Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa kupilam dzis buteleczki na kosmetyki, jutro poprzelewam i wyparze laktator i bedzie chyba wszystko do torby
no jeszcze koszule musze odswiezyc do porodu
Kochane zbieram sie do mycia i spania!
Dobranoc wam :*Ruda27, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie mam koszuli do porodu, musze zapytac bo podobno w szpitalu daja jednorazowe..
Do torby jeszcxe pare rzeczy mi brakuje, np tantum rosa, szczotka do wlosow i papcie
Wszystkie macie kaftaniki dla dziecka? Ja nie mam ani jednego..
Zaraz musze zobaczyc brzuszek od Amelki
Z tymi metodami na sutki tez slyszalam.. Moja siostra miala zapalenia i az plakala karmiac..
Dobranoc dziewcyzny! Tez zaraz uciekam
amela, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Daria ja własnie teraz dokupiłam, mama mi poradziła że się przydadzą więc kupiłam
Kochane ja na fejsa jakoś teraz rzadko wchodze ;/ wiec to dlatego, miałam wrzucić do nas na forum ale zapomniałam, musiałam zająć się czymś innym i zapomniałam. Jutro wstawie
Dobranoc :* :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 23:39
Camille87, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyJa do porodu biore stara koszule
wlasciwie w niej malo chodzilam ale ma guziki wiec sie nada
kapcie tez musze kupic, dobrze Daria ze przypomnialas, jutro bede na miescie to sobie kupie
Anitka, w takim razie czekam na foto
Dobranoc raz jeszcze!amela, Ruda27, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak Kamila-szkolenie działkowca mnie nie ominie
Mój mąż już się zbiera na działkęweźmie psiulka.
A ja zaraz też się z Hubisiem na zakończenie roku-kończymy 3 klasęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 05:53
Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Witam z rana, u mnie buro ponuro i deszczowo, ale za to chlodniej
od 4 spac nie moglam, moj wstal do pracy i po snie
a teraz jeszcze moj kotecek zjadal moje konczyny, i po co? zebym wstala zrobila mietke, przy okazji poscila pawia, a kotecek co? myk do lozka oO no co za menda
dziewczyny ponawiam pytanie: czy to co w linku to jest ten sam octanisept co macie w pl? i jak tak to co uzywacie/bedziecie uzywac sprayu czy kremu? prosze pomozcie bo ja nie mam skad tego wziasc...
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=octaniseptSylka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej myszki
Ja juz przed 7 zostalam obudzona, teraz siedze z chrzesniakiem i jemy sniadanie
Aggie ja mam taki
http://www.novamed.pl/srodek-do-dezynfekcji-octenisept-do-stosowania-na-rany-blone-sluzowa-i-skore
Wiec to chyba ten 2 z Twojego linka, ale musisz poczytac sklad.. Ja mam w sprayu
Anita czekamy na zdjecie
Quendi ale wam fajnie z ta dzialkaakurat jak maluszek przyjdzie bedziecie korzystac
Ciekawe co u Mdzikovy.. Zamilkla nam niedobra.. Halo Madziuszka?!amela, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Wstalam i ja! Maz od 3 na rybach, ja zaraz sie zwlekam z lozka zjadam sniadanko myje wlosy i lece na spacer
Kubus mnie nozka po zebrach smyra
Tak Aggie - ja mam octanisept z atomizerem, pozycja nr 2 na zalaczonym linkuRuda27, amela, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny