Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Daria ten magnez co ja biore to jest z wit.b6
taki biore:
http://sklepzielarski.drmax.pl/index.php/polecane/dr-max-magnez-wit-b6-60-tabletek.html
A ja mam jeszcze skurcze lydek dlatego sie zastanawiam czy nie zwiekszyc dawki.
Camilla mnie nie wkurza ze jest rzadki,ja lubie jak kremy sa takie rzadkie,ani zapach nie przeszkadza tylko to ze sie rolujea z palmersa jaki masz ?
-
nick nieaktualny
-
kołatanie serca zdarzało mi się w 2 trymestrze też się wystraszyłam a to niby normalne ale jak mi zaczeło walić to nie wiedziałam co się ze mną działo a ciśnienie normalne trochę słabsze miałam a serdycho z minuty na minute latało szybciej po paru minutach się uspokajało
Z tym macierzyńskim to chyba faktycznie zadzwonie do firmy i się tam zorientuje -
Kada no to dobrze
miejmy nadzieje ze jeszcze Ci urosnie bo 10 to i tak jeszcze malo, a mi z 9,8 po tym zelazie co dostawalam w szpitalu dozylnie urosla do 12,8.
A przeciez caly czas bralam prenatal classic albo pregna plus ale po tym jakos hemoglob. nie chciala mi urosnac -
ona moja torba spakowana czeka tylko jeszcze jutro jade na szoping i musze kupic cos nowego na wyjscie z szpitala i pampersy hehe a tak juz mam wszystko....wogole moj maz mial mi pomyc jedno okno w kuchni bo mnie nerwowalo i przed wczoraj wszystkie okna mi pomyl szok w ciagu 2,5 godz zrobil6 oknien w tym jedno balkonowe szokkkkkk wczoraj firany powiesil hhehe teraz bede myc dopiero we wrzesniu hehe
-
Hej dziewczyny
My wciąż niestety nie wiemy, który wózek wybrać ...
Czy was też bolą dłonie? Nie wiem czy to od prasowania, czy od drętwienia?
Co do magnezu ja biorę tylko jedną tabletkę dziennie, ale nic złego się nie dzieje, skurczy jakiś wielkich nie mam, więc chyba wystarczy.
Miłego dnia, wracam do prasowania i praniaMILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny w miare was doczytalam...ja jak zwykle od samego rana zajeta to znaczy wlasnie skonczylam sprzatac toalete i lazienke no i wymopowalam podlogi zostala mi jeszcze kuchnia i salon kuchnie dzis wieczorkiem posprzatam choc nie nawidze tak pozno sprzatac a salon na jutro zostawie....
co do kolatania serca to w ciazy czesto to sie zdarza....kada ja w poprzedniej ciazy tachykardie mialam i wynosila okolo 130-140 ale ekg wykazalo ze serce nie bije regularnie to znaczy bije bije i przerwa i tak na okraglo i tak mam do teraz ponoc to nie jest az takie grozne zeby to leczyc choc tym lekarzom tutaj nie wierze zbytnio.... natomiast dziewczyny mam okropne bole w klatce piersiowej moze niecodziennie ale kilka razy w tyg w pierwszej ciazy tego nie mialam ale juz w tak no i teraz biore paracetamol i chyba troszke pomaga
teraz mamy prawo miec zadyszke skurcze przepowiadajace itp ja jak wchodze po schodach a mamy ich tylko kilka to od razu mam przyspieszony oddech no i musze odpoczac bo zmeczona jestem:d
a ja mam jeszcze jedno pranie dzieciatka do wyprasowania ale jakos dzis juz nie mam sil na to....
no nic uciekam bo moze cos jeszcze porobie takze zyce wam milego dzionka i duzo ruchow maluszkow:)
MILA, Sylka, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
Kada No prosze jaki mąz pomocny .
Mój jak wraca z pracy bo niestety póki co wyjezdza i wraca po miesiacu to tez mi pomaga nawet jak cos mi spadnie to podnosi za mnie hehe
No to super masz juz wszystko praktycznie z głowyJa tez jeszcze zakupki zrobie ostatnie , ale to w połowie lipca
torbe spakuje i tez juz bedzie spokoj
Magda w takim razie Tobie tez juz niewiele zostało
Mi wczoraj pokój malowali zeby odświeżyc wiec jeszcze troche pracy mnie czeka dzisiaj trzeba bedzie wszystko poukładacWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 11:30
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
hello. Jeeezu, Was nadrobić jest niemożliwe:) a propos magnezu, ja mam brać 3 x po 2 tabletki slowmag i tak tez biore, w szpitalu też mi tak dawali. jakbym tego magnezu nie brała, to chyba w ogóle bym sie z domu nie ruszała, chociaż dzis polazłam do lidla i nawet mi nie twardniał brzuszek. w lidlu są sukienki za 22 zł, to nie są ciążówki, ale jakie dość zwiewne, ja wzięłam roz. s i jest w sam raz, więc ewidentnie te rozmiary są jakieś inne (eske to może i ja miałam, ale w listopadzie 2013 hehe), brałam w ciemno, stwierdziłam, że w najgorszym wypadku 22 zł nie majątek i do spania sie nada, ale jak w domu przymierzyłam, to jestem mile zaskoczona.Michałek urodził się 10 sierpnia 2014