Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam Jedo bartatinę na wahaczach aluminiowy stelaż dla mnie wózek się sprawdził bo już jedno wychowałam ale jak to przyszło i uderzyła we mnie głupota i kupiłam wózek mutsy rider i teraz mam dwa (ten drugi ma fajną spacerówkę ale ma tez normalnie gondole) ale coś mi się wydaje ze go sprzedam bo kupiłam go w uk zza parę groszy aż szkoda go było nie wziąść
celia lubi tę wiadomość
-
Celia gratulacje 34 tygodnia
Mi niby zostały 2 miesiace do porodu, ale to już powoli staje się takie realne... Wraz z rozpoczęciem 8 miesiaca zaczęły nawiedzać mnie regularne skurcze, ostatnio zauważyłam różowy śluz... Czuję jak malutki napiera główką na "wyjście"Oboje powoli przygotowujemy się na ten WIELKI DZIEŃ
Jeśli chodzi o karmienie - bardzo chcę karmić piersią (jak każda z Was) ale nie mam zamiaru martwić się tym na zapasDużo leży w psychice kobiety, więc nie myślmy nad problemami i nad tym jak będziemy je rozwiązywać. Przyjdzie czas - będzie rada
celia, Magda2013, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
gratuluje rozpoczecia nowych tygodni! ja jutro zaczynam 35 jak to leci:)
Sylwia podsumowalas to perfekcyjnie!- wiekszosc problemow lezy w naszej psychice wiec nie ma sensu sie nad tym teraz zastanawiac i zamartwiac, urodzimy, zaczniemy karmic i wtedy zobaczymy, wszystkoe wyjdzie "w praniu". na razie odliczajmy dni do porodu:D
ja mam na razie jeden stanjk do karmienia troszke wiekszy i kupie jeszcze jeden jakis tanszy a jak bedzie pokarm to i sie wyda wiecej na jakies 2 lepsze wyjsciowe staniki:)
To wszystko juz jest takie realne, juz sie nie moge doczekac Kacperka:) moj maz dzisiaj podekscytowany mi opowiadal swoj sen snilo mu sie ze Kacperek sie urodzil a on go nosil, zajmowal sie nim, z jaka ojcowska dumą to opowiadal:D az sie serce cieszy:)
ciekawe ktora pierwsza urodzi, ja czy zona siostrzenca mojego meza, mieszkaja w DE i tez ma termin na poczatek sierpnia jak ja! a najlepsze ze moja tesciowa i mojego meza siostra byly w tym samym czasie w ciazy, moj maz urodzil sie 1 stycznia a jego siostrzeniec 27 grudnia, wiec rocznikowo wujek jest rok mlodszy od siostrzenca hehezagmatwalam chyba troche
MILA, Magda2013, Sylka, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylka ja nie mam napadow goraca ale za to zawroty glowy od czasu do czasu. no i przy zamknietym oknie juz nie umiem spac bo sie dusze, dzis maz zamknal okno w nocy bo muzimno bylo a ja za chwile sie obudzilam i musialam otworzyc bo oddychac noe umialam normalnieMonis
[/link]
-
Monia ja w ogóle nie dopuszczam opcji zamkniętego okna w sypialni, mimo, ze okno mam przy samej głowie.. Chyba bym się udusiła
Ciężko będzie jak maluch będzie spał z nami i okno będzie musiało być zamknięte... No ale cóż..
Tak podczytuję czerwcówki i piszą, że ich maluszki nie chcą jeść z cycucha bo w szpitalu jak była potrzeba to dokarmiali z butelki i ich maluchy się przyzwyczaiły do wygodnego i szybkiego jedzenia..
U nasz w szpitalu jak jest potrzeba dokarmiania malucha to nie ma opcji butelki. Tutaj dokarmiają dzieci z takiego specjalnego kubeczkaDzięki temu maluch ciągnie później pierś bo nie zna butelki
amela, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość