rak-w-czasie-ciazy/
Ja od wczoraj biorę 200% zapotrzebowania dziennego na magnez... Czyli u mnie 2 tabletki. Nie ma co porównywać ilości tabletek bo każdy magnez ma inną gramaturę i np. trzeba połknąć 6 tabl. żeby wziąć 100% zapotrzebowania dziennegoamela, Magda2013, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
amela zazdroszcze
ja jestem cała w rozstępach
brzuszek , boczki na udach troche tez .
Jak to mój gin powiedział " Na to nie ma specjalnej medycyny " powiedział ze jedynie kremy ujedrniajace i ze widocznie mam cos z kolagenem więc bede pękac..nie przezywam tego specjalnie , trudno .. juz nic nie zrobie najwazniejsze zeby moja Oliwcia była zdrowa
amela, Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
nick nieaktualnyJa wypralam posciel dla Kubusia juz schnie na balkonie a w pralce sie jeszcze spiworki kocyki i kombinezoniki piora
w miedzyczaske spakowalam torbe! Musze tylko kupic jakies buteleczki na kosmetyki albo same kosmetyki w wersji mini
Magda ja mam balsam na rozstepy z palmersa chyba jeden jest - formula masla kokosowego.
Ona, masz racje w 38tc juz nie bylby wczesniakiem ale jesli okazaloby sie ze sobie nie radzi np z oddychaniem to by mi go zabrali i takzalezy mi na tym aby urodzil sie w pelni "dojrzaly"
Dziewczyny nie sugerujcie sie terminami z usg one caly czas moga sie zmienic najtrafniejszy jezt termin z om lub pierwszy z usg.
Mam pytanie do mam - chce zabrac do szpitala laktator - jak najlatwiej go wyparzyc? Mam reczny - wystarczy wrzucic do wrzatku czy jak?
amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kamila no to musisz dotrwac do terminu ,albo wybrac inny szpital , bedziesz miała pewnosc ze dzidzia bedzie z Toba
Kada tak roztepy to nie jest to czym trzeba sie najbardziej martwicja akurat mam to gdzies
juz nawet nie smaruje sie kremami przeciw rozstępom tylko zwykłymi balsamami
pozniej sb kupie na istniejace rozstepy
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
nick nieaktualnyKamila ja tez sie ni sugeruje teraz terminami co wyskakuja, bo ostatnio byly 14-20 lipic.. Czekam na końiec lipca
Mnie bola rece jak prasuje, a dopiero jdna koszula poszla
Ja laktatora nie biore, u nas w szpitalu jest do pozyczenia jakby co. Polozna powiedziala zebym narazie nie kupowala -
Sylka dzieki za artykul :*
Z tego wychodzi ze ta prawa reka mnie boli od trzymania jej na myszce przy kompie. W tym artykule opisano dokladnie te objawy co ja mam ! I nawet jak trzymam suszarke to mnie boli.
Musze mniej czasu spedzac przy kompie...
Camilla dziekimusze go poszukac w necie.
Amela ale inne mi sie nie roluja na skorze tylko ten Gerber, sproboje dzis ten sposob jak Ty piszesz bo ja zawsze samym zelem myje brzuch bez gabki.
Od jutra szlaban na komputeramela, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość