Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kiedyś Wam pisałam o koleżance, która rzuciła do mnie: "K., już urodziłaś?". Ze 2 tygodnie temu... Jak już wrzucam to od razu Wam pokażę jak mój brzuch prezentuje się pod bluzką. Minuta i ciąży nie ma
Moja ciąża kiedy nie jestem rozebrana do naga jest postrzegana jako wzdęciaCamille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyU nas akcja sprzatanie - syndrom wicia gniazda jak nic
Maz myje okna, firanki sie piora, maz nawet na balkonie porzadek zrobil az blysk
Ja wyczyscilam witryny, powycieralam kieliszki itp
Lanusia, no w koncu! Sliczny brzuszek!!psina przeslodka do wysciskania
Dobrze ze lepiej sie czujesz
W bluzce tez slicznie wygladasz, jestes szczuplutka wic i brzuszek mniejszy choc wcale nie uwazam ze jest az tak maly aby nazwac go wzdeciami
Daria ja nie liczylam ile czego mam ale wydaje mi sie ze sporo mysle ze starczy ..
A co do uderzen goraca to mam jak Magda - przy twardnieniu macicy tylko.
Dobra poleze chwilke i wracam do robotyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 13:22
celia, Ruda27, Lanusia93, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ruda27, dziękujemy
Model był zaspany i rozpraszał go dźwięk pstrykanego zdjęcia, dlatego taki nie w humorze
Zerknęłam, że pisałaś o ubrankach i ich ilości. Mam wyprasowane ok. 3/5 ubranek, które posiadam w najmniejszym rozmiarze. Resztą zajmę się w przyszłym tygodniu. Na razie wyszło mi ok. 50 par body, 30 śpiochów, 15 rampersów, a reszta to sukieneczki, bluzeczki, sweterki, kaftaniki, legginsy, spodenki. Plus kilkanaście par rajstop, skarpetek, około 30 czapeczek. Rozmiar 0-3 msc:
Segregowałam to wszystko wczoraj, ale nie dałam rady reszty uprasować, myślę, że wyjdzie jeszcze z 40 par body (PO CO MI TYLE??), 40 śpiochów i reszta ubranek, czyli 3 torby sukienek, kaftaników.
Z tego co na razie mam wyprasowane na 3-6 msc to też około 30-40 par body, 20 rampersów, 30 śpiochów, sukienki, bluzki itp. Reszta również czeka na prasowanie- drugie tyle.
celia, tak, maluszek mieszka ze mną i ma się dobrze
Uciekam na razie! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 13:26
Ruda27, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyLanusia o matko! Toz to arsenal dla zlobka
Hahah niezle
Moja komoda to biedna przy Twojejale mysle ze mi i tak styknie heh
Kamila robota prlna parasuper
Ja w nastepnym tyg chce miec juz wszystko poukladane i poszykowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 13:39
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny
Lanusia sliczny brzuszek
Ja dzisiaj i wczoraj tyle sie narobiłam ze juz mi kręgosłup nie wytrzymuje , ledwo chodzeale jeszcze tyle do zrobienia ze trzeba sie wziac w garsc , chwila odpoczynku i dalej sprzatanie ,pranie, prasowanie, układanie
wszystko na raz .
Jeszcze po tym malowaniu pokoju 2 razy wiecej roboty
Ja mam ogolnie duzo ubranek ale w rozm 56 mam wlasnie malutko pajacówtez cos pewnie dokupie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 13:57
Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
Lanusia brzusio śliczny...A psinka przeurocza
No to ciuszków masz jak dla trojaczkówhahaha
Ja za tydzień biorę się za wielkie pranie...
Dzisiaj się lenię...i leżakuję przed TV.
Wiecie co zastanawia mnie moja koleżanka. Ostatni raz okres miała 13 maja. Lekarz powiedział, że jest w 5 tygodniu ciąży. Czy to późniejsza owulacja odjęła te 2 tygodnie? Miała wczoraj usg i lekarz powiedział, że pęcherzyk ma 3mm i że ok.
A dziewczyna o nic nie pyta lekarza, a potem g... wie i mnie dopytuje, czy z nią wszystko ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 14:05
Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPekinka a kolezanka miala regularne cykle??
Moze jest wszystko ok skoro tak lekarz mowi..
Moja kolezanka tez byla u lekarza.. Zaczyna 13 tydz, maly ma 6 cm.. I chyba dziewczynka, tak jak wszystko chciala.. Ciesze sie ze uklada jej sie, za pol roku bedziemy razem na spacerki chodzicpekinka82, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ciężko mi coś powiedzieć tej koleżance. 3-4 dni była w szpitalu bo miała bóle. Teraz bierze leki na podtrzymanie. Ale wkurza mnie...bo o nic nie pyta lekarzy...a potem nie wie co się z nią dzieje, co jej robią i po co leczą itp..........taka cipowata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 14:15
-
Lanusia na zdjęciach Twój brzuszek wygląda dokładnie tak samo jak na awatarku
A piesio jakie śliczności
Właśnie chciałam pytać czy aby przypadkiem trojaczków się nie spodziewasz z taką ilością ciuszków
Ja mam dzisiaj lenia, nic mi się nie chce, nawet poodkurzać... A wszędzie zwłoki leżą (muchy)W oknach mam moskitiery a te gnidy i tak latają.....
Ale mam ochotę na jakieś ciasto z owocami....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 14:21
pekinka82, Ruda27, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ruda u mnie juz łóżeczko stoi .
Stwierdzilam ze jak juz układamy meble tak jak mają byc po malowaniu to lozeczko tez juz postawie
tylko po prostu nie poscielone a materacyk włożony jest nierozpakowany w folii
Juz tak inaczej jak stoi to łózeczkoRuda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
nick nieaktualnyOna suepr! Wlasnie tez bym juz chciala zeby stalo.. Ale musze kupic w nastepnym tygodniu dopiero.. Wytrzymam
Ale ciezki weekend mnie czeka, nudy w domu.. Ehhh
Sylwia odpoczywaj!
Pekinka to powiedz jej to ze sama musi sie dowiadywac i pytac lekarza.l zwlaszcza w takich sprawachSylka, ona20, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ruda...Już jej to mówiłam jak była w szpitalu, by pytała się lekarzy co i jak, podpytywała pielęgniarek, położnych...Przecież tu chodzi o jej zdrowie i dziecka-to był mój główny argument.....
Ale tak jak wspomniałam...jest jakaś cipowata. Wczoraj miała USG i o nic nie pytała. A potem dopytywała mnie co i jak...Więc cóż ja nie jej LEKARZ. -
pekinka, jak byłam w szpitalu to zauważyłam, że dziewczyny nie pytają, nie wiem czy się wstydzą czy jak...a lekarze to nie są zbyt wylewni, szczególnie w szpitalu, na prywatnych wizytach to co innego.
Ja to jestem strasznie upierdliwa, chodziłam za lekarzami i pewnie mieli mnie za psycholkę ale mam to gdzieś. Moja ciocia pielęgniarka sama powiedziała, że swoich interesów w szpitalu trzeba pilnować, bo jak odpuścisz to oni też oleją i później sie dzieją dziwne rzeczy.pekinka82, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualny